Sørens Fest 2021 | Sørens Rejser.dk
Sørens Fest 2021

Sørens Fest 2021

- på Marienlyst Strandhotel

Holdet bag Sørens Rejser er klar til Sørens Fest 2021. Vi glæder os til at invitere jer med til Marienlyst Strandhotel, som ligger lige ud til Øresund. Hotellet er fra 1861. Det blev opkaldt efter kong Frederik V's dronning Juliane Marie og fik inden længe prominente stamgæster blandt de kongelige og fyrster fra ind- og udland, den københavnske overklasse og kendte navne inden for kulturlivet. Hotellet fik tilmed lov til at flage med splitflag og benytte kongekrone i sit bomærke. Både høj og lav føler sig straks velkommen i de luksuriøse omgivelser, og Sørens Rejsers gæster har fri adgang til Marienlyst Pool og til Casino Marienlyst – Danmarks første. Stranden er lige uden for døren, og der er kun en kort gåtur til skoven, lystbådehavnen, Kronborg Slot og Helsingørs centrum. Traditionen tro tager vi vores egen spillemand Per Villekjær med. Han vil spille op til et brag af en fest. Vi glæder os.

1. dag - Festen begynder
Midt på formiddagen efter endt opsamling kører busserne østpå til Halskov, hvor der på Bælt'Stedet ved det gamle færgeleje venter en frokostplatte. Ved Sorø forlader vi motorvejen og sætter kurs mod Isefjorden. Vi passerer Kirke Hyllinge og Skibby og krydser Roskilde Fjord via den nye kronprinsesses Marys Bro ved Frederikssund. Vi finder et godt sted til en kop kaffe og et stykke kage, vi har haft med i bussen. Turen fortsætter forbi Hillerød og Fredensborg til Helsingør, hvor vi får Hamlets Kronborg som nabo de næste par nætter. Her indkvarteres vi på et af Danmarks ældste og bedste strandhoteller, der byder på luksus, romantiske omgivelser og gastronomiske oplevelser, inspireret af både det danske og det franske køkken. Til aften mødes vi til en 3-retters middag incl. kaffe. Som altid har Sørens Rejser store og små præmier til sine gæster. Hvis vejret indbyder til det, er det oplagt med en aftentur langs promenaden.

2. dag – Udflugt
Vi står op til den smukkeste solopgang over Øresund og til et velassorteret morgenbord. Busserne holder klar til en udflugt langs Nordsjællands attraktive kyststrækning. Vi nyder udsigten over sundet, mens vi runder badebyerne Hellebæk, Hornbæk, Dronningmølle og Gilleleje, flere af dem tidligere fiskerlejer, inden vi drejer mod syd forbi Esrum Sø og videre mod østkysten, hvor vi følger bugten og Strandvejen igennem Humlebæk og Snekkersten tilbage til Helsingør. Frokost og eftermiddagen i øvrigt er på egen hånd til at udforske Helsingørs historiske centrum med smalle stræder, baggårde, hyggelige gader og torve, hvor cafeer og restauranter ligger som perler på en snor. For de energiske er områdets mange seværdigheder også en mulighed, bl.a. Kronborg, Kulturværftet, Museet for søfart og Danmarks Tekniske Museum. Eller afslapning på hotellet med dets faciliteter inden aftenfesten med levende musik til en 4-retters middag med øl, vand og vin samt kaffe ad libitum i 4 timer. Der er dækket op i den store sal, og festen stopper først, når dansegulvet er tomt. Vi glæder os.

3. dag – Hjemrejse
Efter morgenbuffet på hotellet pakker vi busserne og kører hjemad. Vi holder en pause undervejs med mulighed for at købe frokost og forventer at være i vore hjembyer hen på eftermiddagen.

Bemærk: Du kan allerede sikre din plads nu.
– Betal først depositummet til efteråret.
Afrejse/hjemkomst:
09/04 - 11/04 2021 3 dage
 
Pris for 3 dage: kr.  3.695,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  995,-

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatning
2 x Morgenmad
1 x Frokostplatte dag 1
1 x Kaffe med kage
1 x 3-retters menu m. kaffe
1 x 4-retters menu m. kaffe
1 x Drikkepakke 4 timer lørdag
1 x Udflugt

Valuta:
Danske kroner
Opsamlingsrute
Kjellerup Parallelvej 7 08.00
Silkeborg Ansvej 98 08.20
Randers Gasværksgrunden, Jernbanegade 07.20
Århus Musikhuset 08.10
Viby P-plads Torv v/ Kirken 08.20
Skanderborg Banegården 08.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 09.00
Vejle DTC v/ Trailervej 09.20
Middelfart Afk. 58 Strib v/ P-plads 09.50
     

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)