Juleaften i Haderslev
Juleaften i Haderslev

Juleaften i Haderslev

- Ægte traditionel julestemning

Hyggelig tur til Domkirkebyen Haderslev, hvor vi skal bo på Hotel Norden. Vi julehygger og nyde den dejlige traditionelle danske julemad. Hotel Norden ligger lige ned til Haderslev Dampark, som er et skønt sø- og parkområde med hyggelige stisystemer rundt om hele søen. Selve byen med dets domkirke, toppede brosten og smukke restaurerede huse, ligger i kort gåafstand fra hotellet. Der er lagt op til en stemningsfyldt og festlig jul.1. dag – 23/12 – Den Gamle Grænsekro
Efter opsamling kører vi ad mindre veje mod Christiansfeld, hvor vi spiser en juleplatte på Den Gamle Grænsekro. Herefter til Haderslev, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Norden. Om eftermiddagen bliver er tid på egen hånd til at se på det julepyntede centrum. Til aften mødes vi i restauranten til aftensmad.

2. dag - 24/12 - Julehygge og gudstjeneste i Domkirken
Morgenmad på hotellet. Herefter skal vi på en lille guidet byrundtur i den gamle bydel. Vi nyder frokosten på hotellet, og til eftermiddagen er der gløgg og æbleskiver. De der har lyst, kan sidst på eftermiddagen tage med til julegudstjeneste i Haderslev Domkirken, som ligger ca. 10 min. gang fra hotellet Kl. 18.30 serveres der en traditionel julemiddag med øl, vand og vin ad libitum under middagen. Herefter danser vi om juletræet. Der er en lille gave til alle fra Sørens Rejser. Vi slutter aftenen af med lidt julegodter og kaffe.

3. dag – 25/12 – Julefrokost og pakkespil
Vi spiser morgenmad på hotellet. Om formiddagen køres en lille udflugt i området, inden vi spiser frokost på hotellet. Over middag spiller vi pakkespil. Husk at medbringe 3 små gaver á 20 kr. Aftensmad på hotellet.

4. dag – 26/12 – Hjemrejse
Vi spiser morgenmad på hotellet og dernæst pakker vi bussen. Vi tager afsked med Haderslev og Hotel Norden efter nogle hyggelige juledage.
Afrejse/hjemkomst:
23/12 - 26/12 2020 4 dage
 
Pris for 4 dage: kr.  5.095,-
Tillæg for enkeltværelse:: kr.  950,-

Bemærk:
Husk 3 små gaver á 20 kr.

I prisen er inkluderet:
3 x Hotelovernatninger
3 x Morgenmad
3 x Frokost
2 x Aftensmad
1 x Guidet byrundtur
1 x Julemiddag inkl. vin/øl/vand til maden
1 x Æbleskiver med gløgg
1 x Julegave

Valuta:
Danske kr.
Opsamlingsrute
Viborg Eksercerpladsen 09.30
Kjellerup Sørens Rejser 10.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 10.20
Århus Musikhuset 10.20
Skanderborg Banegården 11.00
Horsens Q8 Tanken i Lund 11.20
Vejle DTC v/Trailervej OBS! Betaling 11.40

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)