Skip to main content

Mallorca

- Middelhavets skønne ferieoplevelse
Mallorca har igennem et halvt århundrede været blandt de mest besøgte rejsemål i Middelhavet. Årsagen er ganske enkel: Mallorca har det hele – skønne strande, fantastisk natur og masser af dejlige feriebyer med aktiviteter og forlystelser. Mallorca er kærlighedens ø. I den hyggelige ferieby, Can Picafort, hersker der en charmerende og afslappende atmosfære og området byder på en skøn strandpromenade, den flotte 1,5 kilometer lange, hvide sandstrand, Playa de Can Picafort, samt mange hyggelige restauranter, caféer, barer og butikker.

1. dag - Udrejse
Efter opsamling kører vi til Aarhus Lufthavn, hvor vi sidst på eftermiddagen skal med flyet til Palma, Mallorca. Flyvetiden er ca. 3 timer og 15 minutter, og ombord bliver der serveret et let måltid. Herfra kører vi med bus til det dejlige Hotel & Spa Ferrer Janeiro, hvor vi ankommer sidst på aftenen.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Udflugt 1 - Palma udflugt inkl. frokost
Oplev den pulserende storby Palma de Mallorca, som byder på oplevelser for enhver smag. Vi starter dagen tidligt, hvor vi bliver hentet i bus. Vi sætter kursen mod hovedstaden. Her besøger vi den smukke romersk-katolske katedral, som er byens vartegn og den absolut største attraktion på øen. Ved siden af Katedralen finder vi den historiske gamle bydel i Palma. Når solen står på sit højeste, trækker vi ind i skyggen og spiser en dejlig frokost på en af byens restauranter. Vi vil få serveret den spanske specialitet Paella, som er en risret med forskellige grønsager og kød. Vi kører herefter retur til hotellet.

Udflugt 2 - Smagen af Mallorca
Kom med på denne heldagsudflugt, hvor vi både skal ud at opleve Mallorcas imponerende Tramuntana bjerge og smage på øens lokal producerede vine. Turen går først mod det hellige Lluc kloster, som ligger smukt placeret midt i bjergene. Her vil der være mulighed for at opleve klosteret, klosterkirken og den smukke udsigt. Efterfølgende kører bussen videre sydpå og der vil være nogle foto-stops undervejs ved nogle smukke udkigspunkter. Turen går hernæst til den velkendte havneby Port de Sollér, her vil der være en del fritid hvor man passende vil kunne spise lidt frokost i den skønne by. Havnebyen ligger placeret i bugten med bjerge på begge sider. Efter besøget i Port de Sollér, går turen til vingården Maciá Batle, her vil der være rundvisning og smagsprøver på 5 forskellige vine. På besøget bliver man en hel del klogere på vinproduktionen her på Mallorca og får samtidig fornøjelsen af at smage de skønne druer. Frokost vil være for egen regning.

Udflugt 3 – Klassiske Mallorca
Oplev et rigtigt traditionelt mallorcinsk marked i den historiske by Sineu, hvor der på markedspladsen og i de små gader, foregår en livlig handel blandt de lokale såvel som turisterne. Der pruttes om prisen på alt fra frugt og grønt til tøj og brugsgenstande. Efter marked går turen til østkysten og byen Porto Cristo, hvor vi begiver os ind i selve Hams grotten. Ved selvsyn ser vi de flotte formationer af drypsten samt oplever de imponerende naturskabte grotter - noget af det man skal opleve, når man besøger Mallorca. Frokost vil være for egen regning.

8. dag - Hjemrejse
Værelserne skal forlades omkring middag og bagagen opbevares i receptionen. Vi må naturligvis benytte hotellets faciliteter hele dagen. Til aften bliver vi afhentet af vores lokalbus og kørt i lufthavnen. Vi skal med aftenflyet hjem og ombord får vi serveret et let måltid. Vi lander i Aarhus Lufthavn, hvor Sørens Rejsers bus venter og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

Hotel & Spa Ferrer Janeiro
Dejligt 4-stjernet hotel med en god beliggenhed, kun hundrede meter fra den skønne sandstrand i Son Bauló. På hotellet findes et dejligt terrasseområde med swimmingpool, liggestole og parasoller. Der arrangeres underholdning både i løbet af dagen og om aftenen. Der er elevator samt gratis WI-FI på hotellet. Alle værelser har bad/toilet, TV, køleskab, telefon, hårtørrer, aircondition, sikkerhedsboks (mod gebyr) og balkon.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Oktober 2024

5/10 - se afgangstider8Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseHotel & Spa Ferrer JaneiroMere end 89.295,-BestilMere information

Hotel

Hotel & Spa Ferrer Janeiro

Hotel & Spa Ferrer Janeiro

Dejligt 4-stjernet hotel med en god beliggenhed kun hundred meter fra den skønne sandstrand i Son Bauló. På hotellet findes et dejligt terrasseområde med swimmingpool, liggestole og parasoller. Der ar...

Rejsekalender

13/7Cirkusrevyen 2 dageFra 2.499,-
13/7Østrig - FeldkirchFra 8.199,-
14/7Flodkrydstogt på Rhinen & Mosel Fra 13.495,-
15/7Bornholm - 5 dageFra 5.695,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo