3 lande på én rejse | Sørens Rejser.dk
3 lande på én rejse

3 lande på én rejse

- Oplevelser i Tyskland, Holland & Belgien

Tag med Sørens Rejser til hjertet af EU med besøg i Tyskland, Holland og Belgien. Her opleves kultur og historie samt spændende seværdigheder. Vi bor i Grevenbroich, som ligger ved Ruhrdistriktet og Köln, ikke langt fra Holland og Belgien. Byen har et dejligt gågadeområde med mange butikker samt et stort overdækket butikscenter.
Byen gennemstrømmes af den lille flod Erft.

1. dag - Udrejse
Efter opsamling går det med passende pauser undervejs sydpå.
Vi kører via Hamborg, Bremen, Dortmund til Grevenbroich med an­komst til aften. Efter indkvartering nydes aftensmaden på hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Grevenbroich og blomsterparken ved Arcen i Holland
Efter morgenmadden tilbringes formiddagen i Grevenbroich, hvor vi først tager på en lille byvandring. Derefter tid på egen hånd til hygge, afslapning og shopping. Over middag kører vi en udflugt til Holland. På turen ud, kommer vi forbi Garzweiler, som er et af de steder i Tyskland, hvor de udvinder kul. Eftermiddagen tilbringer vi i blomsterparken i Arcen, som er blandt de største i Europa. På 32 ha findes et væld af smukke blomster hele året rundt, både udendørs og i store væksthuse. Parken er især kendt for sit store rosarium samt en afdeling med masse af eksotiske blomster og planter fra Fjernøsten. Midt mellem alle de smukke blomster og planter, findes flere serveringssteder, hvor man kan købe eftermiddagskaffe.

Middelalderbyen Monschau og Val-Dieu kloster
Turen går forbi Aachen, herfra gennem noget af Flandern, til Val-Dieu kloster i Belgien. Klostret er fra starten af 1200-tallet, og er kendt for deres kloster øl, som kendetegner Belgien. Der bliver tid til frokost, samt at nyde området ved Val-Dieu. Herefter kører vi til den charmerende middelalderby Monschau, hvor man kan opleve et næsten originalt middelaldermiljø. Der findes en enestående samling af bindingsværkshuse langs floden, der tilsammen ikke blot minder om et frilandsmuseum, men et levende bymiljø. Monschau hørte til de rigeste i området på grund af klædefremstilling, og denne rigdom skinner tydeligt igennem. Det Røde Hus og den gamle bydel, som var beboelse for nogle af de rigeste tekstilfabri­kanter, hører til de flotteste seværdigheder i denne del af Tyskland.

Bruxelles
Bruxelles er en metropol midt i Europa, hvor historie, EU Institutionerne, NATO, Chokolade fabrikker, god øl og bryghuse er en del af bybilledet. Duften af de belgiske vafler præger gader og stræd­er. De mange bydele bugner af butikker, stemning og vidner om by­ens mangeårige historie og folkeslag. I hjertet af Bruxelles ligger Grand Place, der uden tvivl er en af Europas smukkeste pladser. Rundt om Grand Place finder I flotte gamle bygninger, små fine butikker og diverse mærkværdigheder, som f.eks. den berømte statue af en dreng, der lader sit vand offentlig, nemlig Manneken Pis. Vi kommer på vores byrundtur også forbi Atomium, Belgiens svar på Eiffeltårnet og EU Parlamentet.

5. dag – Tyskland – Danmark
Morgenmad på hotellet. Vi pakker bussen og tager afsked med Grevenbroich, for denne gang. Turen går igennem Tyskland, med passende pauser, før vi først på aftenen er tilbage i vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
08/07 - 12/07 2019 5 dage Forespørgsel
 
Pris for 5 dage: kr.  4.095,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  700,-

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
4 x Aftensmad
Entré til blomsterparken i Arcen
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)