Gode tilbud til vores trofaste rejsegæster
Sørens fordelsture - Mini Cruise

Sørens fordelsture - Mini Cruise

- Nyd en hel dag i den norske hovedstad
Frederikshavn - Oslo


Gode tilbud til vores trofaste rejsegæster  Ombord på Stena Saga vil du aldrig opleve et kedeligt øjeblik. Nyd den gode mad og den smukke udsigt udover havet. Bliv underholdt af live musik og gør en god handel i tax free butikken. En dejlig 3 dags tur med hygge til søs og en dag i hovedstaden Oslo.

  1. dag – Afrejse Danmark
  Efter opsamlingen kører vi nordpå. Vi skal med aften færgen fra Frederikshavn kl. 18.30. Vi får kahyt nøglerne udleveret, og bliver indkvarteret og mødes derefter i Restaurant Taste hvor vi skal have deres aftenbuffet med øl, vand, vin og kaffe til. Aftenen er til hygge på egen hånd med musik. lidt shopping i den taxfree butik, besøge Forza Bar, som er færgens flotte sportsbar på dæk 7, eller Riva Bar som er inspireret af de italienske både af samme navn. Hver aften er der også underholdning i C-View bar.

  2. dag – En hel dag i Oslo
  Dagen starter med en smuk indsejling til Oslofjorden, inden færgen lægger til kaj tæt på Oslos centrum, få minutters gang til gågaden Karl Johans Gate. Vi nyder morgenmaden ombord inden vi går i land og mødes med bussen. Chaufføren byder på en køretur for dem der har lyst op til Holmen Kollen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over fjorden. Vi har god tid på egen hånd i byen til en god frokost samt tid til at opleve stemningen på Aker Brygge ved havnen, eller besøge nogle af de mange museer i centrum. KL 18:30 Stævner Stena Saga ud igen og under udsejlingen igennem Oslo Fjorden nyder vi aftensmaden og igen med øl, vand, vin og kaffe til.

  3. dag – Ankomst Frederikshavn
  Vi nyder morgenmaden ombord og kl. 07:30 er vi i Frederikshavn igen. Vi går i land og bussen holder klar til at køre os hjem til vores hjembyer. Vi forventer at være retur i løbet af formiddagen.Afrejse/hjemkomst:
04/05 - 06/05 2020 3 dage Ring
21/09 - 23/09 2020 3 dage Ring
 
Pris for 3 dage: kr.  1.499,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  500,-

Bemærk:
Stena Saga er kontant fri.
De accepterer selvfølgelig alle gængse
debit- og kreditkort.

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatninger
2 x Morgenmad
2 x Aftenmad
2 x Drikke ad libitum under maden
Udflugt til Holmen Kollen

Valuta:
Norske kr.
Opsamling:
Skanderborg Banegården 13.30
Viby P-Plads v/Kirken 13.50
Århus Musikhuset 14.00
Silkeborg Ansvej 98 14.40
Kjellerup Sørens Rejser 15.00
Viborg Eksecerpladsen 15.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)