Skip to main content

Sørens 1´er til Polen

Sørens 1´er – for dig der rejser alene sammen med andre 1´er

- Tag med Sørens 1'er til Polen og oplev 5 hyggelige dage
I Kolobrzeg oplever vi en skøn blanding af aktiviteter, afslapning og ikke mindst samvær med andre rejsedeltagere. Under opholdet afholder vi en aften med musik og dans. Der bliver arrangeret fælles gåture til stranden og i byen samt hyggeaftener med spil.

 - På denne rejse har man sit eget værelse uden enkeltværelsestillæg

-Hygge, god stemning, samvær og oplevelser, krydret med kultur og historie, udgør hovedingredienserne på denne rejse, er udelukkende er for 1´er

1. dag - Udrejse
Vi starter dagen med tidlig afrejse, og finder et passende sted til morgenkaffe og et smurt rundstykke. Undervejs tager vi passende pauser, hvor der er mulighed for at købe frokost. Først på aftenen ankommer vi til vores hotel, indkvarteres på værelserne, og mødes senere i restauranten til en hyggelig aftensmad.

Oplevelser
Vores rejseleder arrangerer en orienterende byrundtur, så vi kan udforske den gamle by og se, hvilke muligheder der er. Vi har også en eftermiddag med kaffe og kage, samt en aften med musik og mulighed for dans på hotellet. I løbet af ugen arrangeres også en fælles gåtur langs havnen og den flotte strand. Derudover er der rig mulighed for at udforske byen sammen.

Hygge på hotellet
Vores hotel, New Skanpol, ligger ideelt inde i byen, lige ved en stor park, og den skønne og livlige strandpromenade er også i gåafstand fra hotellet. I 2022 åbnede New Skanpol en spritny spa-afdeling, Skanpol Beauty, Spa & Wellness, hvor vi får en forsmag på et par behandlinger – en let Hydro Jet-massage og en lille mudderpakning. Hotellet tilbyder også en indendørs swimmingpool, boblebad samt våd- og tørsaunaer, som vi kan benytte gratis. Barområdet "Bar Jensen" er populært og byder på alskens former for øl og drinks, i en hyggelig stemning, hvor vi hygger os om aftenen med spil. I restauranten Skandynawia nyder vi dagligt morgenmad, frokost og aftensmad. For ekstraordinære gastronomiske oplevelser kan man mod betaling besøge hotellets specialrestaurant Sublima.

Udflugt til Kamien Pomorski
En af dagene tager vi til byen Kamien Pomorski, kendt for sine orgelkoncerter i den gotiske domkirke fra 1300-tallet. Domkirken har siden 1965 været vært for en årlig festival med kammer- og orgelmusik. Barokorglet fra det 17. århundrede vil give os en unik koncertoplevelse, som vi har en særlig aftale om at høre.

5. dag – Hjemrejse
Efter tidlig morgenmad pakker vi bussen og tager afsked med hotellet. Vi holder pauser med passende mellemrum, og en pause ved grænsekioskerne sidst på eftermiddagen, så vi kan handle ind. Vi forventer at være tilbage i vores hjembyer først på aftenen.

Pris: 3995,-
Tillæg for enkeltværelse 0,-

Inkl i prisen:
1 x Kaffe m. Smurt rundstykke
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
3 x Frokost
4 x Aftensmad
1 x lille behandlingspakke
1 x kirkebesøg med orgelkoncert
Fri entré til spa/pool/sauna mm.
1 x Aften med musik og mulighed for dans
1 x Eftermiddag med kaffe og kage
Dansk rejseleder

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Oktober 2024

28/10 - se afgangstider5Sørens 1´er til Polen
NYHED - Sørens 1´er
Hotel New Skanpol
NYHED - Sørens 1´er
Mere end 83.995,-BestilMere information

Oktober 2025

20/10 - se afgangstider5Sørens 1´er til Polen Hotel New SkanpolMere end 83.995,-BestilMere information

Hotel

Hotel New Skanpol

Hotel New Skanpol

Godt hotel i centrum af byen, tæt på gode indkøbsmuligheder og hyggelige restauranter. På hotellet finder I en lækker spa- og wellness afdeling med mange forskellige typer af behandlinger. Derudover e...

Rejsekalender

13/7Cirkusrevyen 2 dageFra 2.499,-
13/7Østrig - FeldkirchFra 8.199,-
14/7Flodkrydstogt på Rhinen & Mosel Fra 13.495,-
15/7Bornholm - 5 dageFra 5.695,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo