Bordesholm | Sørens Rejser.dk
Bordesholm - Afgang fra Vestjylland

Bordesholm - Afgang fra Vestjylland

Dans, musik og hygge i over 50 år

Mange af jer har sikket hørt om Hotel Carstens i Bordesholm. På dette hyggelige hotel, 1 times kørsel fra den danske grænse, har Sørens gæster overnattet, festet, danset og spist godt i mange år. Vi har nærmest kørt i pendulfart til Hotel Carstens i 2019 Derfor var det helt naturligt, at Sørens Fordelsture i 2020 skulle gå hertil. For som Søren altid sagde - ”det er nu så hyggeligt i Bordesholm”1. dag - Den Gamle Grænsekro - Bordesholm
Vi kører til Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld og får en let frokost. Den Gamle Grænsekro er et af de spisesteder, som Søren holdt allermest af. Tilbage i 70`erne stansede vores busser ofte her, hvor gæsterne kunne købe suppe ad libitum til 10 kr. Vi forsætter til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret og hygger. Vi mødes i hotellets restaurant, hvor vi spiser en 3-retters menu inkl. øl, vand og vin i 3 timer. Efter maden er der musik og mulighed for dans.

2. dag - Bordesholm - Danmark
Vi sover længe og tager god tid til morgenbuffeten. På vej nordpå holder vi en god pause ved grænsekioskerne, så der kan blive tid til at handle. Vi forventer at være i vores hjembyer hen ad eftermiddagen.
Afrejse/hjemkomst:
29/10 - 30/10 2020 2 dage Ring
 
Pris for 2 dage: kr.  999,-
Tillæg for enkeltværelse:: kr.  395,-

I prisen er inkluderet:
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
1 x Frokost 1. dag
1 x Aftensmad med drikkepakke 3 timer
Musik og dans

Valuta:
Danske kr.
Opsamlingsrute - Vestjylland
Holstebro Banegård 07.50
Aulum Stationen 08.10
Herning Markedspladsen 08.30
Hammerum Brugsen 08.50
Ikast Føtex 09.00
Silkeborg Ansvej 98 09.20

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)