Skip to main content

Anastasia

- En uforglemmelig teateroplevelse

Hendes fortid var et mysterie. Hendes fremtid er et eventyr. Overlevede zardatteren Anastasia sin families skæbne under den russiske revolution? Legenden om Anastasia vækkes til live i denne storslåede og episke musical, inspireret af den populære tegnefilm af samme navn. Gribende og dramatisk handling, overdådig scenografi, stærke karakterer og uforglemmelige sange som Once Upon a December og den Oscar-nominerede Journey to the Past.

På denne rejse skal vi besøge det nye Home of Carlsberg i det oprindelige bryggeri i København. Vi bor på det 4-stjernet hotel - The Square - som ligger i første række til Strøget og Rådhuspladsen.

Dag 1. - Brunch, Teaterkælderen & Anastasia i Det Ny Teater
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi med udsigt til Lillebælt, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi fortsætter til København, nærmere bestemt til Rådhuspladsen, hvor vi bliver indkvarteret på The Square. Det 4-stjernet hotel ligger i første række til Strøget, Rådhuspladsen, Tivoli og har udsigt over byens hustage fra baren på tagterrassen. Til aften går vi samlet til Det Ny Teater, hvor vi starter med en 3-retters menu i Teaterkælderen inkl. en øl, vand eller et glas vin. Efter maden nyder vi aftenens forestilling, Anastasia, i Det Ny Teater.

Forestillingen foregår på dansk og har en spilletid på 2 timer og 30 minutter inkl. en pause

Medvirkende:

Anya - Emilie Groth

Dmitri - Mathias Hartmann Niclasen

Vlad - Kim Hammelsvang

Gleb - Mikkel Hoé Knudsen

Enkekejserinde Maria Feodorovna - Marianne Mortensen

Grevinde Lily Malevsky-Malevitch - Julie Steincke

Dag 2. Home Of Carlsberg & Nyhavn
Efter morgenmad på hotellet kører vi til Carlsberg, hvor vi skal besøge deres nye Home of Carlsberg. Her bliver vi taget med tilbage, til der hvor det hele startede i 1847. Vi oplever en inspirerende, interaktiv udstilling, der udfolder historien om Carlsberg. En oplevelse og attraktion i hjertet af Carlsbergs oprindelige bryggeri i København. På rundturen er der også mulighed for at besøge staldene og deres butik. Efter besøget slutter vi af i Carlsberg Baren med en fadøl. Der bliver frokostpause på egen hånd i København, inden vi hen ad eftermiddagen kører mod Jylland.

Opsamling:
08:00 Kjellerup V/ Sørens Rejser
08:30 Silkeborg / Jysk Arena p. Plads
09:10 Skanderborg V/ Banegården P.2 parkeringen
09:30 Horsens Afk. 56 Q8 / Burger King
10:00 Vejle Afk. 59 V/ Pendlerplads på Ny Solskovvej 14

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

September 2024

28/9 - se afgangstider2Anastasia the MusicalThe SquareMere end 83.495,-BestilMere information

Hotel

The Square

The Square

4-stjernet miljøvenlig hotel beliggende på Rådhuspladsen blot 200 m fra Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro. Hele hotellet har et minimalistisk design, som er utrolig lækkert og pæn. Alle værelser ha...

Rejsekalender

13/7Cirkusrevyen 2 dageFra 2.499,-
13/7Østrig - FeldkirchFra 8.199,-
14/7Flodkrydstogt på Rhinen & Mosel Fra 13.495,-
15/7Bornholm - 5 dageFra 5.695,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo