Skip to main content

Sørens Fest

BEMÆRK KUN 200 PLADSER

BUS 1 - UDSOLGT
BUS 2 - UDSOLGT                                                                                                               
BUS 3 - FÅ PLADSER                                                                                                                                 
BUS 4 - LEDIG

På utallige opfordringer gentager vi FESTEN fra 2021 og inviterer jer med til Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Hotellet er fra 1861 og ligger lige ud til Øresund med Kronborg Slot som nærmeste nabo. Så snart man træder ind på det dejlige hotel føler man sig hjemme og taget godt imod af det venlige personale.  

I løbet af weekenden skal vi have nye oplevelser, hygge, danse og rigtig forkæles med en lækker morgenmadsbuffet, der består af et indbydende udvalg af hjemmelavede specialiteter samt aftenmenuer med fokus på lokale og bæredygtige råvarer, der naturligvis følger sæsonerne.

Traditionen tro tager vi vores egen spillemand, Per Villekjær, med. Han vil spille op til et brag af en fest. Vi glæder os.

 

1. dag – Festen starter

Efter opsamling kører busserne østpå til Halskov, hvor der på Bælt’Stedet, ved det gamle færgeleje i Korsør, venter en frokostbuffet. Ved Sorø forlader vi motorvejen og sætter kurs mod Isefjorden. Vi passerer Kirke Hyllinge og Skibby og krydser Roskilde Fjord via den nye Kronprinsesses Marys Bro ved Frederikssund. Vi finder et godt sted til en kop kaffe og et stykke kage ved bussen. Turen fortsætter forbi Hillerød og Fredensborg til Helsingør, hvor vi får Hamlets Kronborg som nabo de næste par nætter. Ud på eftermiddagen indkvarteres vi på et af Danmarks ældste og bedste strandhoteller, der byder på luksus, romantiske omgivelser og gastronomiske oplevelser, inspireret af både det danske og det franske køkken. Til aften mødes vi til en 3-retters middag med 2 glas vin, øl eller vand samt kaffe. Som altid har Sørens Rejser store og små præmier til sine gæster.

2. dag – Udflugt og festaften

Vi står op til et velassorteret morgenbord. Busserne holder klar til en udflugt langs Nordsjællands attraktive kyststrækning. Vi nyder udsigten over sundet, mens vi runder badebyerne Hellebæk, Hornbæk, Dronningmølle og Gilleleje, flere af dem tidligere fiskerlejer, inden vi drejer mod syd forbi Esrum Sø og videre mod østkysten. Frokost og eftermiddagen er på egen hånd til at udforske Helsingørs historiske centrum. For de energiske er områdets mange seværdigheder også en mulighed - bl.a. Kronborg Slot, Kulturværftet, Museet for Søfart og Danmarks Tekniske Museum. Der er mulighed for afslapning på det dejlige hotel inden aftens store festen. Vi nyder en dejlig 4-retters middag med øl, vand og vin samt kaffe ad libitum i 4 timer. Efter maden spiller Per Villekjær spiller op til dans.

3. dag – Hjemrejse

Efter morgenbuffet på hotellet pakker vi busserne og kører hjemad. Vi holder en pause undervejs med mulighed for at købe frokost og forventer at være i vore hjembyer hen på eftermiddagen.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

November 2022

11/11 - se afgangstider3Sørens Fest 2022Marienlyst StrandhotelMere end 83.995,-BestilMere information

Hotel

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel

4-stjernet nyrenoveret hotel. Privat strand, spa, casino, døgnåbent fitnesscenter, døgnåben reception, have, gratis wifi, elevator. Stedets restaurant, Brasserie 1861, har panoramaudsigt over Øresund,...

Rejsekalender

28/9Sejltur på KielerkanalenFra 895,-
29/9Wellness - KolobrzegFra 2.395,-
1/10Mallorca - Charmerende OplevelserFra 8.295,-
5/10Sort SolFra 725,-
6/10Wellness - KolobrzegFra 2.395,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo