8 dage på fantastiske Tenerife med Sørens Rejser
Tenerife - Spanien

Tenerife - Spanien

- All Inclusive ferie på de Kanariske øer

Trænger du til sol og varme i den mørke vintertid, er charterrejser til Tenerife et populært og sikkert valg. Tenerife er den største af de Kanariske øer og har et væld af smukke strande, der indbyder til total afslapning. Hotel Labranda Isla Bonita er særdeles populært og med skøn beliggenhed i Costa Adeje - tæt på strandpromenade og shopping muligheder. Strandende ved Costa Adaje og resten af Tenerifs sydvestlige kyst er nogle af de bedste på de Kanariske Øer. Sandet er fint, blødt og gyldendt og vandet har en god, lun temperatur det meste af året. Hotellet byder på to dejlige swimmingpools, to separate børnepools og herlige solterrasser, hvor man finder liggestole og parasoller. Der findes hyggelig pool/snackbar, hvor de inkluderede drikkevarer nydes i løbet af dagen. Endvidere bar med live-musik og underholdning.

All Inclusive.
Opholdet er All Inclusive – dvs. morgen-, middags- og aftensmad, samt lokale mærker af drikkevarer. Måltiderne indtages fra hotellets lyse buffetrestaurant, som serverer kanariske specialiteter og internationale retter. Drikkevarer serveres i løbet af dagen fra: kl. 10:00-01.00 - lokal øl, lokalt spiritus og vin.

1. dag
Afgang tidlig fra Midtjylland. Vi flyver fra Billund og direkte til Tenerife hvor vi lander over middag. Vi har ca. 30 min i bus til hotellet hvor vi bliver indkvarteret. Vi bliver mødt af vores rejse­leder som holder et velkomst møde og fortæller om faciliteterne på vores hotel.

UDFLUGTER OG OPLEVELSER

Ø-Rundtur – 1/1 dags udflugt
En udflugt med mange spændende stop.
Tenerife er kendetegnet ved et meget varieret landskab med stor forskel på den sydvendte kyststrækning og det barske bjerg­land­skab. Det er først og fremmest den smukke vestlige del af øen, der udforskes. Igennem Santiago del Teide til Erjos, hvor der er et betagende udsigt til ”El Teide”, hvis vejret tillader. Videre til et udsigtspunkt, hvorfra man kan se byen Garachico, der blev ødelagt af vulkanudbrud i 1706. Et andet stop er ved det berømte 2000 år gamle drageblodstræ i Icod de los Vinos. Orotavadalen er center for broderi og andre lokale produkter, som vi får set nærmere på.
Vi spiser frokost i ”Granja Verde” inden vi krydser over øen mod Candelaria og ”Den sorte Madonna”. Hjemturen bliver langs sydøstkysten tilbage til Costa Adeja.

Teide ½ dags udflugt
Det er ikke nogen tilfældighed, at mange cykelryttere vælger Tenerife til træningsophold for at træne bjergetaper. Det forstår vi efter i dag. Vi kører nemlig direkte fra Costa Adeja op til plateauet Cañadas National Park, der ligger i 2370 meters højde over havet. Vi kører i meget smukke pinjeskove og kommer over trægrænsen – og er det overskyet, kommer vi sikkert også over skydækket. Vi får den ene fantastiske udsigt efter den anden, passerer Vilaflor, der er den højest beliggende by i Spanien, inden Spaniens højeste bjerg åbenbarer sig i det fantastiske vulkan og lava landskab. Der gøres et stop ved foden af Teide, og der vil være mulighed for at tage kabelbanen op over 3550 meters højde.

-Frokost og kabelbanen er ikke inkluderet.

8. dag
Over middag tjekker vi ud fra hotellet og bliver hentet af vores lokale bus. Vi kører i lufthavnen og tjekker os ind på eftermiddags flyet hjem ad. Ombord er der aftensmad. I Billund står Sørens Rejser´s bus klar til at køre os det sidste stykke til Midtjylland. Vi er retur sidst på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
26/01 - 02/02 2019 8 dage Udsolgt
 
Pris for 8 dage: kr.  7.995,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  1.600,-

I prisen er inkluderet:
Transport til Billund
Fly Billund/Tenerife syd tur/retur med DAT (Dansk personale)
Mad ombord på fly
20 kg bagage + 5 kg håndbagage
Transfer på Tenerife
Ophold med All Inclusive
Velkomstmøde
Danske Rejseleder
2 x Udflugter

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 5 2019
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle Afk. 60 v/ Solkilde Alle Fr*

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)