Skip to main content

Påskebal i Nordtyskland

På denne rejse blander vi musik, dans, god mad og hyggeligt værtskab når ”Sørens” tager til påskebal i Bordesholm. Mange gæster er år efter år vendt tilbage til vores arrangementer, så som nytårsaften og sommerture. Her er det tydeligt, at Hotel Carstens skaber rammen for gode stunder. Glæd jer til en påskerejse, hvor stemningen og fællesskabet er i top.  

1. dag - Påskefrokost og påskebal
Vi kører med passende pauser til Bordesholm, hvor vi ankommer til middag og nyder en god frokost i hotellets restaurant. For dem der har lyst, kører vi efter frokosten en lille tur ud i området. Man kan også vælge at blive på hotellet og evt. nyde en øl eller et glas vin i baren. Vi er tilbage i god tid, så vi har tid til at gøre os klar til at festen begynder kl. 19.00. (Fri øl, vand og vin i 3 timer fra kl.19.00 til 22.00) Efter maden byder hotellets lokale musikant op til musik og dans.

2. dag - Hjemrejse
Vi spiser morgenmad på hotellet og starter hjemturen mod Danmark. Der gøres et stop ved grænsen, inden vi fortsætter mod vores hjembyer.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Marts 2024

30/3 - se afgangstider2Påskebal i NordtysklandHotel CarstensMere end 81.750,-BestilMere information

Hotel

Hotel Carstens

Hotel Carstens

Hyggeligt hotel der ligger centralt i byen. Alle værelser med bad og eget toilet. Bemærk indkvartering på gæstehus ca. 75 meter fra hovedhuset. Der er ingen elevator på hotellet...
  • Rejsekatalog logo