Skip to main content

Madeira - Blomsterøen i Atlanten

Madeira er for mange paradis på jord, grundet sin helt utrolige frodighed og det helt unikke landskab. Madeira er et ægteferieparadis, især for os danskere. Vi skal bo på det dejlige 4-stjernet Four Views Monumental Hotel, som er beliggende i Lido-området tæt på de mange gode restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Ved Lidoen er det muligt at gå en tur ned ad den flotte promenade, eller tage sig en svømmetur ved et af badeanlæggene. Funchals gamle centrum, med de mange spændende seværdigheder, ligger blot små 2 km fra hotellet.

HUSK:
-Altid med Dansk personale & turhjælper fra Sørens Rejser
-Alle udflugter samt entreer er inkluderet i prisen hos Sørens Rejser

Udflugter og oplevelser.
-Funchal
-Nonnernes dal
-Madeiras Vilde Vest

Hotel: Four Views Monumental.
4 stjernet hotel med skøn central beliggenhed i Lido-området samt mange gode faciliteter. Fra hotellets solterrasse har man en smuk udsigt over Funchal og Atlanterhavet. Her findes en stor tempereret swimmingpool, liggestole, parasoller og en hyggelig poolbar, hvor man kan nyde en forfriskning. Hotellet ligger 100 m fra strand og kun 2 km til centrum. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, lille køleskab, elkedel, TV, sikkerhedsboks, aircondition og balkon. Mod tillæg er der mulighed for havudsigt. Overnatning er med ½ pension

Se vores udvalg af charterejser klik HER

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag - Udrejse
  Efter opsamling kører vi til Århus Lufthavn, hvor vi skal med formiddagsflyet til Madeira. Vores turhjælper fra Sørens Rejser er med til at hjælpe med indtjekning i lufthavnen. Flyvetiden er ca. 5 timer og ombord bliver der serveret et let måltid. Der er ca. 30 min. bustransport til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret. Vores lokalguide og turhjælper holder et velkomstmøde, hvor vi gennemgår de praktiske ting på hotellet.

  UDFLUGTER & OPLEVELSER

  Funchal
  I dag tager vi på en kombineret bus og gå tur, hvor vi oplever hovedbyen Funchal. Vi starter i den gamle bydel, med de mange interessante historiske bygninger, monumenter og snævre gyder fra det 15. århundrede. Vi slår også et smut ind omkring det store marked, Mercado dos Lavrodores, hvor der altid er masser af liv. Turen afsluttes i et vinhus, hvor der prøvesmages et par af de gode Madeira vine.

  Nonnernes dal
  I dag skal vi se ét af Madeiras mest fascinerende landskaber! Nonnernes Dal er en helt unik og meget idyllisk landsby, der næsten var isoleret fra omverdenen, indtil man i 1959 anlagde vej dertil. Vi starter turen med at køre til et lokalt og originalt nonnekloster, hvor vi ser kapellet, Nossa Senhora de Piadade, som nonnerne stadig bruger i dag. Vi hører om nonnernes dagligdag, deres historie og får et unikt indblik i en ellers lukket verden. Turen går videre til Eira do Serrado, hvorfra vi nyder den spektakulære udsigt over Nonnernes Dal og den imponerende natur i området. Har man lyst, kan man smage den traditionelle kastanjekage, som især strammer fra dette område, eller man kan nyde en kaffe med udsigt over den betagende dal. Derefter går turen ned i selve dalen, hvor der vil være mulighed for at besøge dalens særegnet kirkegård, eller bare nyde den betagende udsigt og ro, som området ligeledes byder på.

  Madeiras Vilde Vest
  Vi tager på heldagstur gennem det smukke bjerglandskab, hvor Madeiras historie samt smukke natur præsenteres. Vi starter dagen med at køre op til den lille madeiranske vinfabrik, Barbeito, hvor vi bliver vist rundt og slutter besøget af med en vinsmagning.
  Derefter går turen videre op over Encumeada-bjergpasset, hvor vi gør et stop og nyder den smukke udsigt. Turen går derefter videre til den lille kystby Sao Vicente. Her udforsker vi byen og ikke mindst dens specielle kirke og kirkegård. I Sao Vicente nyder vi også en frokost, med udsigt ud over Atlanterhavets bølger. Når vi har fyldt maverne, kører vi videre mod havnebyen, Porto Moniz. Når vi ankommer til Porto Moniz, får vi tid til at gå langs
  havet og se de imponerende naturlige havbassiner, som byen er kendt for. Nu går turen op over Paul de Serra, højsletten, hvor naturen skiller sig ud fra resten af øen. Højsletten fører os tilbage til Madeiras sydside og ikke mindst Europas højeste havklippe, Cabo Girão. Her nydes den dragende udsigt ind over Camara de Lobos, Funchal og ikke mindst landskabet under fødderne, når vi står på havklippens glasplateau og kigger de betagende 580
  meter ned til havet.

  8. dag - Hjemrejse
  Vi spiser morgenmad på hotellet og bliver til formiddag afhentet af vores lokalbus. Vi skal flyve til middag og ombord får vi serveret et let måltid. Midt på aftenen lander vi i Århus, hvor Sørens Rejsers bus venter, og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Marts 2022

13/3 - se afgangstider8MadeiraFour Views Monumental68.795,-BestilMere information

Hotel

Four Views Monumental

Four Views Monumental

Four Views Monumental har en skøn central beliggenhed i Lido-området, og tilbyder flere gode faciliteter. Fra hotellets solterrasse har man en smuk udsigt over Funchal og Atlanterhavet. Her findes en...

Rejsekalender

13/3MadeiraFra 8.795,-
20/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
22/3La Boheme - Opera Fra 3.095,-
3/4SANG – SMIL – SUPER STEMNING Fra 3.595,-
3/4SANG – SMIL – SUPER STEMNING Fra 3.695,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo