Skip to main content

Gran Canaria

- Øen med det evige forår  - All Inclusive 
Gran Canaria er et populært rejsemål i vintermånederne. Her er vi sikker på at komme til et skønt og solrigt klima. Gran Canaria byder på et utal af gode ferieoplevelser med flotte sandstrande, smuk og varieret natur samt charmerende landsbyer med historiske mindesmærker.

1. dag - Udrejse
Efter opsamling kører vi til Billund Lufthavn, hvor vi skal med flyet til Las Palmas, Gran Canaria. Flyvetiden er ca. 5 timer, og ombord bliver der serveret et let måltid. Herfra kører vi med bus til det dejlige 4-stjernet Hotel Mogán Princess.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Gran Canaria til nye højder (ø-rundtur: heldagsudflugt.
På denne tur oplever vi Gran Canarias smukkeste omgivelser nær små grotter, hvor øens oprindelige befolkning førhen levede. Vi kommer til lokale byer, hvor vi vil besøge et marked med kanariske specialiteter. Turen giver os et godt indblik i det lokale samfund, flotte udsigter og god historie. Èn af de ting, som gør Gran Canaria helt unik er, at vi kan opleve hele fire forskellige klimazoner på øen, som ellers ikke er større end Djursland. Derudover vil vi også besøge en lokal Aloe Vera plantage, hvor vi har mulighed for at se, hvordan man arbejder med Aloe Vera planten, som også er et kendetegn for de kanariske øer.

Kanarisk tapas-aften i Mogán (halvdagsudflugt)
Vi nyder en eftermiddagsgåtur i Puerto de Mogán, også kaldet det lille Venedig. Byen er helt sin egen. Herefter spiser vi en lækker, kanarisk tapasmenu på en lokal restaurant. Her vil vi nyde fantastisk mad og drikke i unikke omgivelser.

Las Palmas - en fryd for øjet (heldagsudflugt)
Vi kører til Las Palmas, Gran Canaria´s hovedstad, og snuser lidt til historien og de mange shoppingmuligheder, der er i byen. Vi får en guidet tur i byen der er fyldt med hyggelige små gader og masser af shopping muligheder. Vi oplever en storbystrand og Veguetas gamle gader, som alt sammen ligger midt i øens hovedstad.

8. dag  - Hjemrejse
Vi spiser morgenmad på hotellet og bliver afhentet af vores lokale bus der kører os i lufthavnen. Ombord får vi serveret et let måltid. I Billund Lufthavn venter en bus fra Sørens Rejser, som kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

-Afrejsetider samt praktisk info bliver fremsendt ca 14 dage før afrejse.

Søg rejse

Kort

Hotel

Mogán Princess

Mogán Princess

Hotellet har en skøn placering i Valle del Taurito, hvor det ligger smukt indrammet af bjergene med en helt fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Hotellet tilbyder gratis busservice fra hotellet til s...

Rejsekalender

3/10Wellness i Polen 4 dageFra 2.695,-
9/10Wellness i Polen 5 dageFra 3.395,-
24/10Wellness i Polen 4 dageFra 2.695,-
28/10Sørens 1´er til Polen Fra 3.995,-
20/10Sørens 1´er til Polen Fra 3.995,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo