Skip to main content

Mallorca

- Middelhavets skønne ferieoplevelse
Mallorca har igennem et halvt århundrede været blandt de mest besøgte rejsemål i Middelhavet. Årsagen er ganske enkel: Mallorca har det hele – skønne strande, fantastisk natur og masser af dejlige feriebyer med aktiviteter og forlystelser. Mallorca er kærlighedens ø.

1. dag - Udrejse
Efter opsamling kører vi til Aarhus Lufthavn, hvor vi skal med flyet til Palma, Mallorca. Flyvetiden er ca. 3 timer og 15 minutter, og ombord bliver der serveret et let måltid. Herfra kører vi med bus til det dejlige Hotel & Spa Ferrer Janeiro

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Porto Sóller
På denne halvdagsudflugt tager vi til en af Mallorcas smukkeste havnebyer, Port de Sóller. Busturen er en oplevelse i sig selv, da vi krydser de imponerende Tramuntana bjerge, og undervejs vil der være fotostops. Vel fremme i den bueformede bugt, hvor havnebyen Port de Sóller ligger ned til kysten, vil der være lidt fritid i byen, hvor man selv kan gå på opdagelse. Vi foreslår en hyggelig gåtur langs havnepromenaden, hvor man kan nyde palmer, butikker, restauranter og et kig på det maritime liv i byen. Besøget i Port de Sóller afsluttes med fælles frokost, hvorefter bussen kører tilbage til hotellet.

Palma de Mallorca
Oplev den pulserende storby Palma de Mallorca, som byder på oplevelser for enhver smag. Vi starter dagen tidligt, hvor vi bliver hentet i bus. Vi sætter kursen mod hovedstaden. Her besøger vi den smukke romersk-katolske katedral, som er byen vartegn og den absolut største attraktion på øen. Ved siden af Katedralen finder vi den historiske gamle bydel i Palma. Når solen står på sit højeste, trækker vi ind i skyggen og spiser en dejlig frokost på en af byens restauranten. Vi vil få serveret den spanske specialitet Paella, som er en risret med forskellige grønsager og kød. Vi kører herefter retur til hotellet.

Det klassiske Mallorca
Vi tager til det traditionelle mallorcinske marked i byen Sineu, som er blevet afholdt ugentlig siden det blev etableret tilbage i år 1306. Markedet her er det mest traditionelle af sin slags på øen, og nogle vil sige, at det føles som om man træder ind i en tidslomme. Efter markedet går turen til østkysten og byen Porto Cristo, hvor vi begiver os ind i selve Hams grotten. Ved selvsyn ser vi de flotte formationer af drypsten samt oplever de imponerende naturskabte grotter, som uden tvivl vil imponere. Efter besøget i grotten, kører vi tilbage til hotellet.

8. dag - Hjemrejse
Vi bliver afhentet af vores lokalbus. Ombord på flyet får vi serveret et let måltid. Vi lander i Aarhus Lufthavn, hvor Sørens Rejsers bus venter, og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

Hotel & Spa Ferrer Janeiro
Dejligt 4-stjernet hotel med en god beliggenhed kun hundrede meter fra den skønne sandstrand i Son Bauló. På hotellet findes et dejligt terrasseområde med swimmingpool, liggestole og parasoller. Der arrangeres underholdning både i løbet af dagen og om aftenen. Der er elevator samt gratis WI-FI på hotellet. Alle værelser har bad/toilet, TV, køleskab, telefon, hårtørrer, aircondition, sikkerhedsboks (mod gebyr) og balkon.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

September 2023

30/9 - se afgangstider8Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseHotel & Spa Ferrer JaneiroFuldbooket, venteliste8.895,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Hotel & Spa Ferrer Janeiro

Hotel & Spa Ferrer Janeiro

Dejligt 4-stjernet hotel med en god beliggenhed kun hundred meter fra den skønne sandstrand i Son Bauló. På hotellet findes et dejligt terrasseområde med swimmingpool, liggestole og parasoller. Der ar...

Rejsekalender

29/9Mols BjergeFra 725,-
30/9Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseFra 8.895,-
5/10Sort SolFra 775,-
5/10Wellnes 4 dageFra 2.495,-
8/10Ål på Feggesund KroFra 675,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo