Skip to main content

André Rieu Open Air Maastricht

- Enestående Open Air-koncert på Rieu's hjemmebane
Igen i år kan du komme med Sørens Rejser til koncert med André Rieu i Maastricht. André Rieu er verdenskendt for sit smukke violinspil og han har fyldte koncertsale - år efter år.
Fantastiske André Rieu er atter tilbage i Maastricht med sit Johann Strauss Orkester. Koncerten finder sted på én af de mest romantiske pladser, Vrijthof i Holland, som omdannes til en kæmpe Open Air-koncert. Kom og vær med til dette overflødighedshorn af skønne valse, klassisk musik og musicals. Der er lagt op til en uforglemmelig aften, der understreger hvorfor André Rieu gennem mange år, er blevet anset, for at være én af verdens mest populære og talentfulde kunstnere. Oplev stemningen som man ser den i fjernsynet og nyd ”Second Waltz” & ”An der schönen blauen donau” under åben himmel. Dette er og bliver en oplevelse for livet.

Sørens Rejser tilbyder også ture til André Rieu i Jyske Bank Boxen i Herning - Se mere klik her. 

1. dag - Udrejse til Hasselt
Tidlig afrejse fra Danmark. Vi kører med passende pauser undervejs til hotellet i Hasselt, som er beliggende i det nordøstlige Belgien. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

2. dag – Hasselt - koncert med André Rieu
Vi får morgenmad på hotellet. Vi tilbringer dagen i Hasselt, som er hovedbyen i provinsen Limburg. Byen rummer flere historiske bygninger, spændende museer, mange butikker samt hyggelige caféer og restauranter. På en byvandring ser og oplever vi Hasselt og derefter er der god tid på egen hånd, til at udforske byen. Aftensmad på hotellet. Derefter kører vi ind til Maastricht, som ligger ca. 20 min. kørsel fra vores hotel. Vi hører musikken i bussen undervejs, så vi er i stemning til aftenens koncert. I den smukke by, skal vi opleve André Rieu på hjemmebane i en storslået Open Air-koncert på pladsen Vrijthof. Billetter til denne koncert er i kategori 3. Efter koncerten kører vi tilbage til hotellet.

3. dag – Val-Dieu klosteret
Morgenmad nyder  vi på hotellet og sidst på formiddagen køres til det imponerende Val-Dieu kloster, som er fra først i 1200-tallet. Cisterciensermunkene kunne godt lide at bosætte sig på afsidesliggende steder, ofte i dale. Disse uindbydende steder blev primært valgt, for at trække sig tilbage fra omverdenen. Klosteret Val-Dieu var ikke kun et sted for spiritualitet og uddannelse, men også en vigtig økonomisk faktor for området. I 2001 forlod de sidste tre munke Val-Dieu. Ordenen besluttede at overlade klostret til et kristent lægsamfund, som den dag i dag styrer klostrets formuer under cistercienseroverholdelse. Her får vi en spændende rundvisning, samt smager på det velkendte klosterøl der kendetegner Belgien. Efter rundvisningen er der god tid til se sig omkring og nyde en god frokost på slottet. Efter besøget køres retur til Hasselt.  Aftensmaden nydes på hotellet.

4. dag – Hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og turen går igen mod Danmark, forventet hjemkomst midt på aftenen.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juli 2024

4/7 - se afgangstider4Andre Rieu - Open Air MaastrichtPark Inn By Radisson HasseltFuldbooket, venteliste5.495,-Book på ventelisteMere information
11/7 - se afgangstider4Andre Rieu - Open Air MaastrichtPark Inn By Radisson HasseltFuldbooket, venteliste5.495,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Park Inn By Radisson Hasselt

Park Inn By Radisson Hasselt

Park Inn By Radisson fra 2017 er centralt beliggende i Hasselt, 200 meter fra Hasselts markedsplads. Der tilbydes værelser med aircondition samt gratis WiFi overalt på ejendommen. Alle værelserne har...

Rejsekalender

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo