3 lande på én rejse | Sørens Rejser.dk
3 lande på én rejse

3 lande på én rejse

- Oplevelser i Tyskland, Holland & Belgien

Vi tager på en oplevelsesrig og interessant rejse i hjertet af EU med besøg i Tyskland, Holland og Belgien. Her opleves kultur og historie samt spændende seværdigheder. Vi bor i Grefrather som ligger ved Ruhr-distriktet og Köln, ikke langt fra Holland og Belgien.

1. dag - Udrejse:
Vi tager på en oplevelsesrig og interessant rejse i hjertet af EU med besøg i Tyskland, Holland og Belgien. Her opleves kultur og historie samt spændende seværdigheder. Vi bor i Grefrather som ligger ved Ruhr-distriktet og Köln, ikke langt fra Holland og Belgien.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Grevenbroich & blomsterparken ved Arcen i Holland
Formiddagen tilbringes i byen, hvor der er tid til hygge og afslapning. Tæt ved hotellet ligger et museum med landbrugsredskaber samt et legetøjsmuseum. Over middag kører vi til blomsterparken Arcen i Holland. Parken, som er blandt de største i Europa, er på 32 ha. Her findes et væld af smukke blomster hele året rundt, både udendørs og i store væksthuse. Parken er især kendt for sit store rosarium samt en afdeling med masse af eksotiske blomster og planter fra Fjernøsten. Midt mellem alle de smukke blomster og planter, findes flere serveringssteder, hvor man kan købe eftermiddagskaffe mv. Efter dette besøg kører vi tilbage til hotellet og senere nydes aftensmaden.

Middelalderbyen Monschau og chokolade i Belgien
Vi starter dagen med en lille udflugt til Belgien. Her besøger vi, i byen Eupen, en chokoladefabrik, med tilhørende museum. Vi fortsætter til Tyskland til den charmerende middelalderby Monschau, hvor man kan opleve et næsten originalt middelaldermiljø. Der findes en enestående samling af bindingsværkshuse langs floden, der tilsammen ikke blot minder om et frilandsmuseum, men et levende bymiljø. Monschau hørte til de rigeste i området på grund af klædefremstilling, og denne rigdom skinner tydeligt igennem. Det Røde Hus og den gamle bydel, som var beboelse for nogle af de rigeste tekstilfabrikanter, hører til blandt de smukkeste seværdigheder i denne del af Tyskland. God tid i Monschau med gode muligheder for et hyggeligt frokoststed, samt udforske byen.

Köln med Sejltur på Rhinen
Vi kører til Köln, hvor vi besøger den store domkirke. Kirken er, med over seks millioner besøgende hvert år, Tysklands mest populære turistattraktion. De to enorme tårne er de højeste dobbelte kirke­tårne i verden. Der bliver frokostpause i byen, hvor efter vi sejler en panoramatur på Rhinen. Her får vi serveret mange af Kölns seværdigheder fra vand siden (Turen varer ca. 1 time.)

5. dag
Morgenmad på hotellet, derefter pakker vi bussen og tager afsked med Grevenbroich, for denne gang. Turen går igen igennem Tysk­land, med pauser undervejs, før vi midt på aftenen er tilbage i vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
25/06 - 29/06 2018 5 dage Forespørgsel
17/09 - 21/09 2018 5 dage Forespørgsel
 
Pris for 5 dage: kr.  4.095,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  350,-

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
4 x Aftensmad
Dansk rejseleder på rejsen
Entré til blomsterparken i Arcen
Sejltur på Rhinen
Besøg på chokoladefabrik
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)