Berlin med bus og dansktalende rejseleder | Sorensrejser.dk
Berlin

Berlin

- Storby med luksus i centrum

Berlin er Europas kulturhovedstad nr. 1 og en fantastisk storby. Berlinerne værner om deres historie, og byder os velkommen til deres utrolige rigdom af betydningsfulde seværdigheder, historier, kunst, kultur, shopping. Her forenes nyt og gammelt, og de historiske bygninger er i dag nærmest monumenter over politiske og kulturelle hændelser, som i den grad har været med til at forme Europa. Checkpoint Charlie, Berlinmuren, Potsdamer Platz og meget mere vil du opleve. Er man draget af storbyer, kultur og historie, er Berlin bestemt et besøg værd. Den korte afstand mellem Danmark til Berlin gør, at vi hurtigt når frem. Vi bor vi på det dej­lige Park Inn i Berlin. Hotellet er den højeste skyskraber bygning i Berlin og fyldt med luksus som og en tag terrasse, hvor man kan nyde Berlin i 150 meters højde.

1. dag – Udrejse til Berlin
Med passende pauser undervejs køres øst om Hamburg til Berlin, hvor vi indkvarteres på vores vidunderlige hotel, Park Inn by Radisson, på Alexanderplatz. Til aften mødes vi til aftensmad i hotellets restaurant.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Byrundtur i Berlin
På en byrundtur kører og ser vi fra bussen mange af storbyens historiske og kulturelle seværdigheder, så som Kurfürstendamm, Unter den Linden, Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz samt Rigsdagsbygningen. Vi fortsætter til mange af Berlins berømte vartegn, bl.a. Sejrssøjlen, Charlottenburg, Fælles Nordiske Ambassadebygning og ikke mindst Checkpoint Charlie med resterne af Berlinmuren. Der bliver pauser i løbet af rundturen, og desuden tid på egen hånd, til at nyde bylivet efterfølgende.

Sejltur på Spree og Berlin efter eget ønske
Vi tager på 1 times sightseeing-tur på floden Spree og få et indblik i Berlins mange berømte attraktioner og forskellige arkitektur. Sejl­turen vil føre os forbi Reichstag (den tyske rigsdag), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret), og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (verdenskulturenes hus). Efter sejlturen vil der være mulighed at opleve Berlins mange muligheder og seværdigheder, på egen hånd. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med at vejlede omkring mange af de tilbud Berlin byder på. Dyk fx ned i undergrunden og prøv deres U-Bahn, eller tag op i højden i det berømte TV-tårn (Egen betaling. Rejseleder kan være behjælpelig). Vi har bestilt aftensmad ude i byen, så vi efter maden kan opleve Berlin om aftenen, og samtidig kombinere det med en aftentur og se Berlin badet i lys.

Potsdam og Sanssouci (på afgangen 5. september)
På 5-dages rejsen skal vi en tur til Potsdam og Sanssouci. Mange ind­fly­de­lsesrige kurfyrster, kejsere og verdens store allierede ledere har skrevet verdenshistorie i den brandenburgske hovedstad. Vi kører til messecentrum, Grünewald og tager fotopause ved Glienicker Brücke, hvor agentudvekslingerne fandt sted under Den Kolde Krig. Byrundtur med stop ved Kejserens Neue Palais og ved Frederik den Stores Sanssouci, der tåler sammenligning med parkerne omkring Versailles. Vi tager en rundtur i haverne omkring slottet.

4./5. dag - Hjemrejse
Vi forlader Berlin først på formiddagen og kører med passende pauser til grænsen, hvor de sidste indkøb kan foretages, inden vi kører til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.

Vidste du at:
• Berlin er arealmæssigt hele 9 gange større end Paris.

• I Berlin ligger KaDeWe, som med sine 60.000 m2 er Europas største varehus.

• Berlin har hele 1700 broer.
Afrejse/hjemkomst:
10/05 - 13/05 2018 4 dage Ring
16/07 - 19/07 2018 4 dage
05/09 - 09/09 2018 5 dage Forespørgsel
 
Pris for 4 dage: kr.  3.695,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  695,-
 
Pris for 5 dage: kr.  4.595,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  795,-

I prisen er inkluderet:
4-dagsture:
3 x Hotelovernatninger
3 x Morgenmad
2 x Aftensmad på Hotellet
1 x Aftensmad på Restaurant i Berlin
Byrundtur i Berlin
Sejltur på Spree
Udflugter ifølge programmet

5-dagsturen:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
3 x Aftensmad
1 x Aftensmad på Restaurant i Berlin
Byrundtur i Berlin
Sejltur på Spree
Udflugt til Potsdam
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Udflugt til Rigsdagsbygningen
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)