Berlin med bus og dansktalende rejseleder | Sorensrejser.dk
Berlin

Berlin

- Storby med luksus i centrum

Berlin er Europas kulturhovedstad nr. 1 og en fantastisk stor­by. Berlinerne værner om deres historie, og byder os velkommen til deres utrolige rigdom af betydningsfulde seværdig­heder, historier, kunst, kultur og shopping. Her forenes nyt og gammelt, og de historiske bygninger er i dag nærmest monumenter over politiske og kulturelle hændelser, som i den grad har været med til at forme Europa.

1. dag – Udrejse til Berlin
Med passende pauser undervejs køres øst om Hamburg til Berlin, hvor vi indkvarteres på vores vidunderlige hotel, Park Inn by Radisson, på Alexanderplatz. Til aften mødes vi til aftensmad i hotellets restaurant.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Byrundtur i Berlin
På en byrundtur ser vi fra bussen mange af storbyens historiske og kulturelle seværdigheder, såsom Kurfürstendamm, Unter den Linden, Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz samt Rigsdagsbyg­ningen. Vi fortsætter til mange af Berlins berømte vartegn, bl.a. Sejrs­søjlen, Charlottenburg, Fælles Nordiske Ambassadebygning og ikke mindst Checkpoint Charlie med resterne af Berlinmuren. Der bliver pauser i løbet af rundturen, og desuden tid på egen hånd, til at nyde bylivet efterfølgende.

Sejltur på Spree
Vi tager på 1 times sightseeingtur på floden Spree og få et indblik i Berlins mange berømte attraktioner og forskellige arkitektur. Sejl­turen vil føre os forbi Reichstag (den tyske rigsdag), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (verdenskulturenes hus).

The Wall / Die Mauer
Vi skal besøge Die Mauer, som giver os en illusion af, hvordan det så ud i 1980´erne. Fra en 4 meter høj platform kan man fornemme panorama-installationen, som viser hverdagen i Vestberlin ved og med muren i centrum på Checkpoint Charlie. En kæmpe oplevelse for sanser, øjne og øre i det speciel bygget 900 m2 store museum.

Potsdam og Sanssouci
I dag skal vi en tur til Potsdam og Sanssouci. Mange indflydelsesrige kurfyrster, kejsere og verdens store allierede ledere, har skrev­et verdenshistorie i den brandenburgske hovedstad. Vi kører til messecentrum, Grünewald og tager fotopause ved Glienicker Brücke, hvor agentudvekslingerne fandt sted under Den Kolde Krig. Byrundtur med stop ved Kejserens Neue Palais og ved Frederik den Stores Sanssouci, der tåler sammenligning med parkerne omkring Versailles. Vi tager en rundtur i haverne omkring slottet.

5. dag – Hjemrejse
Vi forlader Berlin først på formiddagen og kører med passende pauser til grænsen, hvor de sidste indkøb kan foretages, inden vi kører til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.

Vidste du at:
• Berlin er arealmæssigt hele 9 gange større end Paris.

• I Berlin ligger KaDeWe, som med sine 60.000 m2 er Europas største varehus.

• Berlin har hele 1700 broer.
Afrejse/hjemkomst:
15/09 - 19/09 2019 5 dage Ring
 
Pris for 5 dage: kr.  4.795,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  795,-

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
4 x Aftensmad
Byrundtur i Berlin
Sejltur på Spree
Entré Die Mauer
Udflugt til Potsdam
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Udflugt til Rigsdagsbygningen Udflugt til Rigsdagsbygningen
Opsamlingsrute 2 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)