Skip to main content

Zakynthos

Skildpaddernes ø - All Inclusive
Øen, der er lidt mindre end Bornholm, kaldes også ”Det østlige Middelhavs blomst” og er en del af de Ioniske Øer ud for den græske vestkyst. Her skal vi opleve et smukt grønt landskab med stejle klippeformationer og spektakulære udsigter samt store sandstrande med azurblåt hav. Vi skal bo i den livlige by Laganas som er Zakynthos’ største badeby med en flot lang lavvandet sandstrand. Udover dette finder man i Laganas et utal af tavernaer, restauranter og barer.

- Opholdet er naturligvis med All Inclusive, hvilket vil sige, at morgen- middags- og aftensmad samt lokale drikkevarer er inkluderet.

1. dag - Udrejse
Afrejse tidlig morgenstund fra vores opsamlingssteder. Vi kører samlet med bus til Aarhus lufthavn hvorfra vi skal med flyveren direkte til Zakynthos lufthavn. Ombord bliver der serveret et let måltid, Vores turleder er med i bussen og sørger for det praktiske i lufthavnen, til vi er fremme ved destinationen. Fly tiden er ca. 3 timer. Når vi lander kører vi straks ud til hotellet, som ligger i en afstand på 20 min.

OPLEVELSER & UDFLUGTER

Velkomstmiddag
Få den bedst mulige velkomst til skildpaddernes ø, Zakynthos, ved at deltage i vores hyggelige velkomstmiddag på ægte græsk manér! Her samles vi til en skøn aften med traditionelle græske retter og en rigtig god stemning. Som forret får man lov til at prøve Mezes, som er en blanding af flere forskellige græske forretter. Hertil er der vand og vin. Vi glæder os til en hyggelig aften i jeres selskab.

Det bedste af Zakynthos

Oplev et af Det Ioniske Havs frodigste øer på vores heldagstur, der byder på mange visuelle oplevelser. Vores første stop er udsigtspunktet, Bohali, som byder på en fantastisk udsigt ud over Zakynthos by og havn. Vi skal herefter ned i Zakynthos By, hvor vi gør et stop, for at se den flotte Skt. Dionysos kirke, som er guldbelagt indeni og fortæller en masse historie om øen. Herefter kører vi videre til øens ældste olivenoliefabrik Aristeon, hvor vi vil se olivenoliefabrikkens proces fra start til slut og der vil naturligvis være smagsprøver. På den nordvestlige del af Zakynthos får vi muligheden for at opleve øens ældste oliventræ, Exo Chora. Vi får stillet sulten i havnebyen Agios Nikolaos med en skøn, traditionel græsk frokost. Turen foregår ikke kun i bus, men også på en båd, hvorfra vi skal se de populære blå grotter og nyde den friske luft. Herfra kører vi til øens ældste og største vingård, Callinico, hvor vi får en rundvisning og smager på de fantastiske vine. Ørundturen er en oplevelsesrig dag, hvor vi får et stort indblik i det skønne Zakynthos og får fortalt en masse historier om øen.

Skildpaddernes verden
Gå ikke glip af muligheden for at tilbringe en dejlig eftermiddag på havet, hvor vi sejler ud i Laganas-bugten fra havnen i Agios Sostis. I netop Laganas-bugten kan vi være heldige at se de store havskildpadder Caretta Caretta, som Zakynthos er særligt kendt for. Vi sætter kurs mod skildpaddeøen Marathonissi, hvor der vil være mulighed for at få en dukkert i det krystalklare hav.  Derefter sejler vi videre langs kysten til Keri-grotterne – en unik oplevelse, som man kun kan få ganske få steder i verden. Cameo-øen, også kaldet bryllupsøen, vil vi afslutningsvis også sejle forbi på turen.

8. dag
Vi bliver til formiddag afhentet på hotellet af vores lokale bus og kørt til lufthavnen, hvor vi flyver nordpå. Ombord bliver der serveret et let måltid. I Aarhus Lufthavn venter en bus fra Sørens Rejser, der kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

August 2024

25/8 - se afgangstider8ZakynthosPoseidon BeachMere end 89.875,-BestilMere information

Hotel

Poseidon Beach

Poseidon Beach

Hotellet er et populært og velfungerende hotel med en suveræn beliggenhed. Hotellet ligger direkte ud til havet ved den livlige ferieby Laganas. Hotellet er bygget i typisk græsk byggestil med origina...

Rejsekalender

23/4REGAN VestFra 795,-
23/4Retro Museet & TV Midtvest - Pensionisthøjskolen HedenstedFra 775,-
24/4Folketinget & Nordisk FilmFra 950,-
24/4Ud i det blå Fra 795,-
30/4Madame ButterflyFra 3.195,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo