Ostfriesland | Sørens Rejser.dk
Ostfriesland - NYHED!

Ostfriesland - NYHED!

- Et besøg i krydstogtskibenes fødeby

Oplev det charmerende område af Tyskland som har en fantastiske natur. Rejsen byder på spændende udflugter og oplevelser, heriblandt Meyer Werft som bygger nogle af verdens største krydstogtskibe, hyggelige byer, klapbroer med kanaler og diger. Vi bor i den hyggelige by Leer, som har en romantisk gammel bydel med kanaler og hyggelige gamle huse.

1. dag
Efter opsamling køres med passende pauser forbi Hamborg og Bremen til Leer, hvor vi er fremme sidste på eftermiddagen. Her bliver vi indkvarteret på vores hotel, og det sidste af eftermiddagen er på egen hånd, hvor der er mulighed for at se omkring i den hyggelige by, inden vi mødes til aftensmad på hotellet.

2. dag2. dag
I dag skal vi rundt i Ostfriesland. Turen byder på små hyggelige byer, hvor store dele af området er gennemskåret af kanaler og mosesøer. Vi besøger den lille hyggelig by Greetsiel, som oser af charme med kanaler, gamle huse samt de 2 tvillingevindmøller. Vi tager herfra på en 2 timers sejltur ud i det naturbeskyttede område Leyhorn. Efter sejlturen gør vi ophold i byen, så der er mulighed for at købe frokost og se lidt på byen. Vi fortsætter turen langs kysten, der byder på udsigt til de østfrisiske øer. Vi er tilbage ved hotellet sidst på eftermiddagen.

3. dag
Papenburg er en tysk by beliggende ved floden Ems, i den sydvestlige del af delstaten Niedersachsen. Byens største arbejdsplads er skibsværftet Meyer Werft, som blandt andet bygger nogle af verdens største krydstogtskibe. De bygger ca. 2 krydstogtsskibe om året. Det skal vi se og høre mere om i værftets udstilling, som også viser værftets historie samt modeller af de skibe, der er blevet bygget her. Vi ser også ind i den store hal, hvor de bygger de store krydstogtskibe. Efter et spændende besøg køres til centrum, der minder om en hyggelig Hollandsk by med kanaler og klapbroer. Her gør vi et ophold, så der bliver mulighed for at nyde byen og spise frokost.

4. dag
Efter morgenmaden pakker vi bussen og begynder hjemturen. Der køres med passende pauser til grænsen, hvor vi holder en indkøbs pause, inden der køres mod vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
10/08 - 13/08 2020 4 dage Ring
 
Pris for 4 dage: kr.  3.985,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  775,-

I prisen er inkluderet:
3 x Hotelovernatninger
3 x Morgenmad
3 x Aftensmad
Entré til Skibsværftet i Pappenburg
Sejltur i Leyhorn
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)