Skip to main content

Sørens Unikke - Cirkusrevyen

- Med GULDPAKKEN på Bakken 

På denne tur får vi det bedste af det bedste. Vi har bestilt GULDPAKKEN i revyen, som gør oplevelsen total. Der er inkluderet middag med vine på Postgaarden, velkomstdrink og fri bar i Revyen, og vi oplev et forrygende show fra en af de bedste pladser i teltet. Vi bor på det sublime, 4-stjernet hotel 71 Nyhavn, der med sin unikke beliggenhed og spektakulære udsigt over vandet, danner den perfekte ramme for dette ophold.

Med Guldpakken får du:

  • De bedste pladser i teltet
  • Tre retters menu på Restaurant Postgaarden
  • Tre glas vin til middagen
  • Et Cirkusrevy-program pr. to personer
  • Velkomstdrink i Cirkusrevyens bar
  • Fri bar i pausen

 

Lisbet Dahl må desværre sygemelde sig kort før premieren på årets Cirkusrevy og er ude af den sæson, der skulle have været hendes sidste. Pernille Schrøder overtager Lisbets roller i revyen

Program: 

1. dag - Støvletkatrines Hus, Postgaarden og Cirkusrevyen
Turen går over Fyn, til Sorø, hvor vi spiser en pariserbøf på Støvletkatrines Hus. Videre mod København, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel Nyhavn 71. Sidst på eftermiddagen kører bussen fra hotellet til Dyrehavsbakken. Kl. 17.30 nyder vi en 3-retters menu inkl. 3 glas vin på Postgården og kl. 21.00 begynder revyen. Der er velkomstdrink inden forestillingen, og i pausen er der fri bar. Efter revyen køres retur til vores hotel.

2. dag - København
Morgenbuffet på hotellet. Der er mulighed for opbevaring af vores bagage, i et aflåst rum, på hotellet. Derefter er dagen til fri rådighed. Hotellet ligger centralt så Nyhavn, Strøget, Amalienborg og Kongens Nytorv er inden for 10 min. i gåafstand.
København byder også på mange andre oplevelser som bl.a. Tivoli, Den Blå Planet, Nationalmuseet, Ny Carlsberg Glyptoteket, Fisketorvet, Torvehallerne mv. Kl. 15.00 kører bussen, med en mindre pause på Fyn, til vores hjembyer med hjemkomst først på aftenen.


71 Hotel Nyhavn:
I Københavns smørhul ligger ikoniske Nyhavn, der fortæller historier helt tilbage fra 1600-tallet. Historier om en kanal, der har været merkantilt centrum for Østersøens søfart, senere hen som et sted for snalrede sømænd, glædespiger og daglige politipatruljer… til i dag at være forvandlet til en summende og kulturhistorisk tidslomme, der har notorisk tække, både internationalt og lokalt. Du kan ikke blot opleve ’stedets ånd’, når du opholder dig på 71 Nyhavn Hotel, men også når du bevæger dig uden for hotellet. Vi kan varmt anbefale dig at slentre ned langs Nyhavn, hvor du har de smalle, maleriske huse, der står side om side som farveblyanter i et udfoldet penalhus på den ene side og de svajende fiskerbåde på den anden side. 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juli 2022

8/7 - se afgangstider2Sørens Unikke - Cirkusrevyen
NY AFGANG
71 Nyhavn Hotel
NY AFGANG
Fuldbooket, venteliste3.495,-Book på ventelisteMere information
9/7 - se afgangstider2Sørens unikke - Cirkusrevyen71 Nyhavn HotelFuldbooket, venteliste3.495,-Book på ventelisteMere information

Hotel

71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel

Hotel info: Du kan ikke blot opleve ’stedets ånd’, når du opholder dig på 71 Nyhavn Hotel, men også når du bevæger dig uden for hotellet. Vi kan varmt anbefale dig at slentre ned langs Nyhavn, hvor du...

Rejsekalender

27/6Ærø & SydfynFra 2.995,-
28/6Haderslev & ÅrøFra 825,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo