Sankt Hans i Rold Skov 2019 | Sørens Rejser.dk
Sankt Hans i Rold Skov

Sankt Hans i Rold Skov

Bål på Store Øksø

Rold Storkro slår dørene op til et par ganske særlige dage i det naturskønne Himmerland. Rold Skov ligger centralt mellem Arden og Skørping, og i skoven ligger blandt andet Rebild Bakker og Store Økssø. Mærk den fantastiske ro, der er i dette smukke område, og nyd samtidig en overflod af god mad og ikke mindst en hyggelig Sankt Hans aften i skoven.

1. dag – Øster Hurup, Rold Storkro og Sankt Hans bål
Vi kører syd om Mariager Fjord, krydser fjorden ved Hadsund og bevæger os ud til kysten. Ved Øster Hurup Havn holder vi pause, og nyder den friske luft. Herefter finder vi et passende sted hvor vi nyder en medbragt sandwich. Videre gennem det naturskønne Himmerland, fra Rebild Bakker til Rold Storkro, hvor vi bliver ind­- kvarteret i de hyggelige værelser midt i det naturskønne område. Værten byder os velkommen med en drink, inden vi skal i Pano­ramarestauranten og have en 2-retters menu. Når vi har spist går turen til Store Økssø midt i skoven, hvor der er Sankt Hans fest, bål og midsommersang. Vi har aftenskaffen og kage med, som vi nyder i det fri. Sidst på aften kører vi retur til Rold Storkro.

2. dag – Rebild Bakker, Lille Vildmosecentret og festaften
Vi har god tid til den store morgenbuffet. Kl.10.00 stiger vi, sam­men med værtsparret, ombord på bussen. På turen skal vi besøge Krybskyttens Hus fra 1892, hvor vi skal høre om rebildfesterne, udvan­d­rertiden og se de fantastiske Rebild Bakker. Herfter vid­ere til Vildmosen, tur med tørvetoget og fodring af vildsvin­­e­ne. Vi spiser vores medbragte smørrebrød i Lille Vildmosecentret, inden vi kører tilbage til Rold Storkro. Til aften skal vi til en rigtig fest­aften med 3-retters menu med vine ad libitum.

Dag 3 – Verdenskortet i Klejtrup
Efter morgenmaden pakker vi bussen og bevæger os mod syd. Turen går til Klejtrup, hvor vi skal besøge Verdenskortet. Her oplever vi ”hele verden” i miniudgave med søer, floder, bjerge og flag. Verdenskortet er bygget af dansk-amerikaneren Søren Poulsen i årerne 1944-69 og ligger udbredt som et atlas ved bredden af søen. Vi nyder en frokostpakke i parken. Vi forsætter hjemad af skønne veje og forventer at være i vores hjembyer hen af eftermiddagen.
Afrejse/hjemkomst:
23/06 - 25/06 2019 3 dage Ring
 
Pris for 3 dage: kr.  3.295,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  625,-

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatninger
2 x Morgenmad
3 x Frokostpakke
1 x 2 retters menu
1 x 3 retters menu m. vine
1 x Aftenskaffe m. kage
1 x Guide i skoven
1 x Entré til Verdenskortet
Udflugter ifølge programmet
Opsamlingsrute
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Sørens Rejser 08:15
Silkeborg P-plads Ansvej 98 08:45
Viby P-plads v. kirken 09.30
Aarhus Musikhuset 09.45
Randers Gasværksgrunden 10.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)