De danske Sydhavsøer | Sørens Rejser.dk
De danske Sydhavsøer

De danske Sydhavsøer

- Lolland, Falster, Møn og Nyord

De Danske sydhavsøer med de mange herregårde, har sammen med idylliske Møn så meget at byde på. På Sydhavsøerne ligger et hav af slotte og andre historiske minder, spredt gavmildt ud i det varierede landskab. Lolland-Falster er et dejligt naturskønt ferieområde med kyster, fjorde, småøer, søer, skove, høj himmel og store vidder.

1. dag – Tåsinge, Langeland og Nykøbing Falster
Turen går over Fyn. Her holder vi formiddagspause med kaffe og rundstykke ved bussen. Vi fortsætter over Tåsinge. Derfra til Langeland og med færgen til Lolland. Undervejs nydes frokostpakkerne. Vi fortsætter til Rødby, hvor vi skal se udstillingen om den planlagte, nye tunnelforbindelse til Tyskland. Projektet præsenteres i omfattende udstillinger, der både omhandler de tekniske aspekter og den løbende planlægning. En model af sænketunnelen tydeliggør anlægsmetoden, mens videoer giver et første indtryk af en tur gennem Femern Bælttunnelen.

Efter et spændende besøg fortsætter vi forbi Maribo, og hvis tiden tillader det, så kører vi forbi Nysted, inden vi skal besøge parken ved Fuglsang Gods. Herfra til Nykøbing Falster, hvor vi med vores guide, skal se lidt af den gamle bydel samt den tidligere katedralskole, hvor Kaj Munk gik i skole. Herefter til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag - Møns Klint og Nyord
Efter morgenmaden kører vi over Frederik IX Bro til Lolland, gennem Guldborgsundtunnellen til Farøbroen og over Sydsjælland til Dronning Alexandrines Bro til Møn. I Elmelunde Kirke ser vi de berømte kalkmalerier. Derfra til Liselund Slot, hvor vi går en tur i den smukke park. Videre til Møns Klint, der med sin hvide kridtklint, måske er en af Danmarks største natur seværdigheder. Her spiser vi vores frokostpakker.

Herfra til Nyord, som er en lille ø nord for Møn med et areal på 4,99 km² og 35 indbyggere. Vi sætter bussen uden for byen, da Nyord er bilfri, og går en lille tur. Herfra til Stubbekøbing, forbi Næsgård, hvor Prins Joachim fik sin Landbrugsuddannelse. Derfra til Hesnæs samt herregården Corselitze, hvor vi besøger den smukke park. Vi kører til Danmarks bedste badestrand ved Marielyst, inden vi vender tilbage til hotellet.

3. dag – Vordingborg – Karrebæksminde
Afsked med Falster. Først kører vi til Vordingborg, hvor vi ser Gåsetårnet. Derfra forbi Karrebæksminde til Skælskør hvor vi nyder en 2-retters menu på Postgården. Efter middagen er det over Storebæltsbroen til Fyn, mod vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
22/06 - 24/06 2020 3 dage Få pladser
31/08 - 02/09 2020 3 dage
 
Pris for 3 dage: kr.  2.795,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  460,-

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatninger
2 x Morgenmad
2 x Aftensmad
1 x Kaffe med rundstykke ved bussen
1 x Frokostpakke på 1. dagen
1 x Frokostpakke på 2. dagen
1 x 2-retters middag inkl.1 drikke på 3. dagen
Færgeoverfart
Lokal guide på 1. og 2. dag
Udflugter ifølge programmet
Opsamlingsrute
Viborg Eksercerpladsen 06.30
Kjellerup Sørens Rejser 07.00
Silkeborg P-plads Ansvej 98 07.20
Århus Musikhuset 07.20
Viby P-plads v/Kirken 07.30
Skanderborg Banegården 08.00
Horsens Q8 Tanken i Lund 08.20
Vejle DTC v/Trailervej 08.40

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)