Andalusien | Sørens Rejser.dk
Andalusien - Costa del Sol

Andalusien - Costa del Sol

- Spanske fristelser

Costa del Sol er Spanien, når det er allerbedst. Her findes et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet og dejlig mad. Læg dertil en række kendte byer som Málaga og Marbella samt det britiske territorium Gibraltar. Området byder på charmerende bjerglandsbyer, azurblå vand og dejlige strande. Her opleves dybe frodige kløfter og de kridhvide landsbyer, der klynger sig til bjergskråningerne. Tag med Sørens Rejser på en skøn oplevelse langs Middelhavets kyst.


Fordele ved Sørens Rejser


- derfor skal du vælge denne rejse med os  • Dansk rejseleder hele vejen. Fra du træder ind i bussen og kommer hjem igen.

  • Lige ved stranden. Kun få meter væk.

  • Alle udflugter er inklusiv i prisen.
1. dag - Udrejse til Costa Del Sol på den spanske solkyst
Vi kører til Aalborg Lufthavn, hvor der foretages fælles check-in. Vi flyver til Málaga med Norwegian. I Málaga lufthavn modtages vi af den lokale danske rejseleder, der følger gruppen under hele opholdet. Fra lufthavnen er der transport til hotellet i byen Cala de Mijas, som ligger ved kysten ca. 35 km syd for Málaga.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Ronda - “Tyrefægtningens vugge”
Vi tager på køretur gennem det imponerende bjerglandskab til Ronda. Her tager vi på en fælles gåtur gennem parken, hvorfra der er en storslået udsigt til markerne. Her findes verdens første tyrefægterarena fra 1785. Der bliver tid på egen hånd. I turen er der inkluderet en frokost.

De hvide landsbyer ved Costa del Sol
Dagens udflugt starter i Mijas. Herfra er der en fantastisk udsigt over Solkysten og Middelhavet. Efter tid på egen hånd og en flot køretur i bjergene kommer vi til den næste hvide landsby, Benalmádena, som er én af Spaniens smukkeste. I turen er der inkluderet en frokost.

Málaga - Picassos fødeby
I dag besøger vi storbyen Málaga. Det er Andalusiens næststørste by. Besøget starter med en panoramatur med bussen bla. helt op på byens højeste punkt, Gibralfaro, med storslået udsigt over Málaga havn og by. Rundvisningen med bussen fortsætter, og derefter er der ophold i den travle storby på egen hånd.

Gibraltar - Den historiske klippe
Udflugt til Gibraltar, hvor vi starter med en orienterende rundtur. Der vil også være tid på egen hånd til frokost. Det anbefales, at tage en tur op til toppen af “The Rock”, hvorfra der er vidunderligt udsyn til Afrika og ind over Spanien. Her lever Europas eneste aber - de halvtamme og frække Gibraltar-aber.

St. Michaels drypstenshule og de historiske forsvarstunneller er også et besøg værd. Turen op på toppen er frivillig og kan gøres med svævebanen eller med de lokale taxaer, som har eneret på kørsel på de smalle veje.

Marbella - Millionærernes legeplads
Udflugt til den mondæne by, Marbella. Gåtur med guiden i “The Old Town”, hvorefter der er tid på egen hånd. På promenaden, der fører ned til stranden, står der 10-12 skulpturer af Salvador Dalí.

8. dag - Hjemrejse
Der køres til lufthavnen i Malaga, hvorfra der er hjemrejse med direkte fly til Aalborg lufthavn. I Aalborg holder bussen klar og turen går mod vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
06/05 - 13/05 2018 8 dage Udsolgt
 
Pris for 8 dage: kr.  8.395,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  1.300,-

I prisen er inkluderet:
Bustransport til/fra Aalborg Lufthavn
Fly Aalborg – Málaga tur/retur, med Nor­we­gian
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
2 x Frokost
6 x Middag – inkl. vand/vin
Transport ifølge program
Udflugter ifølge program
Lokal dansktalende rejseleder

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 10
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Tinghallen Fremsendes
Kjellerup Parallelvej 7 Fremsendes
Silkeborg Shell, Søtorvet Fremsendes
Randers P-pladsen ved Randershallen Fremsendes
Århus Musikhuset Fremsendes
Viby P-plads ved Torv/Kirken Fremsendes
Skanderborg Banegården Fremsendes
Horsens Q8 Tanken i Lund Fremsendes
Vejle DTC Torvet Fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)