Skip to main content

De danske Sydhavsøer

- Lolland, Falster, Møn og Nyord 3 dage

Turen går til 3 af Sydhavsøerne, Lolland, Falster og Møn, samt den lille ø Nyord. Takket være Lolland-Falsters fede landbrugsjord ligger herregårdene tæt, hele 54 af slagsen, og mange kan spores tilbage til middelalderen. Møn er mest kendt for sin naturskønhed, gode badestrande og først og fremmest Møns Klint.

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag – Lolland og Nykøbing Falster
  Vi kører over Fyn, hvor vi holder formiddagspause med kaffe og rundstykke ved bussen. Derfra via Tåsinge til Langeland og med færgen til Lolland. Frokostpakken nydes undervejs. I Rødby skal vi se udstillingen om den kommende Femern Bælt-forbindelse til Tyskland med verdens længste sænketunnel på 18 km. Man kan bl.a. komme med på en visuel tur gennem tunnellen. Vi kører omkring Maribo, og hvis tiden tillader det, forbi Nysted, som ligger smukt i en lille beskyttet vig ved Lollands sydkyst. Efter et besøg i parken fortsætter vi til Nykøbing Falster, hvor vores lokale guide vil vise os lidt af den gamle bydel samt den tidligere katedralskole, hvor Kaj Munk gik. Mætte af dagens oplevelser indkvarteres vi på Hotel Falster, hvor aftensmaden venter.

  2. dag - Møns Klint og Nyord
  Efter den nordiske morgenbuffet kører vi over Frederik IX’ Bro til Lolland, gennem Guldborgsundtunnellen til Farøbroerne og over Sydsjælland til Dronning Alexandrines Bro til Møn. I Elmelunde Kirke ser vi de berømte kalkmalerier fra 1480’erne og fortsætter til Liselund Slot for at gå en tur i den smukke, romantiske park fra 1700-tallet. Næste stop er Møns Klint, hvis hvide kridtklinter rejser sig 128 meter over havet. Den er en af vore største naturseværdigheder – også set med internationale øjne. Et godt sted at nyde frokostpakken.
  Nyord ved Møns nordspids er på 4,99 km² og har 35 indbyggere. Først i 1968 fik den fast forbindelse til Møn via en dæmning og en bro. Vi sætter bussen uden for byen Nyord, som er bilfri, og går en lille tur i byen. Vi kører tilbage til Falster til Stubbekøbing og forbi Næsgård, hvor Prins Joachim fik sin landbrugsuddannelse, og derfra til fiskerlejet Hesnæs samt herregården Corselitzes smukke park, anlagt i engelsk stil. Vi vender tilbage til hotellet til aftensmad og overnatning.

  3. dag - Holmegaard Værk og Korsør
  Vi tager afsked med Falster efter morgenbuffetten køres til Holmegaard Værk, som blev indviet den 8. juni 2020. Her får vi virkelig stillet trangen til kunstkeramik, unikaglas og merchandise. Køb en souvenir til dig selv eller gaver til hele familien. Der sælges glas fra Holmegaard, keramik fra Kähler og udvalgte boligartikler fra Rosendahl Design Group. Du kan også besøge prøvesamlingen med over 40.000 glas. Derudover kan man købe bøger og plakater. Efter et spændende besøg fortsætter vi mod Korsør, hvor vi nyder en frokostbuffet. Hjemtur over Storebæltsbroen og Fyn med hjemkomst først på aftenen.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juni 2021

16/63De Danske SydhavsøerHotel FalsterMere end 83.095,-BestilMere information

September 2021

13/93De Danske SydhavsøerHotel FalsterMere end 83.095,-BestilMere information

Hotel

Hotel Falster

Hotel Falster

Hotel info: Godt hotel med hyggelig atmosfære i udkanten af Nykøbing Falster. Alle værelser er med bad og toilet, TV, radio og telefon. Hotellet har værelser i stueplan samt på 1. sal. Picnicområde Ha...

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo