Skip to main content

Sørens Unikke - Cirkusrevyen

- Med GULDPAKKEN på Bakken 

På denne tur får vi det bedste af det bedste. Vi har bestilt GULDPAKKEN i revyen, som gør oplevelsen total. Der er inkluderet middag med vine på Postgaarden, velkomstdrink og fri bar i Revyen, og vi skal opleve et forrygende show fra en af de bedste pladser i teltet. Vi bor på det sublime, 4-stjernet Hotel Phoenix, som er præget af stemningsfuld atmosfære og historiske omgivelser. Hotellet er centralt og eksklusivt beliggende midt i Københavns finanskvarter, kun få minutters gang fra Amalienborg Slot, Kongens Nytorv, Strøget, Nyhavn og Det Kongelige Teater.

1. dag - Postgaarden og Cirkusrevyen
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi, med udsigt til Lillebælt, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Videre mod København, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Phoenix.
Sidst på eftermiddagen kører bussen fra hotellet til Dyrehavsbakken. Kl. 17.30 nyder vi en 3-retters menu inkl. 3 glas vin på Postgården og kl. 21.00 begynder revyen. Der er velkomstdrink inden forestillingen, og i pausen er der fri bar. Efter revyen køres retur til vores hotel.

2. dag - København
Morgenbuffet på hotellet. Der er mulighed for opbevaring af vores bagage, i et aflåst rum, på hotellet. Derefter er dagen til fri rådighed. Hotellet ligger centralt så Nyhavn, Strøget, Amalienborg og Kongens Nytorv er inden for 10 min. i gåafstand. København byder også på mange andre oplevelser som bl.a. Tivoli, Den Blå Planet, Nationalmuseet, Ny Carlsberg Glyptoteket, Fisketorvet, Torvehallerne mv. Kl. 15.00 kører bussen, med en mindre pause på Fyn, til vores hjembyer med hjemkomst først på aftenen.


Hotel info: 4-stjernet hotel som er præget af stemningsfuld atmosfære og historiske omgivelser. Hotellet er centralt og eksklusivt beliggende midt i Københavns finanskvarter, kun få minutters gang fra Amalienborg Slot, Kongens Nytorv, Strøget, Nyhavn og Det Kongelige Teateranden side.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juli 2023

8/7 - se afgangstider2Sørens Unikke - CirkusrevyenHotel PhoenixMere end 83.595,-BestilMere information

August 2023

12/8 - se afgangstider2Sørens Unikke - CirkusrevyenHotel PhoenixMere end 83.595,-BestilMere information

Hotel

Hotel Phoenix

Hotel Phoenix

Hotelinfo: 4-stjernet hotel, som er præget af stemningsfuld atmosfære og historiske omgivelser. Hotellet er centralt og eksklusivt beliggende midt i Københavns finanskvarter kun få minutters gang fra...

Rejsekalender

7/3Svanesøen i OperaenFra 2.995,-
19/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
19/3Madeira - Blomsterøen i AtlantenFra 9.595,-
26/3Madeira - Blomsterøen i AtlantenFra 9.595,-
31/3Tranedans i SverigeFra 2.495,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo