Skip to main content

Julemarked i Hamborg, Lübeck & Kiel

Ta´ med Sørens Rejser på en hyggelig optakt til julen fyldt med stemning og julehygge. Vi besøger Hamburg, som hvert år afholder et smukt julemarked. På den smukke plads foran Hamburg Rådhus er der opsat boder med alverdens julepynt og juleguf. Markedet breder sig ud i gågadeområdet og fylder hele Hamburg centrum med glade voksne og børn i julestemning. På denne rejse skal vi bo i Lübeck, den gamle hansestad, som er iklædt den allersmukkeste julepragt. Vi kører også til Kiel, som afholder et stort julemarked.

1. dag - Hamborg og Lübeck
Der køres sydpå med pause undervejs hvor vi får et smurt rundstykke og en kop kaffe. Vi ankommer til Hamborg i tid til frokostpause i centrum af byen. Her bliver tid til at opleve det store farverige julemarked med mange boder. Det er fast tradition i Hamborg, at der hvert år i december bliver arrangeret det smukkeste julemarked. På pladsen foran byens rådhus stiller over 100 boder op med gløgg, kager og julesager. Vi forlader Hamborg og fortsætter til Lübeck, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel, som ligger perfekt i forhold til julemarkedet og den gamle bydel. Her venter endnu et smukt julemarked i den gamle hansestad. Byen er iklædt den allersmukkeste julepragt. Der er opstillet over 400 boder med bl.a. Glühwein, honningkager, brændte mandler, trælegetøj, juletræsudsmykning, glasgaver og alverdens julegodter. Aftensmaden nyder vi i hotellets restaurant.

2. dag - Kiel og grænsehandel
Vi spiser morgenmad på hotellet. Sidst på formiddagen kører vi til Kiel, hvor vi ankommer til middag. Som delstatens hovedstad har Kiel naturligvis noget at leve op til Julemarked i Hamborg, Lübeck & Kiel og julemarkedet i den gamle hansestad ved Østersøen, er et af Nordtysklands største. Ud over shoppingcentrene, er der julestader i Holstenstrasse og Alter Markt. Næsten 100 julestande breder sig over Holstenplatz, Asmus-Bremer-Platz og Alter Markt. Gennem flere år har også Kiels venskabsbyer Tallinn i Estland, Gdynia i Polen og Kaliningrad i Rusland været repræsenteret på Holstenplatz. Efter denne oplevelse køres mod Grænsen, hvor der er mulighed for indkøb samt aftensmad. Herefter kører vi mod vores hjembyer.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

December 2023

7/12 - se afgangstider2Julemarked i Hamborg, Lübeck & KielPark Inn by Radisson LübeckMere end 81.975,-BestilMere information

Hotel

Park Inn by Radisson Lübeck

Park Inn by Radisson Lübeck

Det 4-stjernet hotel er beliggende ved siden af byens gamle bydel, byens centrum samt en række kulturelle og historiske attraktioner. Alle værelser har bad og toilet, gratis Wi-Fi samt hårtørrer. Hote...

Rejsekalender

29/9Mols BjergeFra 725,-
30/9Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseFra 8.895,-
5/10Sort SolFra 775,-
5/10Wellnes 4 dageFra 2.495,-
8/10Ål på Feggesund KroFra 675,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo