Skip to main content

Gran Canaria

- "Øen med det evige forår" - All Inclusive

Gran Canaria byder på et utal af gode ferieoplevelse med flotte sandstrande, smuk og varieret natur samt charmerende landsbyer. Høj sol og blå himmel er dagligdag. Vi bor på det skønne hotel, Mirador Maspalomas, og her får vi nogle rigtig gode rammer for ferien til Gran Canaria. Hotellet ligger i skønne Maspalomas, hvor det naturlige samlingspunkt er hotellets solterrasse med to swimmingpools.

Opholdet er med All Inclusive, hvilket inkludere morgen- middags- og aftensmad samt lokale drikkevarer.

1. dag - Udrejse
Efter opsamling kører vi til Billund Lufthavn, hvor vi skal med morgenflyet til Las Palmas, Gran Canaria. Ombord bliver der serveret et let måltid. Herfra kører vi, med lokalbus, direkte til hotellet Mirador Maspalomas.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Las Palmas - En fryd for øjet (heldagstur)
Vi kører til Las Palmas, Gran Canaria´s hovedstad, og snuser lidt til historien og de mange shoppingmuligheder, der er i byen. Vi får en guidet tur og ser nogle af byens mest symbolske steder, blandt andet Colombus’ hus og byens storslåede katedral, Santa Ana Katedralen. En af dagens højdepunkter er uden tvivl naturparken, Jardín Botánico. Her får vi mulighed for at udforske den smukke botaniske have, og nyde den fantastiske ro i området. I parken kan vi gå en tur blandt de mange forskellige palmer, kaktusser, blomster og lignende. Senere på dagen går turen videre til en af verdens mest kendte storbystrande, som ligger i hjertet af Las Palmas. Stranden er 4 kilometer lang, og er et meget besøgt sted både for lokale og turister. Nær stranden finder man desuden det store shoppingcenter Las Areanas, hvor man kan købe en lækker frokost.

Gran Canaria til nye højder – Ørundtur (heldagstur)
Èn af de ting, som gør Gran Canaria helt unik er, at vi kan opleve hele fire forskellige klimazoner på øen, som ellers ikke er større end Djursland. På denne udflugt vil vi besøge udsigtspunkter med de flotteste udsigt ud over de forskellige klimazoner og store, smukke monumenter. Undervejs på turen gør vi holdt på en restaurant, hvor vi nyder en lækker, lokal 3-retters menu. Fra restauranten kan vi desuden besøge et lille, lokalt marked, hvor der er mulighed for at smage på lokale mandler og forskellige slags oste. På turen vil vi opleve Gran Canarias højeste punkt, Pico de las Nieves, hvor vi kan nyde den fantastiske udsigt udover øens varetegn Roque Nublo. I Gayadeque-dalen, hvor øens første beboere kom til og bosatte sig i grotter i bjergene, vil vi gå en lille tur, hvor vi kan nyde den smukke udsigt udover dalen. Derudover vil vi også besøge en lokal Aloe Vera plantage, hvor vi har mulighed for at se, hvordan man arbejder med Aloe Vera planten, som også er et kendetegn for de kanariske øer.

Kanarisk tapas-aften i idylliske Mogán (halvdagsudflugt)
Vi nyder en eftermiddagsgåtur i Puerto de Mogán, også kaldet det lille Venedig. Byen er helt sin egen. Herefter spiser vi en lækker, kanarisk tapasmenu på Restaurant Acaymo i Mogán og forkæler ganen med lækker vin.

8. dag - Hjemrejse
Vi spiser morgenmad på hotellet og bliver til formiddag afhentet af vores lokale bus. Vi skal flyve til middag og ombord får vi serveret et let måltid. Først på aftenen lander vi i Billund, hvor Sørens Rejser´s bus venter, og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

Hotel Mirador Maspalomas:
Det skønne hotel er centralt beliggende i et turistområde med butikker, barer og supermarkeder. Hotellet har stort poolområde med en pool med integreret jacuzzi. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. der tilbydes poolhåndklæder mod et tillægsgebyr. Derudover har hotellet gratis WIFI, elevator, hæveautomat og wellnesscenter. Alle værelser har loftsventilator, tv med internationale kanaler, bad/toilet med hårtørrer samt egen balkon eller terrasse.

Afrejsetider samt praktisk info bliver fremsendt ca 14 dage før afrejse.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Januar 2023

22/1 - se afgangstider8Gran Canaria Hotel Mirador Maspalomas 28.995,-BestilMere information

Hotel

Hotel Mirador Maspalomas

Hotel Mirador Maspalomas

Hotel info: Det skønne hotel er centralt beliggende i et turistområde med butikker, barer og supermarkeder. Hotellet har stort poolområde med en pool med integreret jacuzzi. Poolen er opvarmet til min...

Rejsekalender

6/12Jul i BlokhusFra 675,-
11/12Ældresagen Hedensted til Julekoncert Fra 1.245,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo