Skibsbesøg på Costa Favolosa | Sørens Rejser.dk
Skibsbesøg på Costa Favolosa

Skibsbesøg på Costa Favolosa

- Besøg et lækkert krydstogtskib

Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.
Ta´ med Sørens Rejser på en unik oplevelse og enestående chance for at se, besøge og opleve et RIGTIG krydstogt skib. Vi har fået chancen for at komme på rundvisning på et af Costa´s prægtige skibe, nemlig Costa Favolosa. Krydstogt skibet som sejler hele verden rundt. Costa Favolosa ligger til i Århus havn ved krydstogt terminalen, og der er vi velkommen ombord på det flydende eventyr slot som skibet bliver kaldt.
Ombord på skibet får vi en præsentation og rundvisning, der viser os lidt af, hvad et stort krydstogtskib har at byde på. Rundvisningen afsluttes med en 3 retters frokost i en af skibets restauranter.

Program.
Turen går til krydstogt terminalen i Århus. Vi går ombord, bliver registret og budt velkommen. Vi starter med rundvisningen og til frokost skal vi spise i en af skibets restauranter. Vi skal have en 3 retters menu inkl. drikkevare. Vi slutter af med kaffe i baren. Sidst på eftermiddagen holder bussen klar på kaj kanten og kører os retur til vores hjembyer. Vi forventer at være hjemme sidst på eftermiddagen.

HUSK Pas. Skal fremvises ved ombord stigning.

Info om båden:
Costa Favolosa omgivet af magi, dekoreret med kostbare materialer og med den mest perfekte moderne teknologi. Afslappende steder i gotisk stil byder gæsterne velkommen i et atrium med skinnende diamant formede dekorationer og kongelig underholdning, hele døgnet.

Interesseret i denne rejse?
Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.


I prisen er inkluderet:
Kørsel i 4 stjernet turistbus
Frokost inkl. drikkevare
Rundvisningen, og guide fra Costa
Eftermiddagskaffe
Opsamlingsrute
Viborg Tinghallen 08.45
Kjellerup Sørens Rejser 09.15
Silkeborg Søtorvet 09.30
     

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)