Skip to main content

Madeira - Blomsterøen i Atlanten

Blomsterøen i Atlanten
- All Inclusive

Madeira byder på dejlige byer, spændende seværdigheder, lunt badevand og mange muligheder for oplevelser. Her er aldrig koldt og aldrig for varmt. Lige meget hvor på øen man befinder sig, bliver man mødt af forskellige betagende udsigter, der vil tage pusten fra selv den mest erfarne rejsende. Madeira er for mange paradis på jord, grundet sin helt utrolige frodighed og det helt unikke landskab. Madeira er et ægte ferieparadis, især for os danskere. Vi skal bo på Hotel Girassol, et skønt nyrenoveret hotel beliggende få minutters gang fra Lido-området tæt på havet. Hotellet har en smuk have, med eksotiske træer og blomster, hvor man kan slappe af og nyde stilheden. I haven finder man også to hyggelige terrasseområder med swimmingpool, liggestole og parasoller.

-På denne rejse er vores værelser juniorsuiter med separat opholdsrum, soveværelse og balkon eller terrasse.

1. dag - Udrejse
Efter opsamling kører vi til Aarhus Lufthavn, hvor vi skal med flyet til Madeira. Vores turhjælper fra Sørens Rejser er med til at hjælpe med indtjekning i lufthavnen. Flyvetiden er ca. 5 timer og ombord bliver der serveret et let måltid. Der er ca. 1 time bustransport til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret. Vores lokalguide og turhjælper holder et velkomstmøde, hvor vi gennemgår de praktiske ting på hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Funchal
Vi oplever hovedbyen Funchal - En kombineret tur med bus og til fods. Vi starter i den gamle bydel, med de interessante historiske bygninger og monumenter. Snævre gyder fra det 15. århundrede. Vi slår et smut ind på det store marked, Mercado dos Lavrodores, hvor der altid er masser af liv. Gå ikke glip af fiskemarkedet. Turen afsluttes i et vinhus, hvor der prøvesmages et par af de gode Madeira vine.

Nonnernes dal
På denne udflugt præsenterer vi et af Madeiras mest fascinerende landskaber. Nonnernes Dal er en helt unik og meget idyllisk landsby, der næsten var isoleret fra omverdenen, indtil man i 1959 anlagde en vej dertil. Vi starter turen med at køre til et lokalt og originalt nonnekloster, hvor vi ser kapellet, Nossa Senhora de Piadade, som nonnerne stadig bruger i dag. Vi hører om nonnernes dagligdag, deres historie og får et unikt indblik i en ellers lukket verden. Turen går videre til Eira do Serrado, hvorfra vi nyder den spektakulære udsigt over Nonnernes Dal og den imponerende natur i området. Har man lyst, kan man smage den traditionelle kastanjekage, som især stammer fra dette område, eller man kan nyde en kaffe med udsigt over den betagende dal. Derefter går turen ned i selve dalen, hvor der vil være mulighed for at besøge dalens særegnet kirkegård, eller bare nyde den betagende udsigt og ro, som området ligeledes byder på.

Madeiras Vilde Vest
Tag med på vores heldagstur gennem det smukke bjerglandskab, hvor Madeiras historie samt smukke natur præsenteres. Vi starter dagen med at køre op til den lille madeiranske vinfabrik, Barbeito, hvor vi bliver vist rundt og slutter besøget af med en vinsmagning af fabrikkens egen Madeiravin. Derefter går turen videre op over Encumeada-bjergpasset, hvor vi gør et stop og nyder den smukke udsigt. Turen går derefter videre til den lille kystby Sao Vicente. Her udforsker vi byen og ikke mindst dens specielle kirke og kirkegård. I Sao Vicente nyder vi også en frokost, med udsigt ud over Atlanterhavets bølger. Når vi har fyldt maverne, kører vi videre mod havnebyen, Porto Moniz. Når vi ankommer til Porto Moniz, får vi tid til at gå langs havet og se de imponerende naturlige havbassiner, som byen er kendt for. Nu går turen op over Paul de Serra, højsletten, hvor naturen skiller sig ud fra resten af øen. Højsletten fører os tilbage til Madeiras sydside og ikke mindst Europas højeste havklippe, Cabo Girão. Her nydes den dragende udsigt ind over Camara de Lobos, Funchal og ikke mindst landskabet under fødderne når vi står på havklippens glasplateau og kigger de betagende 580 meter ned til havet.

8. dag - Hjemrejse
Vi spiser morgenmad på hotellet og bliver afhentet af vores lokalbus. Vi flyver til Aarhus Lufthavn og ombord får vi serveret et let måltid. I Aarhus venter bussen fra Sørens Rejsers, som kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

Opholdet er med All Inclusive, hvilket inkludere morgen- middags- og aftensmad samt lokale drikkevarer.

Hotel Girassol tilbyder moderne og rummelige juniorsuiter med separat opholdsrum og soveværelse. Alle har bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, Wi-Fi samt balkon eller terrasse. Girassol har en meget central beliggenhed tæt på Lido-området med mange gode butikker, restauranter og barer. Hotellet har en smuk have med hyggelige terrasseområder med swimmingpool, liggestole samt parasoller. Der er elevator på hotellet.

Valuta:
I Portugal anvendes euro. De gængse kreditkort kan anvendes på de fleste restauranter og i større forretninger. Der er hæveautomat i flere banker.

Tidsforskel
Der er 1 times tidsforskel mellem Madeira og Danmark, dvs. når klokken er 12 i Danmark, er den 11 på Madeira.

Sproget
Der tales portugisisk, der tilhører samme sprogfamilie som spansk, italiensk og fransk. De fleste yngre portugisere, og mange ældre, taler engelsk. Mange taler også fransk.

Søg rejse

Kort

Hotel

Hotel Girassol

Hotel Girassol

Hotellet tilbyder moderne og rummelige juniorsuiter med separat opholdsrum og soveværelse. Girassol har en meget central beliggenhed tæt på Lido-området med mange gode butikker, restauranter og barer...

Rejsekalender

16/4Fødselsdagstur - Sørens Rejser 55 årFra 445,-
17/4SprogøFra 895,-
17/4Wellness i Polen 5 dageFra 3.395,-
19/4Porto Santo - Rejsen for krop & sjælFra 7.795,-
23/4REGAN VestFra 795,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo