Golfferie i Polen med bus
Golfferie i Polen

Golfferie i Polen

- Matchtur til Polen

Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.
Tag med på en lækker golfferie til den polske riviera kun ca. 450 km fra den dansk/tyske grænse, hvor den friske luft, motionen, den gode mad og det sociale samvær er i højsædet. Vi bor på Øen Wolin i det nordlige Polen helt ud til Østersøen og centralt i øens største by, Miedzyzdroje. Her mødes vi straks af Hotel Marinas dygtige personale og hotellets dansktalende ejer. Fra Hotel Marina er der kun 400 meter til molen og den store hvide sandstrand, med mange restauranter og barer samt et klassisk marked.

På denne 5 dags tur får vi 3 golfdage i den friske Østersøluft og vi skal spille på 2 baner på denne tur, Amber Baltic Golf Club, som har været vært for europamesterskaberne for klubproer og den nyere Kamien Country Club, som er beliggende i idyllisk skovområde. Med på turen er rejsekonsulent Jørgen Munk, som kender både hotellet og de polske baner og vil stå for golfturneringen.

1. dag – Udrejse fra Danmark
Tidlig afrejse fra Midtjylland. Undervejs på turen bliver der server­et kaffe/the og smurte rundstykker, samt en bitter til halsen. Vi kører øst på, passerer Lübeck, syd om Rostock og med passende pauser undervejs når vi Swinoujscie, hvor vi krydser floden med den lille færge og ankommer til vores hotel i Miedzyzdroje sidst på eftermiddagen.

Golfturneringerne
Vi har 3 golfdage i Polen på 2 forskellige baner. Bussen holder klar hver morgen til at køre os til banerne, som er beliggende indenfor ca. en halv times kørsel. Vi er tilbage på hotellet hver eftermiddag, så der også vil blive tid til at nyde byen, stranden og shopping til damerne. Til aften mødes vi i hotellets restaurant, hvor der serveres en 3 retters menu.

5. dag – Hjemrejse
Vi pakker bussen først på dagen og nyder morgenmaden på hotellet. Turen går med passende pauser til den dansk/tyske grænse, hvor vi får tid til grænsehandel. Vi forventer at være hjemme i Midtjylland sidst på eftermiddagen.

Interesseret i denne rejse?
Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.


I prisen er inkluderet:
Smurte rundstykker, kaffe og en bitter på
udrejsedagen
4 x Overnatninger
4 x Morgenmad
4 x 3 retters menu
3 x Frokostpakker på spilledagene
3 x Green Fee på 2 forskellige baner.
Dansk tour guide til turneringen.
Præmier til 1., 2., og 3. pladsen i turneringen

Valuta:
Zloty
Opsamlingsrute
Kjellerup Søres Rejser 05.30
Silkeborg Søtorvet 05.50
Ikast Torvet 06.20
Hammerum Hovedgaden 06.30
Herning Markedspladsen 06.45
     

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)