Skip to main content

André Rieu Open Air Maastricht

- Enestående Open Air koncert 2023
Fantastiske André Rieu er tilbage i Maastricht med sit Johann Strauss Orkester. Koncerten finder sted på én af de mest romantiske pladser, Vrijthof, i Holland, som omdannes til en kæmpe Open Air koncert. Kom og vær med til dette overflødighedshorn af skønne valse, klassisk musik og musicals. Der er lagt op til en uforglemmelig aften, der understreger, hvorfor André Rieu gennem mange år er blevet anset for at være én af verdens mest populære og talentfulde kunstnere. Oplev stemningen som man ser den i fjernsynet og nyd ”Second Waltz” & ”An der schönen blauen donau” under åben himmel. Dette er og bliver en oplevelse for livet.

1. dag – Udrejse til Valkenburg
Tidlig afrejse fra Danmark. Vi kører med passende pauser undervejs til hotellet i Valkenburg, som er beliggende i det sydlige Holland. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

2. dag –Valkenburg og koncert med André Rieu
Morgenmad på hotellet. Vi har dagen fri i den hyggelige by Valkenburg der er kendt for sine underjordiske grotter og Valkenburg Slot. I byen er der rigt caféliv, restauranter og butikker  Aftensmaden nydes på hotellet. Derefter kører vi ind til Maastricht, som ligger ca. 15 min. kørsel fra vores hotel. Vi hører musikken i bussen undervejs, så vi er i stemning til aftenens koncert. I den smukke by, skal vi opleve André Rieu på hjemmebane i en storslåede Open Air koncert på pladsen Vrijthof. Billetter til denne koncert er i kategori 3. Efter koncerten kører vi tilbage til hotellet.

3. dag – Domkirken i Köln
Morgenmad på hotellet, og derefter forlader vi Valkenburg for denne gang. Vi kører til Tysklands største brunkulmine Halmbach. Vi holder og får et kig ud over minen som er 43,8 km2 og ca. 300 meter på det dybeste under havets overflade. Videre til Köln, her besøger vi den store Kölner Dom, der blev bygget i årene 1248 til 1880, anses for at være et mesterværk inden for middelalderlig, gotisk arkitektur. Tid til frokost, en strøgtur eller en panoramasejltur på Rhinen inden vi forsætter nordpå til vores overnatningshotel. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

4. dag – Hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi hotellet, og turen går igen mod Danmark, forventet hjemkomst midt på aftenen.

Søg rejse

Kort

Rejsekalender

29/9Mols BjergeFra 725,-
30/9Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseFra 8.895,-
5/10Sort SolFra 775,-
5/10Wellnes 4 dageFra 2.495,-
8/10Ål på Feggesund KroFra 675,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo