Skip to main content

Persondatapolitik

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

Sørens Rejser A/S er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte Lars Hedegaard Hansen på tlf: 40648222 - mail: lhh@sorensrejser.dk

Formålet med behandling af dine personoplysninger er, at vi kan sælge dig en rejse og i den forbindelse udsende rejsebevis, samt at holde dig orienteret om nyheder og sende dig et katalog. Retsgrundlaget for at vi behandler dine personoplysninger, er den aftale vi indgår i forbindelse med bestilling af rejser eller øvrig transport.

Personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er både almindelige personoplysning såsom navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, fødselsdato, men kan også være evt helbredsoplysninger.

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere f.eks. samarbejdspartnere, databehandlere inden for EU/EØS, hoteller, fly- og evt. færgeselskaber.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har indsigts- og rettelsesret, dvs. du kan når som helst bede om indsigt i hvilke personoplysninger vi opbevarer på dig samt bede os om at berigtige/opdatere dine personoplysningerne.

Du har ret til sletning, dvs. du har altid har ret til at bede os om at slette dine personoplysninger.

Vi sletter dine personoplysninger når du ikke har haft bestilt en rejse i mere end 5 år, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.

Følsomme oplysninger slettes umiddelbart efter din rejse er afsluttet.

Du har ret til begrænsning af behandling dvs. du kan f.eks. anmode om eventuel begrænsning af hvem der kan/må behandle dine personoplysninger.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Søg rejse

Rejsekalender

10/8Sørens 1ér 2 dagsturFra 1.995,-
5/9Ud i det BlåFra 4.950,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo