Barberen i Sevilla
Barberen i Sevilla

Barberen i Sevilla

-Romantisk opera i København

Tag med Sørens Rejser på en af vores klassiske ture til operaen i København, hvor oplevelser og indtryk er i højsædet. Det Kongelige Teater præsenterer en opsætning af Barberen i Sevilla, der i Martin Lyngbo tempofyldte iscenesættelse, leger med æstetikken fra klassiske stumfilm og skaber en herlig musikalsk og visuel oplevelse. Den fiffige Figaro er venner med Grev Almaviva, som er forelsket til op over begge ører i den smukke Rosina, der bor hos den griske doktor Bartolo. Bartolo forsøger at forpurre de unge elskendes kærlighed, men med Figaros hjælp lykkes det Almaviva at vinde Rosinas hjerte. På vejen mod den lykkelige slutning må Figaro agere barber. Barberen i Sevilla er den italienske komponist Gioachino Rossini mest kendte opera. Fortællingen er baseret på Pierre Beaumarchais’ franske skuespil Le Barbiér de Seville (1775), der har inspireret flere forskellige operaversioner, hvoraf Rossinis komiske Barberen i Sevilla udgør en forløber til Mozarts ligeledes komiske opera Figaros bryllup.

Dag. 1
Afgang fra vores opsamlingssteder. Vi kører over Fyn og starter dagen med frokost, som nydes på Munkebo Kro. Kroen er en charmerende trelænget gård, som har eksisteret siden 1800-tallet. De hvidkalkede mure, perlesten i gårdspladsen og de spossede vinduer, emmer af historie og idyl. Turen forsætter over Storebælt og Sjælland og til centrum af København. Vi skal bo på det gamle pakhus Hotel Admiral Copenhagen. Dette 4-stjernet hotel, hvis historie går over 200 år tilbage, ligger nabo til Amaliehaven og med Nyhavn i baghaven, samt en fantastisk udsigt til aftenens højdepunkt, nemlig Operaen. Vi bliver indlogeret og sidst på eftermiddagen mødes vi i SALT, hotellets resturent hvor vi skal have en 3-retters menu. Maden er moderne og inspireret af sæsonens aktuelle råvarer, mens stemningen er mellem 200 år gamle trækonstruktioner fra de gamle pakhuse. Vi bliver hentet af bussen som kører til Operaen. Vi har gode A-billetter på Parket til forestillingen som første gang blev opført 20. februar 1816 på Teatro Argentin i Rom og er i dagen af verdens mest kendte og elskede opera. Efter stykket kører vi retur til vores hotel. Vi anbefaler man slutter en dejlig dag af i Bar Salt med en godnat drink.

Dag. 2
Morgenmad på hotellet. For dem der har lyst, kører bussen en byrundtur i København, hvor vi bl.a. kommer forbi de kendte seværdigheder som Den Lille Havfrue, Lange Linje, Nyboder, Rådhuset og Tivoli. Der er også mulighed for på egen hånd, at gå til Amalienborg og se vagtskiftet. Hotellet ligger centralt så der er 10 min gang til blandt andet Nyhavn, Strøget eller Kongens Nytorv. Kl 15:00 kører bussen hjem mod Jylland og med en lille pause undervejs forventer, vi at være retur i vores hjembyer først på aftenen.

Afrejse/hjemkomst:
17/10 - 18/10 2019 2 dage Forespørgsel
 
Pris for 2 dage: kr.  2.995,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  495,-

I prisen er inkluderet:
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
Frokost på Munkebo Kro
3-retters menu på Restaurant SALT
A-billet til Barberen i Sevilla
Byrundtur
Opsamlingsrute 4 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 08.30
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.50
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 07.50
Århus Musikhuset 08.40
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 08.50
Skanderborg Banegården 09.15
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 09.30
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 09.50
Middelfart Afk. 58 Strib v/P-plads 10.20
Odense Afk. 50 v/ Hjallese, Krumtappen 10.50
Nyborg Afk. 44 Knudshoved, Rasteplads 11.15

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)