Skip to main content

Helgoland

- Unik naturoplevelse 
Den lille tyske ø Helgoland, der ligger ca. 70 km fra det tyske fastland, har trods sin beskedne størrelse (ca. 1 km²) utrolig meget at byde på. Den Røde Sandstensklippeø rejser sig 61 meter over havet. Den har en dramatisk pirat- og krigshistorie, som vi hører om på turen. Vi skal opleve fuglefjeldet, besøge øens bunkeranlæg og Düne, sandøen øst for Helgoland, hvor sælerne ligger tæt. Den bilfrie ø i et mildt klima og en næsten pollenfri luft er ideel for allergikere og danner basis for en omfattende helseturisme. Her venter en intens natur- og kulturoplevelse.

1. dag
Efter endt opsamling fortsættes sydpå til Büsum på den tyske vestkyst, hvorfra vi sejler til Helgoland. Overfarten tager ca. 2,5 time. Inden afrejsen fra Büsum støder den lokale dansktalende natur- og kulturguide, som følger os på resten af turen, til gruppen. Ombord på båden er reserveret pladser og der serveres kaffe og brød under overfarten. Efter indkvartering på hotellet, og frokost på egen hånd, tager guiden os med rundt på en spændende rundtur på Oberland med Helgolands historie og det imponerende fuglefjeld, hvor vi kommer tæt på sjældne havfugle. Aftensmaden nydes på hotellet, og aftenen vil være til fri disposition.

2. dag
Efter morgenmaden starter dagen med en guidet tur rundt i byen, med fortælling om genopbygningen af øen efter 2. Verdenskrig. Der bliver tid til frokost på egen hånd inden vi udforsker Sydhavnen og området med u-bådshangaren. Efterfølgende besøges de civile bunkeranlæg, der husede øens beboere under 2. Verdenskrig.  Aftensmaden nydes på hotellet.

3. dag
Efter morgenmaden går turen til naboøen Düne. Den flade og ubeboede ø bliver anvendt som badeø, og huser også Helgolands lille flyveplads. På Düne holder områdets mange sæler til og man kan være heldig at komme meget tæt på dem. Efter besøget på Düne, bliver der tid til frokost samt at opleve øen på egen hånd eller sammen med guiden, inden båden skal bringe os tilbage til fastlandet. Under overfarten nydes aftensmaden. Efter ankomst til havnen i Büsum går turen retur mod vores hjembyer. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.

Bemærk: Turen kan ikke anbefales til gangbesværede, da der må forventes en del færdsel i ujævnt terræn.

Valuta: Euro

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juni 2024

12/6 - se afgangstider3Helgoland – 3 dageHoteller HelgolandFuldbooket, venteliste4.395,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Hoteller Helgoland

Hoteller Helgoland

Vi benytter 3 små, gode og hyggelige hoteller på Helgoland: Haus Hanseat, Haus Nickels og Miramar. Alle 3 hoteller ligger få minutters gang fra havnen.

Rejsekalender

3/10Wellness i Polen 4 dageFra 2.695,-
9/10Wellness i Polen 5 dageFra 3.395,-
24/10Wellness i Polen 4 dageFra 2.695,-
28/10Sørens 1´er til Polen Fra 3.995,-
20/10Sørens 1´er til Polen Fra 3.995,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo