Skip to main content

Cykelferie ved Mosel

- 3 smukke etaper på elcykel

Som en nyhed i 2024 arrangerer Sørens Rejser cykelferie langs Mosel. Vi har lavet 3 dejlige ruter med lokalguide langs den romantiske flod. Cyklerne er på el og står klar på hotellet sammen med en lokalguide, som tager med os på udflugterne. Ruterne cykles i et tempo alle kan være med på. Vi cykler langs nogle af de smukkeste vinbjerge i Europa, hvor de lokale vinbønder tilbyder smagsprøver. Flodens vej gennem landskabet er indbegrebet af det romantiske Tyskland med slotte, borge, vinmarker og små, maleriske landsbyer. Landskabet omkring Mosel er simpelthen enestående.

1. dag  -  Togtur gennem Tyskland
Efter opsamling køres til Flensborg. Her står vi på toget, som med et enkelt skift undervejs bringer os til Koblenz. Undervejs nyder vi vores medbragte frokostpakker. Fra Koblenz bliver vi kørt i bus til vores hotel der er beliggende ved Mosels bred. Vi tjekker ind på hotellet og nyder aftensmaden.

Udflugter/Cykelture

Moselland Museum og vingård i Pommern – ca. 55 km
Efter morgenmaden skal vi på cykeltur. Elcyklerne står ved hotellet og vi får en kort instruktion af cyklerne. Vi har en lokal guide med os hele dagen, som viser os ruten. Turen går gennem Senheim/Senhals til Moselland Museum. Her skal vi opleve en spændende udstilling om livet og arbejdet med vinproduktion i ”de gode gamle dage”. Her vil der også være tid til frokost på egen hånd. Vi cykler videre via Cochem til Pommern og besøger vinmager Kilian Moritz, hvor vi skal have en rundvisning og smage lokal vin. Tilbage på hotellet spiser vi aftensmad.

Onkel Toms Hytte og Zell  - ca. 55 km
I dag cykler vi via Ediger Eller til området Bullay, hvor vi bevæger os lidt op ad bjerget til Onkel Toms Hytte. Herfra skal vi nyde den smukke udsigt over floden Mosel. Der bliver tid til frokost på egen hånd i de skønne omgivelser. Efterfølgende går turen videre til Zell, hvor vi skal se den gamle historiske by. Her får vi lidt tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til hotellet. Aftensmaden nydes i hotellets restaurant.

Senhals og Cochem  - ca. 34 km
Vi cykler fra hotellet til Senhals, hvor vi skal have en rundtur på vinmuseet. På turen i vinkælderen skal vi høre om produktion af vin og mousserende vin, om druernes rejse fra marken, gennem pressen, på tønder og i glasset. Vi skal selvfølgelig også nyde et glas af den friske vin. Vi cykler herefter via Ernst til Cochem, hvor der er mulighed for at finde frokost på egen hånd i den smukke by. Senere skal vi på en spændende rundtur med audioguide gennem slottet Reichsburg Cochem. Aftensmaden spiser vi i hotellets restaurant.

5. dag – Hjemtur
Vi spiser morgenmad, forlader hotellet og kører til Koblenz. Her sætter vi os ombord på toget som går mod Danmark. I spisevognen vil der være mulighed for at købe frokost undervejs. Ved Flensborg venter vores bus og kører os det sidste stykke mod vores hjembyer.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

September 2024

1/9 - se afgangstider5Cykelferie ved Mosel Ellenzer GoldbäumchenMere end 87.795,-BestilMere information

Hotel

Ellenzer Goldbäumchen

Ellenzer Goldbäumchen

Historisk hotel i vinbyen Ellenz som ligger direkte ved Mosel. Moderne værelser med wc og bad samt tv. Hotellet har terrasse med udsigt til Mosel. Der er bar, gårdhave og egen restaurant på hotellet...

Rejsekalender

16/4Fødselsdagstur - Sørens Rejser 55 årFra 445,-
17/4SprogøFra 895,-
17/4Wellness i Polen 5 dageFra 3.395,-
19/4Porto Santo - Rejsen for krop & sjælFra 7.795,-
23/4REGAN VestFra 795,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo