Skip to main content

Rejsebetingelser

Rejsebetingelser

Tilmelding
Kan ske pr. telefon, personligt fremmøde eller via vores hjemmeside www.sorensrejser.dk
Tilmeldingen er først gældende, når depositum er Sørens Rejser A/S i hænde. Tilmelding til endagsture er bindende og der kompenseres ikke ved afbud.

Depositum & betaling
Depositum kan variere fra 500 kr. til 2.500 kr. pr. deltager alt afhængig af rejsemålet. 
Depositum skal indbetales senest 14 dage efter rejsebeviset er modtaget.
Beløbet fremgår på rejsebeviset. Restbeløbet betales senest 6 uger før afrejse.
-Online betaling kan ske med Mobilepay, Visa, Visa/Dankort, Mastercard, American Express samt Visa Electron.

Dagsture
Vores dagsture har først betalingsfrist 14 dage før afrejse. Fra bestilling og til betalingsfrist kan turen frit afbestilles. Herefter er tilmeldingen bindende. Ved dagsture med billetter til koncert/revy etc. opkræves depositum og her gælder de alm afbestillingsregler – se nedenfor.  

Afbestilling med afbestillingsbeskyttelse
Hvis der tegnes en afbestillingsbeskyttelse, tilbagebetales det indbetalte beløb, fratrukket prisen for selve afbestillingsbeskyttelsen. Afbestillingsbeskyttelse koster 400 kr. pr. deltagere og skal bestilles ved tilmeldingen og betales sammen med depositum. Der kan ikke tegnes afbestillingsbeskyttelse på endagsture, flyrejser, flodkrydstogt samt Nordkap.

Rejsegarantifonden
Sørens Rejser A/S er medlem af Rejsegarantifonden. Medlems­nummer: 1673.

Afbestilling af rejsen.
Hvis der ikke er tegnet afbestillingsbeskyttelse, gælder følgende:
 · Fra bestilling og indtil 45 dage før afrejse er depositum tabt.
 · Fra 44 dage og indtil 16 dage før afrejse er 50 % af rejsens pris tabt.
 · Fra 15 dage til og med afrejsedato er hele rejsens pris tabt.
 · Ved udeblivelse eller for sent fremmøde, er hele rejsens pris tabt.
 
Ved flyrejser: Fra 30 dage før afrejse er hele rejsens pris tabt

Særligt for flyrejser
På flybilletter er det vigtigt, at alle passagerers for-, mellem- og efternavne stemmer overens med navnet, som det er anført i passet. Det er kundens ansvar at være opmærksom på, at alle navne er stavet og anført korrekt på rejsebeviset, og hvis dette ikke er tilfældet, at få det rettet inden betaling af depositum. Evt. ekstraomkostninger i forbindelse med ændringer eller evt. ny udstedelse af flybillet med korrekt navn, skal afholdes af kunden. De i billetten og rejseplanen anførte tider er altid lokale tider.

Forsikringer
Det gule sundhedskort dækker ikke ved rejser i udlandet, derfor skal det blå EU-sygesikringskort medbringes, ved alle rejser i EU-landene, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Med det BLÅ SYGESIKRINGSKORT er man anderledes stillet, hvilket betyder, at man modtager behandling på lige fod med enhver anden borger i det pågældende land. Bemærk venligst, at det er vigtigt at have sine forsikringsforhold på plads, også når det gælder eventuel hjemtransport eller sygdom på rejsen. (hvis uheldet skulle være ude). Ved ønske om evt. rejseforsikring eller spørgsmål, kan Europæiske Rejseforsikring kontaktes på tlf.: 33 25 25 25.

Priser
Alle priser – også tillæg – er pr. person og kalkuleret på grundlag af priser og valutakurser pr. 01.12.2023. Der tages forbehold for prisstigninger. Herunder: momsstigninger, stigende brændstofpriser, div. afgifter, turistskatter samt valutaændringer og trykfejl etc. Eventuelle prisændringer vil blive meddelt kunden skriftligt senest 20 dage før afrejse.

Aflysning
Gennemførelse af rejsen, afhænger af antallet af tilmeldte. Ved aflysning af en rejse, bliver rejsedeltagerne kontaktet enten pr. telefon eller skriftligt, snarest muligt og senest 14 dage før afrejsen. Ud over tilbagebetaling af det indbetalte beløb, ydes der ikke yderligere kompensation.

Udeblivelse, uudnyttede ydelser m.m.
Har kunden ikke afbestilt rejsen, og/eller indfinder rejsedeltageren sig ikke på angivet tid og sted for ud- og hjemrejsen, eller kan kunden ikke tiltræde eller fuldføre rejsen på grund af manglende rejsedokumenter, som f.eks. gyldigt pas, nødvendige visa og vaccinationsattester etc., har Sørens Rejser ret til at beregne den totale pris for rejsen. Hvis kunden udebliver fra anførte transporter eller på anden måde undlader at udnytte de ydelser, som er bestilt, kan der ikke kræves godtgørelse for de uudnyttede ydelser.

Mobilitet og særlige hensyn
Alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne på rejsen. Der kan ikke forventes hjælp af Sørens Rejsers personale. Er der ønsker om specialkost (glutenfri kost, diabetiker eller lignende) skal dette altid oplyses ved bestilling af rejsen. Sørens Rejser kan dog ikke garantere at de forskellige hoteller/spisesteder kan efterleve at servere specialforplejning.

Børnerabat
Ring på 86 88 18 17 og forhør.

Afrejsetidspunkt
Ved uoverensstemmelser i afrejsetiderne er det altid tiden på rejsebeviset, der er gældende.

Erstatninger
Ved beskadigelse af kuffert mm, ulykkestilfælde, forsinkelser og andre uregelmæssigheder kan der ikke kræves erstatning af Sørens Rejser A/S.

Pas
På alle rejser udenfor Danmark kræves der almindeligt gyldigt pas.

Spar tid første og sidste dag
Kør selv til Sørens Rejser A/S, Parallelvej 7, 8620 Kjellerup. Her forefindes gratis parkeringsplads. Parkering på eget ansvar.

Sædefordeling
På alle vores rejser har I, uden merpris, mulighed for at vælge sæder i bussen. 

Ret til ændringer forbeholdes.

Forbehold for trykfejl.

 

Søg rejse

Rejsekalender

17/8Østrig - WestendorfFra 8.495,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo