Korfu er en af de smukkeste øer i Grækenland - Tag med Sørens Rejser
Korfu

Korfu

De smukke øer i Grækenland med All Inclusive

Korfu har alt fra små bugter, historiske bygninger, frodige bjerglandskaber og lækre hoteller og restauranter. Øen har en fantastisk historie, som især ses i Korfu By, hvor de små og smalle gader afspejler en tid under mange forskellige besættelser. Når du rejser med os er alt med i prisen, så husk blot lommepenge til postkortet og souvenirers.

1. dag – Udrejse
Efter opsamling kører vi til Ålborg Lufthavn, hvor vi skal med eftermiddagsflyet til Korfu. Vi har vores egen rejseleder med fra Sørens Rejser, der hjælper med det praktiske i lufthavnen. Ombord på flyet serveres der aftensmad. Ved ankomst til Korfu bliver vi mødt af vores lokale danske rejseledere, der følger med til hotellet, der ligger på øens nordøstlige side, kun få kilometer fra Korfu By. Dagen efter ankomst vil der blive afholdt velkomstmøde, hvor ugens program bliver præsenteret.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Korfu By med besøg på fortet og parken ved Mon Repos
Vi lærer nærområdet og hovedbyen Korfu at kende. Korfu By har meget at byde på, og denne udflugt giver inspiration til flere besøg. Vi skal opleve byens gamle fort og slentre igennem den nye og gamle bydel. Den gamle bydel har en enestående atmosfære, og er bosted for mange lokale, der lever deres daglige liv her. Hvis markedet er åbent, besøger vi også det. Mange folkeslag har sat sit præg på byen, lige fra oldtiden til nu. Vi oplever parken ved Mon Repos, inden vi kører tilbage til hotellet og får frokost.

Kanoni og Achilleion Paladset
I dag skal vi på en hyggelig bustur. Vi kører nemlig til Acheilleion Paladset, hvor der vil være en guidet rundvisning. Paladset er en del af Korfus historie, og noget af det smukkeste og bedst bevar­ede på øen. Der vil være lidt tid på egen hånd, hvor der kan nydes en skøn udsigt ind over Korfu By. Der bliver et stop ved lufthavnsbroen på den anden side af Kanoni, hvor flyene kan opleves, når de flyver lige over hovedet på en. Der er også mulighed for at ligge sig i sandet, eller få en kop kaffe med udsigten til Pontikonissi øen. I samme område findes et tidligere nonnekloster, som er et af de mest fotograferende på øen. Turen afsluttes i Korfu By med en dejlig sen frokost, inden vi returnerer til hotellet.

Ørundtur mod nord og vest
En udflugt, hvor vi kombinerer den spændende historie med smukke naturoplevelser. Ruten og oplevelserne er tilpasset, så alle får stort udbytte af turen. Vi besøger Paleokastrisa, som er en utrolig smuk by på vestkysten. Der bliver tid på egen hånd, da der er flere muligheder alt efter ønsker. F.eks. en sejltur imel­lem grotterne på ca. 30 min (ca. € 10. ikke inkl.). Her er også mulighed for at bade ved de utrolig smukke bugter. Man kan også vælge at tage på en gåtur op på et mindre bjerg, hvor klosteret af Paleokatrisa ligger. Heroppe findes et smukt udsigts­punkt. Efterfølgende går turen til ”Bella Vista” som er kendt for at være det smukkeste udsigtspunkt på alle de ioniske øer. Vi ser ”Fredagskirken” hvor der i dag bor rumænske nonner og senere Sidari, som er en af de større byer på den nordlige kyst. Her er de berømte kærlighedskanaler, som er helt unikke og naturskabte. Som det sidste stop på turen besøges den skønne havneby Kassiopi, som rummer en masse lokal stemning. I løbet af dagen får vi en god frokost.

8. dag
Sidst på dagen tjekker vi ud fra hotellet og bliver hentet af vores lokale bus. Vi kører i lufthavnen og tjekker ind på aftenflyet. Ombord er der forplejning. I Ålborg Lufthavn står Sørens Rejsers bus klar til at køre os det sidste stykke til Midtjylland.
Afrejse/hjemkomst:
24/05 - 31/05 2019 8 dage Forespørgsel
 
Pris for 8 dage: kr.  7.995,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  2.500,-

Bemærk:
Afrejsetider, fly nr. og anden information fremsendes 14 dage før afgang.

I prisen er inkluderet:
Bustransport til og fra Ålborg Lufthavn
Flyrejsen tur/retur
Mad ombord på flyet
Transfer til og fra hotel
Danske guider på Korfu samt dansk rejseleder fra Sørens Rejser
20 kg bagage + 5 kg håndbagage
7 x hotelovernatninger i værelse med balkon/terrasse
Velkomstmøde
Alle udflugter
All Inclusive

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 5 2019
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)