Stade & Altes Land | Sørens Rejser.dk
Stade & Altes Land

Stade & Altes Land

- Tysklands frugthave

Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.
Altes Land i Nordtyskland, med hovedbyen Stade, er et overset og overkommeligt rejsemål for danskere. -Og det er helt vidunderligt!
Altes Land, som er betegnet som Tysklands frugthave, er det område som ligger lige syd for Elben. Området er helt domineret af frugtmarker og plantager. Bortset fra æbler dyrkes også kirsebær og jordbær. Om foråret blomstrer millioner af æbletræer, om efteråret lokker de med moden frugt.
Byen Stade var i middelalderen hansestad, med en beliggenhed, der var gunstig for datidens handel. Svenskerne erobrede Stade under Trediveårskrigen og gjorde den til fæstningsby, og den er virkelig et besøg værd. Den gamle bydel er stadig omgivet af voldgrave og med hyggelige krogede gader med smukke gavlhuse.

1. dag - Kieler kanalen
Efter endt opsamling fortsættes til grænsen, hvor der er et kort ophold. Derefter køres til Rendsburg, hvor vi nyder en god frokost på Restaurant ”Brücken Terrassen” der ligger direkte ud til Kieler kanalen. Turen forsætter videre gennem Nordtyskland til Glückstadt, hvor vi med færgen krydser Elben, og fortsætter til Stade. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

2. dag - Stade og Altes Land
Dagen starter med en byvandring i Stade, hvor den gamle by opleves. Stade er en af de ældste byer i Nordtyskland, og er kendt tilbage til omkring år 800. Byen oser af god stemning, bl.a. ved havnen, og i de små hyggelige gågader.
Ved middagstid køres til ”Altes Land”, hvor vi besøger en frugtplantage. I caféen serveres en lokal æblesuppe med brød. Derefter venter en spændede rundtur i frugtplantagen, hvor vi kører med ”Obsthof-Expressen”. Der bliver mulighed for at købe frugt mv., inden turen fortsætter gennem Altes Land, som også byder på smukke hollandsk-prægede byer.

3. dag - Hamborg
Efter morgenmaden tager vi afsked med Stade, og kører mod Hamborg. Vi starter besøget i Hamborg med at køre over højbroen Köhlbrandbrücke. Der bliver en lille byrundtur, hvor vi bl.a. kommer forbi St. Mikaelis-Kirken, som er Hamburgs Domkirke, søen Alsteren og Speicherstadt, som er området med de gamle pakhuse. Vi holder frokostpause ved St. Pauli Landungsbrücke, hvor man kan se ud over Ham-borgs store havneområde.
Derefter køres til Danmark, med hjemkomst først på aftenen.

Interesseret i denne rejse?
Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.


I prisen er inkluderet:
Hotelophold med ½ pension.
Frokost (1. dag).
Færgeoverfart.
Besøg og rundtur på frugtplantage.
Let frokost (2. dag).
Udflugter ifølge programmet.

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute B1
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Tinghallen 06.30
Kjellerup Parallelvej 7 07.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 07.20
Brædstrup Ring Skov 07.45
Horsens Q8 Lund 08.00
Vejle DTC 08.20
Kolding P-plads v. Scandic 08.40
Randers Randershallen 06.30
Århus Musikhuset 07.10
Skanderborg Stationen 07.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)