8 dages Livsstilsrejse på Tenerife med Sørens Rejser
Tenerife - Spanien

Tenerife - Spanien

- Sørens Livsstilsrejse på de Kanariske øer

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af De Kanariske Øer, der indbyder til total afslapning.

1. dag
Tidlig afgang fra opsamlingsstederne i Midtjylland. Vi kører til Aarhus Lufthavn, hvor vi flyver med DAT (Danish Air Transport) direkte til Tenerife, hvor vi lander over middag. Vi har ca. 30 min. i bus til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret.

Da hotellet og omgivelserne er i højsædet, er der ikke arrangeret udflugter på denne tur. Skulle man få lyst til en udflugt og opleve noget af Tenerifes skønne natur (evt. Vulkanen Teide), kan dette tilkøbes på hotellet ved Primo Tours.

UDFLUGTER OG OPLEVELSER

Om hotellet
Hotel Jardin Tropical er et luksuriøst hotel beliggende ved kysten i Adeje med spektakulær udsigt over Atlanterhavet og La Gomera. Hotellet er elegant og smagfuldt indrettet. Strandpromenaden er lige uden for døren med et stort udvalg af restauranter, barer og forlystelser. Hotellet er renoveret i 2018 og indrettet med moderne møbler i etnisk stil, som skaber en helt særlig og hyggelig stemning. En 12.000 m2 stor subtropisk have med spændende blomster, palmer og træer omkranser hotellet. Der findes mange skyggefulde områder og flere hyggelige snackbarer, hvor man kan nyde en drink og den dejlige udsigt ud over havet. De største beslutninger, man skal forholde sig til, vil være, hvilken liggestol på én af solterrasserne, man skal vælge, eller om man skal starte dagen med en dukkert i én af de to swimmingpools. (opvarmet til ca. 24 grader). Der er også pool med havvand udhugget i klipperne, der bliver skiftet hver morgen. Der er gratis håndklædeservice ved swimmingpoolen.

Jardin Tropical har fem dejlige restauranter med god mad og vin, der alle er anerkendte og internationalt præmierede. Vi har bevidst valgt kvartpension, idet der ligger et utal af hyggelige og romantiske spisesteder i mere eller mindre gå afstand (eller tag en taxa) et godt råd vil være at afslutte en dejlig dag/aften med en godnat drink på én af de skønne udsigtsterrasser på hotellet.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Jardin Tropical ligger ved strandpromenaden i Costa Adeje og tæt på flere gode strande og den hyggelige havn Puerto Colon. Længere ude langs strandpromenaden ligger La Caletta, ligeledes en charmerende havn, omkranset af små gode spisesteder. Hotellet har mange flotte faciliteter og især den 12.000 m2 smukke have med palmer, blomster og flere spændende swimmingpools gør Jardin Tropical til et helt specielt hotel. Derudover findes der et skønt spa- og massageområde, hvor der kan tilkøbes afslappende behandlinger og et fitnessområde. Om aftenen er der ofte levende musik i pianobaren og derudover forefindes der også anden underholdning på hotellet.

8. dag
Om formiddagen tjekker vi ud fra hotellet, og bliver hentet af vores lokale bus. Vi kører til lufthavnen og tjekker ind. I Aarhus Lufthavn står Sørens Rejser´s bus klar til at køre os til vores hjembyer.
Opsamlingsrute 5 2020
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle DTC v/Trailervej Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)