Australien | Sørens Rejser.dk
Australien

Australien

Oplevelser Down Under

Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.
Info-møde:
Tirsdag d. 23 januar kl. 17 holder vi informationsmøde

Mødet foregår her på kontoret og tilmeldingen sker på tlf. 8688 1817.


Australien er en verdensdel, der spænder over store kontraster. Her kan man i rigt mål opleve regnskove med et eksotisk dyreliv, verdens flotteste strande, et betag­ende koralrev og ørken med røde klipper. Australien byder også på et hektisk storbys liv med arkitektur i verdensklasse.
Australien er et kontinent med en lev­ende historie om straffefanger, the aboriginals, guldfeber og wild-west.


22. september – Afrejse mod Singapore
Vi kører til København med bus. Fra København Lufthavn flyver vi til Singapore med Singapore Airlines. Undervejs vises der film og vi vil få serveret mad og drikke.

23. september – Singapore
Efter vi har forladt lufthavnen starter vi med en sightseeingtur i byen. På turen ser vi bl.a. det gamle parlament, Merlion Park og China Town før vi slutter turen ved National Orchid Garden. Vi går gennem parken hvor der findes mere end 60.000 orkideer. Herefter kører vi til vores hotel, hvor værelserne står klar.

24. september – Singapore - Gardens by the Bay - Australien
Formiddagen er på egen hånd. Over middag kører vi til Gardens by the Bay - en naturpark i Singapore med fokus på botanik, biodiversitet og green-tech. Parken er anlagt på indvundet land, her spiser vi frokost og oplever parken. Bl.a. skal vi op i 22 meters højde hvor vi har overblikket over området fra OCBC Skyway. Sidst på aftenen forsætter rejsen til Australien.

25. september – Ayers Rock
Efter et flyskifte i Sydney ankommer vi til Ayers Rock eller Uluru som den oprindelige befolkning kalder stedet. Efter ankomsten til vores hotel, er der mulighed for at slappe af ved swimmingpoolen eller nyde området. Senere på dagen er der aftensbuffet.

26. september – Ayers Rock
Solopgang over Ayers Rock, er et “must”, derfor starter dagen tidligt. Vi kører ud for at se det fantastiske syn, når de første solstråler rammer stenen. Herefter er der mulighed for at gå en tur rundt om Ayers Rock og nyde de smukke omgivelser. Midt på dag­en hviler vi et par timer på hotellet, før vi tager over til The Olgas og går en tur gennem området. Dagen afsluttes med solnedgang over Ayers Rock og efterfølgende middag ude i ørkenen.

27. september – Ayers Rock - Sydney
Sidst på formiddagen kører vi til lufthavnen og flyver mod Sydney. Efter ankomsten til Sydney tager vi direkte til hotellet.

28. og 29. september – Sydney
Vi tager rundt i Sydney til fods og med offentlige transportmidler. Vi skal naturligvis en tur ind i Sydney Opera House, opleve Sydney Harbour Bridge samt omgivelserne ved The Rocks. Darling Harbour der i dag er et rekreativt område men for få år siden en travl industrihavn. Vi giver os god tid, så vi ikke kun ser stederne, men også har tid til at opleve denne hyggelige storby. Før afrejsen vil vi orientere omkring forestillinger i Sydney Opera House, således der er mulighed for at opleve en forestilling i Operahuset.

30. september – Sydney - Blue Mountains
Efter morgenmaden er der afgang til ”Blue Mountains”. Det smuk­ke område er beliggende tæt på Sydney. Første stop er ved et dyreinternat, hvor de hjælper koalaer, der er kommet til skade. Vi fortsætter ind i området og gør stop ved forskellige udsigtspunkter, hvor vi kan nyde naturen. Der vil være mulighed for mindre gåture i området. Vi spiser frokost ved ”The Lookout Echo Point”. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet.

1. oktober – Sydney - Cairns
Vi forlader Sydney og flyver til Cairns. Der bliver mulighed for at slappe af ved swimmingpoolen eller en gåtur til centrum af Cairns sammen med rejselederen. Cairns udvikling hænger i høj grad sammen med den korte afstand til Great Barrier Reef og regn­skoven umiddelbart udenfor byen. Dette tiltrækker turister fra hele verden.

2. oktober – Cairns
En dag på egen hånd til afslapning. Rejselederen vil være til rådighed i lobbyen fra 08.30 til 09.00 med gode råd og ideer.

3. oktober – Great Barrier Reef
Vi sejler ud til Great Barrier Reef. På turen vil besætningen be­svare spørgsmål og fortælle omkring revet. Fremme ved revet er der mulighed for at låne dykkerbriller, snorkel og redningsvest. Er man til dykning med iltflasker kan dette også arrangeres. Livet og mangfoldigheden på og ved revet er fascinerende. Der er koralfisk overalt og en sigtbarhed der gør oplevelsen unik - også for ikke svømmere. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet.

4. oktober – Kuranda
Vi skal besøge den lille by Kuranda. Rejsen til Kuranda foregår med tog, og det er ikke uden grund, at toget hedder ”Kuranda Scenic Train”. Fra toget er der udsigt til den fantastiske regnskov i områd­et. Fremme i Kuranda går vi en tur i regnskoven, før der bliver tid på egen hånd i byen. Man kan gå en tur i Kuranda Markets, besøge Kuranda Koala Gradens, Birdworld Kuranda, eller bare slappe af på en cafe.

5. oktober – Cairns
En dag på egen hånd til afslapning. Rejselederen vil være til rådighed i lobbyen fra 08.30 til 09.00 med gode råd og ideer.

6. oktober – Afrejse fra Cairns
Vi forlader Australien og flyver til Singapore hvor vi fortsætter mod Danmark. I ventetiden i Singapore kan man leje et værelse i lufthavnen, eller tage med rejselederen på en mindre udflugt udenfor lufthavnen.

7. oktober – Danmark
Ankomst til København Lufthavn. Herfra med bus tilbage til Jylland.

Interesseret i denne rejse?
Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.


I prisen er inkluderet:
Fly: Alle flyruter nævnt I rejsebeskrivelsen
Bus fra Midtjylland til København og retur
Måltider på oversøiske flyvninger
Drikkevarer på oversøiske flyvninger
Morgenmad dagligt
Frokost den 24. september i Singapore
2 x Aftensmåltider ved Ayers Rock
Frokost i Blue Mountains
Frokost på turen til Great Barrier Reef
Overnatninger på gode turistklasse hoteller:
2 x Sightseeing i Singapore
Sightseeing ved Ayers Rock
2 x Dages sightseeing i Sydney
Heldags tur til Blue Mountains
Heldagstur til Great Barrier Reef
Heldagstur til Kuranda
Dansk talende rejseleder på hele rejsen
Alle transporter fra og til lufthavne
Alle entreer til de nævnte steder
Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg per 21. august 2017
Visum til Australien for danske statsborgere, vi skal bede om kopi af pas

Valuta:
Australske dollars
Opsamlingsrute 10
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Tinghallen Fremsendes
Kjellerup Parallelvej 7 Fremsendes
Silkeborg Shell, Søtorvet Fremsendes
Randers P-pladsen ved Randershallen Fremsendes
Århus Musikhuset Fremsendes
Viby P-plads ved Torv/Kirken Fremsendes
Skanderborg Banegården Fremsendes
Horsens Q8 Tanken i Lund Fremsendes
Vejle DTC Torvet Fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)