Golfferie i Nordtyskland | Sørens Rejser.dk
Golfferie i Nordtyskland

Golfferie i Nordtyskland

- 3 skønne dage på Gut Apeldör

Turen går til det populære Golfhotel Gut Apeldör i Nordtyskland. Hotellet, med egne golfbaner, ligger kun 87 km syd for den dansk/tyske grænse i det naturskønne landskab i Schleswig-Holstein. Her venter os 27 velholdte fairways (Big Apple med 18 huller og Big9 med 9 huller), som er perfekt integreret i det karakteristiske marsklandskab og i harmoni med naturen. Her er en venlig atmosfære, god service og et dejligt hotel, samt ideelle spilleforhold med udfordringer for både høje og lave handicaps. I restauranten serveres sæsonens specialiteter, og efter golfrunden kan du nyde en forfriskning på terrassen med udsigt over hul 18. Hotellet tilbyder desuden gratis sauna faciliteter. Golfhotel Gut Apeldör er det sikre valg, hvor du får kvalitet til prisen.
Med på turen er rejsekonsulent Jørgen Munk, som kender Gut Apeldör, og som vil lede vores turnering. Der vil være præmieoverrækkelse efter hver spilledag og gennemgående 1., 2., og 3. præmie.

1. dag
Tidlig afrejse fra Midtjylland. Vi kører syd på og undervejs finder vi et passende sted til morgenkaffen og et smurt rundstykke. Turen går videre syd på og her vil Jørgen Munk orientere om programmet for de kommende dage. Vi tjekker ind på Gut Apeldör og starter dagens turnering på Big Apple efter frokosten kl 13:00. Til aften mødes vi i hotellets restaurant til en 3 retters menu.

2. dag
God morgenmad på hotellet og efterfølgende turnering på Big Apple. Efter turneringen vil bussen holde klar, for dem der ønsker det, til en tur ind til Hollænderbyen Friedrichstadt. Friedrichstadt er som at komme ind i en lille hyggelig hollandsk landsby. Den charmerende arkitektur har klare paralleller til det mindre naboland (Holland) i form af gavlhuse og kanaler. En hyggelig by at tilbringe eftermiddagen i. Vi mødes alle til aftensmad i hotellets restaurant.


3. dag
God morgenmad på hotellet og sidste runde på Big Apple. Vi afslutter med præmieoverrækkelse inden turen går nord på og ved grænsekioskerne holder vi pause med mulighed for indkøb. Vi forventer at være hjemme midt på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
25/06 - 27/06 2018 3 dage Ring
 
Pris for 3 dage : kr.  3.495,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  695,-
Tillæg for leje af trolley (18 huller): kr.  40,-
Tillæg for leje af buggy (18 huller): kr.  265,-

Bemærk:
Ved tilmelding skal man oplyse både klubnummer og medlemsnummer som bruges til indhentning af handicap. Man kan medbringe trolley og eltrolley, men det er dog muligt at leje trolley og buggy.

I prisen er inkluderet:
Smurte rundstykker og kaffe på udturen
2 x Morgenmad
1 x Frokostpakke dag 2
2 x 3 retters menu
Turnering med præmier
Udflugt til Friedrichstadt
Greenfee og gebyr til Gut Apeldör
Opsamlingsrute
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Sørens Rejser 06.30
Silkeborg Søtorvet 07.00
Ikast Torvet 07.30
Hammerum Hovedgaden 07.45
Herning Markedspladsen 08.00

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)