Madeira | Sørens Rejser.dk
Madeira

Madeira

- Blomsterøen i Atlanten

Madeira er for mange paradis på jord, grundet sin helt utrolige frodighed og det helt unikke landskab. Madeira er et ægte ferieparadis, især for os danskere.

Vi skal bo på det dejlige 4-stjernet Four Views Monumental Hotel, som er beliggende i Lido-området tæt på de mange gode restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Ved Lidoen er det muligt at gå en tur ad den flotte promenade, eller tage sig en svømmetur ved et af badeanlæggene. Funchals gamle centrum, med de mange spændende seværdigheder, ligger blot små 2 km fra hotellet.1. dag - Udrejse
Efter opsamling kører vi nordpå til Ålborg, hvor vi skal med morgenflyet til Madeira. Vores turhjælper fra Sørens Rejser er med til at hjælpe med indtjekning i lufthavnen. Flyvetiden er ca. 5 timer og ombord bliver der serveret et let måltid.

Der er ca. 30 min. bustransport til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret. Vores lokalguide og turhjælper holder et velkomstmøde, hvor vi gennemgår de praktiske ting på hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Funchal by
I dag tager vi på en kombineret bus og gå tur, hvor vi oplever hovedbyen Funchal. Vi starter i den gamle bydel, med de mange interessante historiske bygninger, monumenter og snævre gyder fra det 15. århundrede. Vi slår også et smut ind omkring det store marked, Mercado dos Lavrodores, hvor der altid er masser af liv. Turen afsluttes i et vinhus, hvor der prøvesmages et par af de gode Madeira vine.

Nonnernes dal
I dag skal vi se ét af Madeiras mest fascinerende landskaber!
Nonnernes Dal er en helt unik og meget idyllisk landsby, der næsten var isoleret fra omverdenen, indtil man i 1959 anlagde vej dertil. Vi starter turen med at køre til et lokalt og originalt nonnekloster, hvor vi ser kapellet, Nossa Senhora de Piadade, som nonnerne stadig bruger i dag. Vi hører om nonnernes dagligdag, deres historie og får et unikt indblik i en ellers lukket verden. Turen går videre til Eira do Serrado, hvorfra vi nyder den spektakulære udsigt over Nonnernes Dal og den imponerende natur i området. Har man lyst, kan man smage den traditionelle kastanjekage, som især strammer fra dette område, eller man kan nyde en kaffe med udsigt over den betagende dal. Derefter går turen ned i selve dalen, hvor der vil være mulighed for at besøge dalens særegnet kirkegård, eller bare nyde den betagende udsigt og ro, som området ligeledes byder på.

8. dag - Hjemrejse
Vi spiser morgenmad på hotellet og bliver til formiddag afhentet af vores lokalbus. Vi skal flyve til middag og ombord får vi serveret et let måltid. Midt på aftenen er vi i Ålborg, hvor Sørens Rejsers bus venter, og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.


Info om Madeira


Blomsterøen i Atlanten    Madeira er dels en gruppe portugisiske øer i det østlige Atlanterhav ("Madeira-øerne"), dels navnet på hovedøen i øgruppen. De ligger ud for Marokko og nord for de Kanariske Øer. Madeira er desuden navnet på den selvstyrende region (Região Autónoma da Madeira), som også består af øerne Porto Santo, samt de to ubeboede øgrupper Selvagensøerne og Desertasøerne. Øerne har et samlet areal på 801 km² og et indbyggertal på omkring 250 000. Øernes hovedstad og den største by Funchal med 104.000 indbyggere ligger på hovedøen Madeira. Øerne er nu en autonom region under Portugal.Afrejse/hjemkomst:
13/03 - 20/03 2020 8 dage Ring
 
Pris for 8 dage: kr.  8.395,-
Tillæg for enketvær.: kr.  1.795,-
Tillæg for havudsigt pr. per.: kr.  350,-

I prisen er inkluderet:
Bustransport til og fra Ålborg
Flyrejse tur / retur med DAT
Mad ombord på flyet, på ud og hjemrejse
Transport til og fra hotellet
20 kg bagage + 5 kg håndbagage
7 x overnatning med ½ pension
Dansk lokalguide
Turhjælper fra Sørens Rejser
2 x Udflugter
Velkomstmøde

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 5 2020
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle DTC v/Trailervej Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)