Skip to main content

Sønderborg Revyen

- Overnatning på det smukke Alsik Hotel

Sønderborg Sommer Revy glæder sig over at introducere det friske team, som vil sørge for en festlig stemning og sørge for masser af latter. Dette hold har en imponerende liste af priser og nomineringer bag sig og i revyen for 2024 kan publikum forvente både velkendte ansigter og spændende nyt indhold.

Medvirkende: JESPER LUNDGAARD · TEIT SAMSØ · KASPER GATTRUP · SARA GADBORG · JEANNE BOEL · KAPELMESTER THOMAS PAKULA

1. dag - Sønderborg og Revy
Der køres sydpå mod Sønderborg med ankomst til Hotel Alsik omkring middagstid.  Vi får opbevaret vores bagage på hotellet og der er efterfølgende tid på egen hånd i Sønderborg til bl.a. at besøge Sønderborg Slot, gågaden, havnepromenaden eller spise en god frokost på Hotel Alsik. Til eftermiddag kan der tjekkes ind på vores værelser. Til aften får vi serveret en 2-retters middag inkl.1 drikke øl/vand/vin til maden i hotellets restaurant. Efter maden kører vi det lille stykke vej til Sønderborg Teater, hvor vi kl. 20.00 ser Sønderborg Revyen. Efter revyen køres retur til hotellet.  

2. dag - Hjemtur
Efter et fantastisk morgenbord pakker vi bussen og der køres mod vores hjembyer. Hjemkomst over middag.

Hotel Alsik
Det smukke Alsik Hotel er et af Danmarks mest indbydende og spændende hoteller. Hotellet, der er kendetegnet af sit smagfulde nordiske design og naturlige materialer, er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefront. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark. På hotellet venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Gå f.eks. på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager.  Alsiks tre restauranter, er alle udviklet og ledes af den anerkendte topkok Jesper Koch.

Det er også muligt at købe adgang til Alsik Nordisk Spa & Wellness, hvor der er kælet for hver detalje, for at skabe den perfekte sanseoplevelse. Du kan gå på opdagelse mellem flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser. Bestille eventuelt behandlinger hjemmefra.

Afgange
05.06.2024
21.06.2024
12.07.2024

 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juni 2024

21/6 - se afgangstider2Sønderborg Revy Alsik HotelFuldbooket, venteliste2.595,-Book på ventelisteMere information

Juli 2024

12/7 - se afgangstider2Sønderborg Revy Alsik HotelMere end 82.595,-BestilMere information

Rejsekalender

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo