Catthrin Anbefaler | Sørens Rejser.dk
Catthrin Anbefaler - NYHED!

Catthrin Anbefaler - NYHED!

- På toppen af Danmark

Hvis man har været med Sørens Rejser, har man sikkert mødt vores chauffør Catthrin. Hun er altid smilende, ikke er bange for at synge for til morgensangen og har sine meningers mod. Denne 2-dagstur har Catthrin selv sammensat, og I kan godt glæde jer!

1. dag - Råbjerg Mile og Grenen
Der køres nordpå, med en pause undervejs, hvor Catthrin sørger for morgenkaffe og rundstykke. Herfra til Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandreklit. Her skal vi sammen med Catthrin, have skoene og sokkerne af og ud og gå en tur i sandet. Vi forsætter mod Skagen. Undervejs finder Catthrin et dejligt sted til vores medbragte madpakker. Vi kører til Grenen og tager med Sandormen ud til spidsen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Hen ad eftermiddagen bliver vi indkvarteret på hotellet. Aftensmaden spiser på hotellets egen restaurant. Til aften skal vi naturligvis til Solnedgangspladsen og nyde aftenen.

2. dag - Staudeengen og Skivum Krat
Morgenmad på hotellet, hvorefter vi pakker bussen. I dag vil Catthrin vise os Stauderengen, hvor vi skal have en fortælling om haven og deres produktion af Aronia bær. Staudeengen har altid et stort udvalg af planter til haven. Der findes bl.a. stauder, sommerblomster, buske, rhododendron, frugttræer, frugtbuske, træhortensia, aronia buske, aronia saft, aronia the, aronia bær og andre proukter. Aroniabær kaldes også sortrøn, sorte rønnebær eller surbær. Når alle sanser er mættet, trænger vi til en frokost og den indtager vi i Skivum Krat, som er idyllisk beliggende i en fredet egeskov i Sønderup Ådal imellem Løgstør, Nibe og Aars Cattrhin finder en flot vej hjem, og vi forventer at være retur i vores hjembyer hen ad eftermiddagen.


Info om Catthrin


Catthrin byder velkommen om bord..    Catthrin er Sørens Rejser's eneste kvinde som fast turistchauffør. Catthrin har 31 års erfaring som chauffør, hun blev ansat hos Sørens Rejser i 2017 og vi er stolte over at kunne præsenterer Danmarks måske bedste kvindelig chauffør. Catthrin kører idag i vores nyeste turistbus (Beluga) som er en 4-stjernet Scania Irizar med plads til 50 personer. Glæd jer til at møde Catthrin på denne turAfrejse/hjemkomst:
29/06 - 30/06 2020 2 dage
 
Pris for 2 dage: kr.  2.095,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  375,-

I prisen er inkluderet:
Kørsel med Catthrin
1 x Kaffe med smurt rundstykke
1 x Tur med sandormen
2 x Frokost
1 x Hotelovernatning
1 x Aftensmad
1 x Morgenmad
Besøg Stauderengen

Valuta:
Danske kr.
Opsamlingsrute
Århus Musikhuset 07.30
Viby P-Plads v/Kirken 07.40
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.20
Kjellerup Parallelvej 7 08.40
Viborg Eksecerpladsen 09.10

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)