Gæstebog - Sørens Rejser

Gæstebog 2014


Anmeld din rejse Flere anmeldelser:


20. december 2014
Julemarked i Lübeck (1 dag)
Bent Jensen
Hej Søren tak for en rigtig god og fantastisk god tur til lubeck. Du var en rigtig sød og sjov og god sød flink chauffør at køre med. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og samt godt nytår.
Hilsen fra Bent Jensen

Tak for en rigtig god tur igen i år
08. december 2014
Julemarked i Berlin
Inger Gregersen
En stor tak for en fantastisk god tur til Berlin, tak til Jens og Jørgen, det er så trygt at rejse med jer, har været med så mange gange og det er en stor oplevelse hver gang. Venlig hilsen Inger Gregersen
11. november 2014
Folketinget og Politigården
Henny og Erik Førby Larsen
Stor tak for en fantastisk Tur d 10/11/14. Stor tak til vores Chauffør Søren for en dejlig og tryg tur.
Venlig hilsen Henny og Erik
22. oktober 2014
Løvspringstur
Birthe Larsen
Vi havde Sørens rejser til at køre for os da vi var på løvfaldstur til Palsgård skovmuseum. Vi vil gerne takke Søren Stahl for en dejlig tur gennem de Midtjyske skove, og for al hans viden om landskabet vi kørte igennem. Vi synes alle det var en fantastisk tur.
På vegne af Balle Sogns Pensionistforening.
Birthe Larsen
13. oktober 2014
Østrig - Zillertal
Birthe og Jørgen Jensen
Vi havde en rigtig dejlig tur til Zell am Zee med Jens som chauffør og Kirsten som rejseleder. Allerede ved overnatningen i Kassel kom Kirsten på ekstra arbejde, da en af deltagerne kom til skade, så de skulle på skadestuen - heldigvis ikke værre end at vedkommende kunne fortsætte turen. Vi havde det bedste sommervejr årstiden til trods - op til 27 grader, så dette kunne vi heller ikke klage over. Det var kun lidt koldt, da vi var oppe i "den evige sne" på Hintertux.Vi fik set meget, og vi fik super god mad på Hotel Engelhof, og også en super betjening. Jens kørte - som sædvanligt - super dejligt uanset om vi kørte på motorveje eller på smalle veje med mange hårnålesving. Tak til Kirsten og Jens for en dejlig tur, og tak til alle de medrejsende, som også var med til at gøre turen til en dejlig oplevelse.
06. oktober 2014
Jens Østergaard Poulsen
Det var alle tiders tur,Brian og Morten gjorde det virkelig godt de var rigtig god til at hjælpe os,De kunne hjælpe når vi ikke kunne forstå personalet på vores hotel,det var meget hyggelig hotel at bo på. Det var rigtige gode ture vi var på vi fik noget at vide hvor vi var .Vi glæder os når vi skal af sted igen,vi er glade for at rejser med jer det var 9 år.
Hilsen fra Sinne og Jens fra Skals.
05. oktober 2014
Sprogø
Eva og Ivar Nielsen
Stor tak for gårdsdagens særdeles vellykkede tur til Sprogø. Vel tilrettelagt, der var tænkt på alt, selv solen havde i sørget for. Chauffør, Jan, var i topform, guiden, Karin, på Sprogø var i top, Det var en unik og stor oplevelse, at se Sprogø og Storebæltsbroen fra denne side, normalt suser man bare forbi på motorvejen.
Frokosten i Korsør var også rigtig god, maven blev mæt før øjnene. Informationsniveauet var også i top, på hele turen, dejligt med oplysning om de ting og steder man kom forbi på ture, vi bor jo i en et specielt land – og sidst men ikke mindst, den gode atmosfære på hele ture. Vi kommer bestemt igen en anden gang på en af jeres mange, interessante ture. Har tidligere deltaget i andre gode ture.
Venlig hilsen Eva og Ivar Nielsen, Bjerringbro
25. september 2014
Skotland
Birte og Leo Balle
Det var en fantastik tur, både natur, kultur og mange andre spændende oplevelser - military tatoo - whiskey smagning - picknic i det fri osv. Nogle super gode medpassagerer - stemning osv.
En rigtig god chaffør og ikke mindst rejselederen, det denne makkerpar ikke kunne trylle ud af ærmet ... jah det var ikke småting.
Tusind Tak for en sjov og fantastik tur.
Vi glæder os til jeres nye program for 2015.
21. september 2014
Østrig - Golling
Karen & JP Nørgaard
En fantastisk dejlig tur med godt vejr hver eneste dag og friske rejseledsager - jo der var liv og glade dage hele ugen. Også Chauf. Brian og rejsel. Jørgen skal have en STOR tak for god kørsel og utrolig god rejsebeskrivelse m.m. og hjælpsomhed fra Jørgens side hele ugen igennem - 2 medarbejder som Sørens Rejser kan være stolte af Kan kun anbefale jer, og så ikke mindst den nye bus med kun godt 30.000 km på bagen - sådan.
En dejlig ferietur som man ikke glemmer med det samme - MVH/ Karen & JP
24. august 2014
Bornholm
Anne Marie
TAK for en fantastisk tur til Bornholm. En stor tak også til vores chauffør Steffen og vores guide Kirsten , som gjorde vores tur til en dejlig dag med mange oplevelser.
Venlig hilsen Anne Marie
24. august 2014
Rhinen
Ellen og Hans Jørn Pedersen
Vel hjemkommen fra Rudesheim siger vi TAK til Jan og John for en god tur med mange oplevelser. Dejligt som I kunne supplere hinanden. også Tak til vores hyggelige medrejsende. Vi ses måske en anden gang.
Hilsen Ellen og Hans Jørn
23. august 2014
Østrig - Westendorf
Ingrid Nielsen
En stor tak til chauffør Jens og guide Kirsten,for en dejlig ferie i Østrig.Jens og bussen var gode venner. Ikke en skramme fik bussen på denne rejse, selvom vi var oppe i bjergene,smalle viadukter kom vi også igennem. Et godt humør havde alle på rejsen,tak for samvær med gæsterne på turen. Vi glæder os til igen at skal på ferie med Sørens Rejser.
Hilsen fra Ingrid og Villy T. Nielsen, 9620 aalestrup
20. august 2014
Helgoland & Nordfriesland
Vera og Jens Kjær
Igen en god tur med Sørens rejser. Vores hotel i Tônning var rigtig godt og vi fik en god betjening. Sejlturen over til Helgoland er jo noget helt specielt, selv om der denne gang var lidt "høj sø". Tak til vores Guide Jørgen for en lang tur ud til "lange Anna". På vores sidste dag skulle vi til Friedrichstadt for at spise frokost - dejligt sted og god mad. Tak til vores chauffør Palle for god og sikker kørsel, og til ALLE vores medrejsende. En tur der varmt kan anbefales.
Vi ses en anden gang.
18. august 2014
Østrig - Westendorf
Benthe Larsen
Jeg havde en super dejlig tur til Westendorf i Østrig En stor tak til Jens vores dygtige chauffør for god og sikker kørsel og Kirsten for hendes store viden og hendes dejlige måde at være på.
Hilsen Benthe Larsen
08. august 2014
Harzen
Inger & Jørgen
En rigtig god tur til Harzen,med Henning som chauffør og Jørgen som rejseleder, fantastisk oplevelse,(og på den måde de hjalp en passager på sygehus var lige til et 12 tal),det var en stor oplevelse at se og høre om Harzen, det kan varmt anbefales, tak til alle med rejsende for hyggeliget selskab,
Hilsen Inger & Jørgen
04. august 2014
Island
Lis Steen Andersen
Vi vil gerne sige tak for en rigtig god og spændende tur til Island. Spændende oplevelser, storslået natur, gode hoteller og god mad. Vi kan varmt anbefale denne tur til alle.
Hilsen Lis og John
04. august 2014
Østrig - Golling
Gert og Lisbeth Sørensen
Så vil vi igen sige en stor tak til sørens rejser for en dejlig tur til Østrig, Golling. En særlig stor tak til Jens og Jørgen for en rigtig god behandling og en god service også en tak til vores medrejsende vi glæder os til næste tur med sørens rejser, måske Toscana.
03. august 2014
Norge - Vestlandet
Signe Poulsen
Vi har været på en uforglemmelig tur til Norge med Jan som vognstyrer og Kristine som en fantastisk guide der fortalte og sang om Norge. En tur vi varmt kan anbefale.
Mange hilsner
Signe og Hans Jørgen Poulsen
29. juli 2014
Baltikum
Anna Grethe Glud
Hej Sørens rejser. Vi vil gerne takke for en rigtig god tur til Baltikum, meget spændende rejse. Tak til vores dygtige chauffør Brian, selv vores skovtur var rigtig hyggelig. Brian fik den store bus kringlet fra den skovvej vi kørte ind på, til vores frokost. Vejret var også med os. Denne rejse kan varmt anbefales.
Venligst
Regner og Anna Grethe fra Frederiks
29. juli 2014
Norge - Vestlandet
Birthe og Villy
Vi vil gerne sige Sørens Rejser tusind tak for en perfekt tur til Norge den 22 - 28 Juli.
Det var en dejlig tur hvor vi oplevede rigtig meget. Stor tak til Jan for sikker kørsel på de snørklede veje, og til Kirstine for hendes måde at fortælle på.
Venlig hilsen Birthe og Villy - Silkeborg
26. juli 2014
Bornholm
Karen Jensen
Hejsa en kanon god tur til Bornholm, og det må siges at vores chauffør Jens Bundgård fortalte ting vi ikke vidste noget om, det var jo dejligt.
Så mig og min mand siger mange tak for en dejlig tur, også skal vores dejlige chauffør også have roser med herfra.
Knus herfra Karen Jensen
13. juli 2014
Cirkusrevyen 2021
Claus Møller
Jeg vil sige tak for en god tur til cirkusrevyen. Og en stor tak til Brian som fik os sikker til København og hjem igen.
23. maj 2014
Påske i Nordtyskland
Inger
Jeg vil gerne sige tak til Sørens rejser for nogle skønne dage i Nordtyskland det var jeres single rejse jeg var med på det var en pragtfuld tur vi fik set en masse, en stor tak til Jens og Kirsten. Jeg glæder mig til næste single rejse hvor turen går til Berlin.
Venlig hilsen Inger fra Odder
11. maj 2014
Andalusien - Nerja
Finn Sivertsen og Karin Rasmussen
Vi vil gerne rose Sørens Rejser og sige tak for en spændende og velplanlagt tur . Det er nemt at tage på flyrejse ,når man kan stå på en bus i Kjellerup og blive kørt til lufthavnen i Ålborg . Vi blev mødt af Lisa i lufthavnen i Malaga , og kørt til det flotte hotel Perla Marina, som ligger lige ud til havet. De næste dage bød på spændende udflugter , og Lisa vidste meget om landet og dets historie . Denne tur kan vi varmt anbefale til andre .
Hilsen Finn og Karin
25. april 2014
Berlin
Frida og Leo Nielsen
Vi kan anbefale at tage med en af de næste ture til Berlin, det var en oplevelsrig tur, årsagen til at det var så interresant var ikke mindst vores rejseleder John Poulsen der virkelig kunne fortælle om meget af det vi kørte forbi, ligeså alt hvad vi var inde og se i Berlin, så får man virkelig noget ud af turen, en der heller ikke skal forbigås var vores chauffør Jan Kønigsberg, han kører formidabel, og det John ikke fortalte om det gjorde Jan perfekt, han har jo også nogle gode vitser ind imellem så tænker man ikke over hvor langt man har kørt, opholdet på hotellet var perfekt, så vi siger Tak for en god påske med Sørens rejser, og til alle der var med på turen hyggeligt at møde ukendte gæster, så bliver verden ikke så stor, vel?
Ønsker hele teamet ved Sørens Rejser en god sommer og på gensyn.
Mvh Frida og Leo, Silkeborg.
22. april 2014
Berlin
Fortuna-koret
Hej Sørens Rejser.
Allerførst vil jeg sige tak for en god tur. Alt klappede og var godt. Vores dejlige Chauffør Søren, ydede en fantastisk service og kørte behageligt og sikkert. Det var en stor fornøjelse. Hotellet var fint og beliggenheden ligeledes god.
Vi vil gerne bruge jer igen en anden gang.
På korets vegne TAK
Venlig hilsen
Annette Bjerregaard
22. april 2014
Sødal Børnehus
Hej Sørens Rejser,
Tak for jeres måde at være på den 31. marts 2014.Vi blev rigtig glade, da I tilbød at køre os ned til vores bus. Takket være jer nåede vi bússen. Som tak har vi lavet tegninger til jer, plus 1 stk. gruppebillede, som blev taget ved besøget hos Bredsgaard samme dag.
Venlig hilsen
Børn og voksne i Søløve gruppen - Sødal Børnehus, Tjele.
30. marts 2014
Sprogø
Annelie Bonnichsen og Keld Roat Pedersen
En stor tak for gårdsdagens vellykkede tur til Sprogø. Vel tilrettelagt, der var tænkt på alt. Chaufføren var i top, guiden på Sprogø var i top, frokosten i Korsør var også i top. Informationsniveauet var også i top – og sidst men ikke mindst, den venlige atmosfære. Vi kommer bestemt igen en anden gang på en af jeres mange, interessante ture. Venlig hilsen Annelie Bonnichsen Keld Roat Pedersen Silkeborg
21. februar 2014
Lars Henriksen og Birthe Kok
Tak for en herlig tur til flensburg. Vores chauffør Jan kørte turen til UG, alt gik efter planen, og han kunne løfte stemningen i bussen med sine gode kommentarer. Koncerten med Kastelruther Spatzen var en super oplevelse, da vi kørte hjemad var det med klang af dejlig musik i ørerne, det er ikke sidste gang vi tager med på sådan en tur.
20. februar 2014
Kirsten Klausholm
Vi var til kastelruther spatzen koncert. Det var en super tur. Fin ny bus og vi fik tid til handle lidt. lækker 2 retters menu der var meget lækker. Derefter til koncerten. Det var meget hyggelit men der var meget varmt derinde. Derefter gik turen hjemad. en meget rar tur. Chaufføren kørte til UG. så det kunne ikke være bedre. Venlige hilsner fra Kirsten Klausholm

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)