Venø | Sørens Rejser.dk
Venø - NYHED!

Venø - NYHED!

- Og Bang & Olufsen Musset

Efter opsamling går turen mod Struer, hvor vi skal se B&O Musset. Her bliver den enestående historie om industrieventyret i Struer fortalt. Radiofabrikken Bang & Olufsen startede i det små, men på grund af høj kvalitet og banebrydende design, blev firmaet et af de førende i Danmark. Mens konkurrenterne lukkede i 1960’erne, tog Bang & Olufsen det næste skridt fremad og blev til et internationalt kvalitetsmærke. Museet fortæller historien med genstande, billeder, film og lyd.

Efter besøget køres til Humlum, hvor vi nyder en 2-retters middag. Herfra til den lille færge, som bringer os til Venø på et par minutter. Her møder vi vores guide, som vi skal have med på turen rundt på øen. Venø er cirka 7,5 km lang og 1,5 km bred på det bredeste sted og har et areal på 6,46 km². Vi kommer gennem naturområder og naturligvis skal vi se Danmarks mindste kirke, inden vi sejler tilbage til fastlandet.

Vi finder et sted, hvor vi får kaffe og hjemmebag ved bussen.
Afrejse/hjemkomst:
11/08 - 11/08 2020 1 dag Få pladser
 
Pris for 1 dag: kr.  495,-

I prisen er inkluderet:
Bus, færge, kaffe og rundstykke, entré B&O Musset, guidet rundtur på Venø, 2-retters middag samt eftermiddagskaffe med hjemmebag.
Opsamlingsrute
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.10
Kjellerup Sørens Rejser 08.30
Viborg Eksercerpladsen 09.00

Forventet hjemkomst:

Viborg: ca. 15.30
Kjellerup: ca. 16.00
Silkeborg: ca. 16.20

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)