De danske Sydhavsøer | Sørens Rejser.dk
De danske Sydhavsøer

De danske Sydhavsøer

- Lolland, Falster og Møn

Sydsjælland med de mange herregårde og idylliske Møn har meget at byde på. Mange dejlige oplevelser venter, når vi allerede på første dag besøger Tåsinge. På Sydhavsøerne ligger også et hav af slotte, middelalderkirker og andre historiske minder, spredt gavmildt ud i det varierede landskab. Lolland-Falster er et dejligt naturskønt ferieområde med kyster, fjorde, småøer, søer, skove, høj himmel og store vidder.

Sydsjælland med de mange herregårde og idylliske Møn har meget at byde på. Mange dejlige oplevelser venter, når vi allerede på første dag besøger Tåsinge. På Sydhavsøerne ligger også et hav af slotte, middelalderkirker og andre historiske minder spredt gavmildt ud i det varierede landskab. Lolland-Falster er et dejligt naturskønt ferieområde med kyster, fjorde, småøer, søer, skove, høj himmel og store vidder.

1. dag – Tåsinge, Langeland og Nykøbing Falster
Vi kører over den gamle Lillebæltsbro til Fyn, og videre gennem det smukke Sydfyn til Tåsinge. Derfra til Langeland og med færgen til Lolland. Undervejs nydes frokost-pakkerne. Når vi ankommer til Nykøbing Falster står vores lokale guide klar til at vise os rundt i byen. Vi ser resterne af Nykøbing Slot, Staldgården, der er et gammelt beboelseskvarter med små fredede huse, samt den tidligere katedralskole, hvor Kaj Munk gik i skole. Om eftermiddagen fortsætter vi forbi Krenkerup Herregård til Maribo Domkirke, hvor Leonora Christine, Christian IV datter engang boede. Derfra kører vi langs Maribosøerne og Engestofte Herregård til Nysted med et mindre ophold undervejs. På vej mod Nykøbing Falster besøger vi parken ved Fuglsang Gods. Sidst på dagen bliver vi indkvarteret på hotellet og spiser aftensmad.

2. dag – Møns Klint, Stubbekøbing og Marielyst
Efter morgenmaden kører vi over Frederik IX Bro til Lolland, gennem Guldborgs-undtunnellen til Farøbroen og over Sydsjælland til Dronning Alexandrines Bro til Møn. I Elmelunde Kirke ser vi de berømte kalkmalerier. Derfra til Liselund Slot, hvor vi går en tur i den smukke park. Videre til Møns Klint, inden vi kører over Stege og Bogø til Stubbekøbing. Derefter videre til Næsgård, hvor Prins Joachim fik sin Landbrugs-uddannelse. Derfra går turen til Hesnæs samt herre­gården Corselitze, hvor vi besøger den smukke park. Herfra kører vi til Danmarks bedste badestrand ved Marielyst, inden vi vender tilbage til hotellet.

3. dag – Vordingborg – Karrebæksminde
Afsked med Falster. Først kører vi til Vordingborg, hvor vi ser Gåse­­tårnet. Derfra forbi Karrebæksminde, gennem Skælskør og over Storebæltsbroen til Fyn, hvor vi nyder en 2-retters menu. Når vi har nydt frok­osten kører vi mod vores hjembyer. Hjemkomst sidst på efter­middagen.
Afrejse/hjemkomst:
24/06 - 26/06 2019 3 dage Få pladser
09/09 - 11/09 2019 3 dage Få pladser
 
Pris for 3 dage: kr.  2.695,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  460,-

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatninger
1 x Frokostpakke (1. dag)
2 x Morgenmad
2 x Aftensmad
1 x 2-retters middag (3. dag)
Færgeoverfarter
Lokal guide (1. og 2. dag)
Udflugter ifølge programmet
Opsamlingsrute
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen 06.00
Kjellerup Sørens Rejser 06:30
Silkeborg P-plads Ansvej 98 06:50
Viby P-plads v. kirken 07.30
Skanderborg Banegården 07.55
Horsens Q8 Tanken i Lund 08:10
Vejle Frakørsel 60 08:30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)