New Zealand | Sørens Rejser.dk
New Zealand

New Zealand

Med ophold i Bangkok og Sydney

New Zealand har en helt fantastisk smuk og spændende natur, og nogle mener endda, at det er det smukkeste sted i verden. Landet byder på alt hvad hjertet måtte begærer, lige fra storbyer med gode shopping muligheder og kulturelle aktiviteter, til gletsjere, varme vulkaner, et imponerende dyreliv og betagende bjergkæder. Denne flotte rejse til New Zealand er en oplevelse for livet.

5. oktober – Afrejse mod Bangkok
Vi kører til København med bus. Fra Københavns Lufthavn flyver vi med Thai Airways til Bangkok. Undervejs vises der film og der serveres mad og drikke. Forplejningen på flyet er inkluderet.

6. oktober – Bangkok
Vi ankommer til Bangkok. Når bagagen er udleveret tager vi på en sightseeing tur, vi oplever bl.a. Grand Palace. Et sted man som besøgende i Bangkok er nødt til at opleve.

7. oktober – Bangkok – New Zealand
Sidst på formiddagen forlader vi hotellet og begiver os ud på sightseeing. Dagens program fører os til templet ”Wat Traimit”, hvor statuen af Buddha er lavet af 5,5 tons guld. Videre gennem Chinatown til en slangefarm. Her ser vi hvordan personalet ”malker” slangerne for gift, som siden omdannes til modgift. Midt på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, og flyver med Thai Airways til New Zealand.

8. oktober – New Zealand
Vi lander i Auckland sidst på formiddagen. Efter en kort køretur, er vi fremme ved vores hotel. Auckland er New Zealands største og mest dynamiske by. Byen har meget at tilbyde. Her findes kultur, udslukte vulkaner og et aktivt forretningsliv. Vi skal bo meget centralt i byen, hvorfra det meste kan nås til fods.

9. oktober – Auckland
Formiddagen er afsat til sightseeing i Auckland. Vi skal op på Mount Eden, hvor udsigten over havnen og byen er storslået. An­tallet af vulkankratere, der er synlig fra Mount Eden, er tanke­vækkende. Vi fortsætter til Auckland Domain, der er en meget smuk park. Her besøger vi Maori Court på Auckland museet, som indeholder den største samling af polynesisk håndarbejde i verden. Derudover rummer museet også genstande fra New Zealands del­tagelse under anden verdenskrig. Turen går videre ned gennem byen til det pulserende havneområde.

10. oktober – Auckland – Rotorua
Efter morgenmaden forlader vi Auckland og kører mod Rotorua. Rotorua er kendt som maoriernes hovedstad. Her er mange af deres kunstnere og kultur samlet. Efter flere sightseeing stop undervejs ankommer vi til hotellet.

11. oktober – Rotorua
Efter morgenmaden tager vi på sightseeing. Første stop er ved Te Puia og Maori Crafts Institute, hvor der er mulighed for at se træskærearbejde af høj kvalitet. Herfra fortsætter vi til Rainbow Springs Nature Park, hvor vi stifter nærmere bekendtskab med landets dyreliv. Efter besøget er der mulighed for at opleve de polynesiske bade. Her kan man nyde de varme bassiner og få løst musklerne op. Sidst på eftermiddagen tager vi til en kombineret middag og koncert. Vi spiser traditionel Maori middag, medens der er Maori underholdning.

12. oktober – Rotorua – Tongariro
Vi forlader Rotorua. På vejen har vi flere stop bl.a. ved Huka Falls. Herefter kører vi til Tongariro National Park og tilbringer noget tid her. Der vil være mulighed for en dejlig vandretur i området, som er kendt for sine aktive vulkaner.

13. oktober – Tongariro
Dagen er til fri disposition. Man kan også vælge, at bruge dagen sammen med rejselederen, som tager på en vandretur. Tongariro Crossing Walk er en af New Zealands allersmukkeste dagsvandre­ture, hvor man kommer gennem et varieret og ubeskriveligt smukt vulkansk terræn. En vandretur der ikke kræver specielle forudsætninger, men dog almindelig god kondition.

14. oktober – Tongariro – Wellington
Vi kører langs kystvejen mod New Zealands hovedstad, Wellington. På køreturen er der mulighed for at nyde kyststrækningen og synet af Mount Taranaki.

15. oktober – Wellington
Efter morgenmaden er det tid til at nyde en rolig sightseeing tur i den smukke hovedstad. Vores rundtur fører os bl.a. til Wellingtons fantastiske botaniske haver. Turen afslutter vi ved Te Papa museet. Herefter tid på egen hånd.

16. oktober – Wellington – Kaikoura
Vi tager afsked med nordøen og sejler til Picton på sydøen. Overfarten varer ca. 3 timer. Den sidste time sejler vi mellem skovklædte skråninger og små øer. Fra Picton fortsætter vi til Blenheim, her skal vi smage på den lokale produktion af vin ved Springbank Estate. Vi hører naturligvis også om vinproduktionen. Dagens mål er Kaikoura, en mindre by, som indtil for få år siden var ukendt for de fleste – også new zealænderne.

17. oktober – Kaikoura - Hvalsafari
Formiddagen bruges til søs hvor vi vil spotte de store hvaler og nyde synet, når de gigantiske dyr dykker. Husk varmt tøj. Eftermiddagen er til fri disposition. Vi kan anbefale en vandretur langs stranden, hvor der er mulighed for at se delfiner og sæler.

18. oktober – Kaikoura – Punakaiki
Vi forlader østkysten og kører tværs over sydøen til Punakaiki på vestkysten. Dagen byder på en stor forandring i naturen. Denne forandring skyldes bjergkæden, De Sydlige Alper. Punakaiki er kendt som ”Pancake Rocks” – pandekage klipperne. Navnet skyldes, at klipperne er formet som en masse pandekager, der ligger ovenpå hinanden. Vi går en tur på de afmærkede stier og nyder synet.

19. oktober – Punakaiki – Franz Josef
Turen langs kysten til Franz Josef byder på smukke kyststrækninger og et stop i Hokitika. Byen er centrum for bearbejdelse af New Zealandsk jade. Der er mulighed for at se nærmere på butikkerne, eller at nyde en drink på en af byens cafeer. Først på eftermiddagen er vi fremme ved byen Franz Josef og her vil der være tid på egen hånd. Der er god lejlighed for at opleve Franz Josef - gletsjeren.

20. oktober – Franz Josef Glacier – Queenstown
Vi forlader vestkysten og krydser bjergkæden gennem Haast passet. På køreturen kommer vi gennem Wanaka kendt for sin smukke placering ved søen. Midt på eftermiddagen ankommer vi til Queenstown. Byen blev først kendt for ”Bungy Jump” og tiltrækker da også vovehalse fra hele verden, der skal prøve dette. Har man ikke den interesse, kan en gåtur i byen eller langs søbredden anbefales.

21. oktober – Queenstown – Doubtful Sound – Queenstown
Vi kører til Pearl Harbour, ikke at forveksle med havnen på Hawaii, hvorfra vi sejler over Lake Manapouri til “West Arm”. Vi kører over Wilmot Pass, før vi fortsætter på et 3 timers krydstogt på Det Tasmanske Hav. Er vi heldige er der mulighed for at se pingviner, spækhuggere og delfiner. Som afslutning på turen slukkes motorerne på skibet, og man kan nyde stilheden i området.

22. oktober – Queenstown – Sydney
Vi forlader New Zealand og flyver til Sydney i Australien. Vi ankommer til Sydney sidst på eftermiddagen. Når alle er på plads på hotellet, går vi en tur og ser Sydney Opera House.

23. oktober – Sydney
Vi tager på sightseeing i Sydney. Rundturen inkluderer naturligvis en tur i Sydney Opera House, Sydney Harbour Bridge samt omgivelserne ved The Rocks.

24. og 25. oktober – Sydney – Danmark
Vi forlader den sydlige halvkugle. Efter flyskifte i Bangkok fortsætter vi til Københavns Lufthavn. Herfra kører vi med bus tilbage til Jylland.
Afrejse/hjemkomst:
05/10 - 25/10 2019 21 dage Ring
 
Pris for 21 dage: kr.  49.995,-
Tillæg for enketværelse: kr.  7.865,-

Bemærk:
Depositum på denne rejse udgør 8.000 kr. pr. person.
Efter tilmelding skal vi have fremsendt kopi af pas til visum i Australien.

I prisen er inkluderet:
Bustransport til og fra København
Alle flybilletter
20 x Hotelovernatninger
17 x Morgenmad
1 x Frokost
5 x Aftensmad
Visum til Australien
Udflugter og entréer ifølge programmet
Dansk rejseleder på hele rejsen

Valuta:
Vi anbefaler at benytte Visa Dankort / Master Car
Opsamlingsrute 5 2019
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)