Gæstebog - Sørens Rejser

Gæstebog 2011


Anmeld din rejse Flere anmeldelser:


14. december 2011
Lissi Dige

Jeg vil her sende en hilsen til personalet på kontoret for deres altid venlighed og imødekommenhed.
Jeg vil også sende en hilsen til alle Chaufførene og Rejseledere, det er dem der gør turene til en god oplevelse, vi får så mange ting at vide på vores vej, samt så mange ting at se.
Jeg nyder at rejse med Sørens Rejser.
Glædelig Jul og godt Nytår.
Venlig hilsen Lissi Dige.
07. november 2011
Wellness Polen - Kolobrzeg
Jette og Lone Gregersen

Sådan skal det bare være ... 4 dage i Polen med en laaaang busrejse i vente, men med Jan som chaffør, er det ingen sag. Ned gennem Tyskland går det med lune indslag (fra Jan),masser af nyttig information (fra Jan), gode pauser på vejen derhen, en masse snak og grin fra de andre passager, stort set en super tur også hjem igen. Vi skal helt sikkert med igen på wellness, med de gode rejse oplevelser, som vi har haft :-), med Sørens Rejser (og Jan).
12. oktober 2011
Cirkusrevyen 2021
Anne og Henning Pedersen

En rigtig god tur til København. Til Cirkusrevyen. Det er dejlig, der er god tid i København på egen hånd inden turen til Bakken. Godt med tid efter revyen, inden turen går tilbage til København. Dejlig med tid i København dagen efter. Tak til en stabi chauffør Leif.
05. oktober 2011
Slovenien - Portoroz
Jytte og Jørgen Jensen

Vi vil gerne takker for en rigtig fantastisk tur, det er som man siger, man kan ikke fortæller rigtig hvad vi har oplevet det skal ses, hotellet er helt ok og maden var også dejligt, det kan man ikke klage over på nogen måde, vi havde også en skøn sejltur med denne båd, som der er et billede af med denne mail, naturen er dejlig, menneskerne er meget venlige overalt, i det hele taget en god bustur og en god chauffør/ rejseleder, der er intet at klage over kun at det gik alt for hurtigt de 9 dage. Mange tak for en god oplevelse, vi ses nok på en anden tur med jer.
04. oktober 2011
Schleswig
Aktivitetstilbuddene ved søerne

Mandag formiddag kl 10.00 kørte vi fra Lillehøjvej og ned mod grænsen vi var ved grænsen ved frokost tid så handlende vi lidt ind og spiste frokost på cafeteriaet da vi havde spist kørte vi ned mod feriehotellet i Schleswig vi ankom til feriehotellet kl 14.30 mandag eftermiddag så vi vores værelser og fik vores kufferter pakket. Mandag aften fik vi dejligt aftensmad Tirsdag morgen fik vi stort morgenbord da vi havde spist morgenmad kørte vi til Hansa park hvor vi prøvede forskellige ting til frokost fik vi lidt forskelligt at spise da vi havde spist fik vi købt lidt soveniers tirsdag aften fik vi 3 retter dejlig mad Onsdag morgen fik vi stort morgen bord med både rundstykker og alt muligt forskelligt da vi havde spist morgenmad gik vi på bytur og spiste frokost dernede onsdag aften fik vi buffet mad med forskelligt slags mad da vi havde spist skulle vi spille keglebane der hyggede vi os sammen. Torsdag morgen fik vi stort morgenbord da vi havde spist kørte vi på tur vi kørte til Friderichstadt og gik lidt rundt og kiggede på de forskellige ting vi var med en svæve bane over vandet det var sjovt at prøve da vi kørte derfra kørte vi til et shopping center hvor vi spiste frokost da vi havde spist frokost gik vi lidt rundt og kiggede torsdag aften fik vi kylling og oksesteg med kartofler og sovs og grønsager til dessert fik vi risalamande med kirsebærsovs da vi havde spist skulle vi spille keglebane hvor vi var delt op på hold det var vores søde chauffør Flemming der kørte med os han har bare været rigtig sød hyggelig at være sammen med tak til vores søde og rare chauffør flemming for en rigtig god tur til Schleswig vi håber at se ham igen til næste år mange hilsner fra os alle på Aktivitesttilbuddene ved søerne.
26. september 2011
Nordkap
Erik Ibsen Viborg

En rigtig dejlig tur med god chauffør Leif & Guide Eva. Hun viste meget om naturen vi kom igennem da hun havde rejst der mange gange men selve ture var godt tilrettelagt fra selskabet, så det bliver ikke sidste gang jeg rejser med sørens rejser
Venlig hilsen Erik Ibsen Viborg
20. september 2011
Harzen
Lissi Dige

Det var en meget dejlig tur. Med Leif som chauffør og Jørgen som rejseleder, Jørgen havde som sædvanlig rigtig meget at fortælle om de ting, vi så på vores vej. Harzen har en meget skøn natur samt mange meget smukke huse. Vi var i Goslar, der var der et klokkespil, hvor man så minearbejdere komme ud af tårnet, hvor man kunne se deres arbejdsredskaber op gennem tiderne. Vi boede på et meget dejligt hotel, når jeg vågnede om morgenen, så jeg ud på to søer fra min terrassedør, hvor der var stier omkring til en kort tur og en lang tur. Maden på hotellet var også perfekt.
20. september 2011
Sydtyskland - Bayern
Frida og Leo Nielsen

Vi vil gerne takke for denne utrolge gode uge vi har haft sammen med nogle hyggelig gæster fra hele midtjylland, ligeså chauffør Jan Kønigsberg, rejseleder Jørgen Dam, et par fabelagtige mennesker der kan deres kram, Jan kører så det er en nydelse, Jørgen ved virkelig hvad han beretter om uanset om det er på køreturen eller når vi var på udflugter, og vi må sige at efter som det var en ny tur var det et godt fund, der var også fint vejr, vi siger tak til Sørens Rejser endnu engang,
Mvh. fra Frida og Leo. på gensyn.
19. september 2011
Prag
Kirsten Rasmussen

Er lige hjemkommet fra en dejlig rejse til Prag, turen var arng. af Aktive Kvinder i Hammel, det var en god tur, hvor alt klappede, alt var vel tilrettelagt, dejligt at man bare kan læne sig tilbage og så lade tingene ske.
Vi havde en super rejseleder, og en super chauffør, som sørgede for vores ve og vel. En tak skal lyde til dem.
17. september 2011
Prag
Elsa Marie Sørensen

Vi har været med Sørens rejser til Prag, en rigtig god tur, godt tilrettelagt, gode spisesteder,en rigtig god chauffør (Søren) også en god rejseleder (John).
Tak for det ... smiler ...
25. august 2011
Schweiz - Lugano
Birgit og Holger Søbye

Endnu engang har vi været på tur med Sørens Rejser. En lille hyggelig selskab på 27 personer kørte fra Kjellerup søndag den 14 aug. Turen gik til Schweiz,og som altid med Sørens Rejser en dygtig chauffør Jan, og Kirsten til at klare alt det praktiske. Vi kan kun sige at vi havde en rigtig god tur. Vi kørte hjemmefra i regnvejr, jeg kan ikke huske hvem der stod for det, men kan kun sige, da vi kom derned havde vi 24 grader, endte med 30 gr fredag og kørte derfra lørdag morgen 23 grader vel tilbage søndag den 21 aug. Vi kan kun sige Sørens Rejser det dur.
25. august 2011
Rhinen
Else Rasmussen

En fantastisk flot tur ,med Leif som chauffør og Jørgen som Guid ,findes ikke bedre alle bådene på vandet var bare flot, men når det så er sagt, syntes vi at det var en for lang sejltur på 9 timer, uden underholdning eller musik , kun en platte til aftensmad, som bestemt ikke kunne være ringere, men alt i alt en god tur.
24. august 2011
Niels og Inge Larsen
Vi vil gerne sige tak for en dejlig tur til Montreux i uge 33. Det var en rigtig god oplevelse. Vi boede på et flot og godt hotel, som ligger lige ned til Geneve søen. Det var nogle utroligt smukke omgivelser. Udflugterne var helt i top. Også en stor tak til guiden Kirsten og chaufføren Jan. Det er et gemytligt par, som gjorde deres til, at vi fik en god ferie.
21. august 2011
Skt. Petersborg og Moskva
Ellen og Hans Jørn Pedersen

Tak for en oplevelsesrig tur til Skt.Petersborg med Jens som dygtig chauffør. Vi fik set noget af ruslands storhed / pragtslotte, paladser og kirker. Ja, og så oplevede vi den russiske grænsekontrol, men vejret var godt, så vi nød turen. Tak til alle rejsefæller.
05. juni 2011
Berlin
Anne og Henning Pedersen

Det var en rigtig god tur.
Med en meget arrangeret rejseleder Jørgen.
Han formåede, at fortælle alt, der var at fortælle på en 4 dages tur.
Vise rundt i Berlin. Sejlturen på Spree o.s.v.Aftenrundtur. Tog kørsel om aftenen. Undergrunden o.s.v.

Tak til en stabil og meget dygtig chauffør Jan.
11. april 2011
Frühlingsmelodien, Kiel
Jette Hyllested


Er netop kommet hjem fra en dejlig tur med jer. Vi kørte med Henning. En fantastisk chauffør. Vi havde en fornøjelig tur. Hotellet var tip top i orden. Koncerten var fantastisk. Glæder os til at køre med jer en anden gang.
På glædeligt gensyn
Jette og Erling
19. februar 2011
Kiel, Bremen og Hamborg
Inger Jensen
Tak for en perfekt tur til koncert med Die Flippers i Kiel med god mad og gode sideplasser. Tak til de medrejsene for god stemning i bussen
21. januar 2011
Hamborg
Bent IversenHej!
Vi er lige kommet hjem fra turen til Hamburg.
Vi vil bare sige tak for en perfekt tur.
Henning kørte fiont. og vi fik en dejlig sight-seeingtur i Hamburg i går, da vi kom til byen.
Udover den store bro og igennem Hamburgs havnekvarter.
Simpelthend bare perfekt.
Og helt suverænt med siddepladser på de foreste rækker ved koncerten.
Simpelthen bare en perfekt tur.
Med "jysk tilbageholdenhed" vil vi bare sige, at "det var æ så værst".
Med venlig hilsen
Ingrid og Bent Iversen
Livøvej 8a
8800 Viborg
Mob. 40 46 22 79
Mail: bogi@pc.dk
08. januar 2011
Nytår i Bordesholm
Vera og Jens Kjær , Randers
Ja, så prøvede vi at tage fra Danmark i Nytåret, og det var bestemt ikke så ringe endda.
Vi havde en dejlig tur til Bordesholm, hvorfor vi skylder vores guide Søren og vores chauffør Flemming en stor tak, også en stor tak til Grete fordi hun
altid var der. En rigtig god tur som sædvanlig med Sørens rejser.
et rigtig godt hotel, som vi kendte fra tidligere, og RIGELIGT med mad
Nytårsaften og god musik. alt i alt en god tur.
Vi ses senere på året.
Venlig hilsen Vera og Jens fra Randers.
PS. en glad nytårshilsen til alle medrejsende.

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)