Folketinget | Sørens Rejser.dk
Folketinget og Politigården

Folketinget og Politigården

Oplev Københavns Politigård og Folketinget

Der køres mod København. Ved Korsør holder vi ind og nyder en god frokost. Når vi ankommer til København, er vores første besøg på Christiansborg. Her skal vi på rundvisning i Folketinget. Vi mulighed for at høre, hvordan Christiansborg fungerer som centrum for folkestyret og lovgivningen i Danmark. Derudover får vi muligheden for et indblik i stedets spændende historie og få sat Folketingets arbejde ind i en historisk ramme.

Herefter køres til Københavns Politigård. Det er en stor og spændende bygning som vi har fået lov til at besøge. Her finder vi Politiets administration, ledelse, Politidirektørens kontor, beredskab, radiotjeneste, dommervagt og garageanlæg med patruljebiler. Du har sikkert set scener fra Politigården i diverse film på DR1 og TV2. Rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen indeholder bl.a. den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Alle rundvisningerne bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk. Efter besøget køres mod Jylland.
Afrejse/hjemkomst:
22/09 - 22/09 2020 1 dag Ring
 
Pris for 1 dag: kr.  895,-

I prisen er inkluderet:
Bus, frokost, rundvisning på Borgen samt entré og guidet rundvisning på Københavns Politigård, samt sandwich på hjemturen
Opsamlingsrute
Viborg Eksercerpladsen 08.00
Kjellerup Sørens Rejser 08.30
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.50

Forventet hjemkomst:

Silkeborg: ca. 22.40
Kjellerup: ca. 23.00
Viborg: ca. 23.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)