Sørens Fest 2019 | Sørens Rejser.dk
Sørens Fest 2019

Sørens Fest 2019

- Festen fortsætter

Holdet bag Sørens Rejser er igen klar til Sørens Fest 2019. Traditionen tro skal turen naturligvis indeholde hygge, samvær, udflugter, en lille smule afslapning, sang, musik og masser af dans. I 2019 går turen til det 4-stjernede Maritim Strand Hotel Travemünde ved det uovertrufne Lübecker Bucht. Der er plads til alle livets glæder på hotel­let og i badebyen Travemünde. Her er gode muligheder for afslapning, enten ved poolen eller i baren eller en gå tur i den charmer­ende by. Her er hyg­ge­lige caféer, restauranter og butikker, hvor man kan nyde en kop kaffe, et glas vin eller en god frokost. Man må heller ikke gå glip af en slentretur langs vandet. Travemünde har det hele.

1. dag - Festen starter
Efter endt opsamling kører busserne sydpå. Vi starter turen med at besøge Holbøl Landbo Hjem ved Kruså, hvor vi alle samles til en god brunch med alt, hvad der hører til. Turen går videre mod Travemünde, hvor vi har god tid til at køre og hygge på vej ud mod kysten. Vi tjekker ind på hotellet midt på eftermiddagen og resten af eftermiddagen er på egen hånd. Der er mulighed for at benytte hotellets faciliteter som f.eks. poolen eller nyde en kop kaffe i en af hotellets barer. Maritim Strand Hotel Travemünde har meget at byde på, og ligger centralt i gåafstand til strand og by. Til aften mødes vi i Sall Maritim hvor der bliver serveret en 3 retters menu. Som nyhed i år er der drikkevare ad libitum i 2 timer (øl, vand, vin og kaffe)

2. dag – Udflugt til Wismar og Festaften
Morgenbuffet på hotellet mens vi nyder udsigten over vand og strand. Efter morgen­maden går turen til Hansestaden Wismar. Her vil rejselederne tage os med på en orienterende byrundtur forbi markedspladsen og gavlhusene, der stammer fra middel­alderen. Der bliver også tid til frokost på egen hånd, hvor vi anbefaler, man smager deres Mumme – byens lokale mørke øl. Over middag kører vi retur til Travemünde. Eftermiddagen er på egen hånd til at nyde byen og hotellet.

Vælger man at blive i Travemünde hele dagen kan det anbefales at slentre en tur ind til byen og nyde en god frokost, se promenaden ved vandet, eller blot slappe af på hotellet og nyde alle faciliteterne.

Festaften: Kl. 19:00 slår vi dørene op til Sall Maritim, hvor personalet står klar med maden. Spillemand Per Villekjær vil igen, i år spille op til dans. Der er naturligvis ”All Inklusive” drikkevarer fra 19:00 til 23:00. Vi glæder os til et brag af en fest.

3. dag – Hjemrejse
Morgenbuffet på hotellet, herefter pakker vi busserne og kører nord på. Stop ved grænsen for indkøb og frokost. Vi forventer at være hjemme sidst på eftermiddagen.
Afrejse/hjemkomst:
12/04 - 14/04 2019 3 dage Udsolgt
 
Pris for 3 dage: kr.  2.995,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  475,-

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatning
2 x Morgenmad
1 x Brunch med kaffe og juice
1 x Udflugt til Wismar
1 x 3 retters aftensmad
1 x Aftenbuffet
1 x Drikke ad libitum 19.00–21.00 fredag
1 x Drikke ad libitum 19.00–23.00 lørdag
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute
Viborg Eksercerpladsen 07.30
Kjellerup Parallelvej 7 08.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.20
Randers Randers Hallen 07.00
Århus Musikhuset 08.00
Viby P-plads Torv v/ Kirken 08.10
Skanderborg Banegården 08.30
Horsens Q8 Tanken i Lund 09.00
Vejle Afk. 60 v/ Solkilde Alle 09.20
Kolding Afk. 63 v/ Scandic 09.40
     

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)