Skip to main content

Julekoncert med DR Pigekoret

- Julestemning i DR Koncertsalen

Julen er en særlig tid, hvor de elskede danske julesange og - salmer skaber rammen om ritualer, følelser og minder. DR Pigekoret inviterer indenfor i en smuk og julepyntet Koncertsal til en personlig musikalsk fortælling flettet sammen af både velkendte og nye julesange og -værker. Ved dette års julekoncerter medvirker DR Pigekoret og sangere fra DR Korskolen sammen med musikalske gæster, som offentliggøres op til koncerten. Koncerterne bliver den første mulighed for at opleve DR Pigekoret på scenen sammen med deres nye dirigent Charlotte Rowan. 

Medvirkende: 
DR Pigekoret
DR Juniorkoret
DR Børnekoret
Musikalske gæster

1.dag – Frokost og Julekoncert
Efter opsamling kører vi til Korsør, hvor vi nyder en frokost. Turen fortsætter mod København til vores centralt beliggende hotel, hvor vi bliver indkvarterer. Sidst på eftermiddagen køres til Koncerthuset, hvor vi starter med at nyde en julebuffet inkl. drikkevarer inden vi skal til DR Pigekorets julekoncert - alle billetter er på Parterre. Efter koncerten kører bussen retur til hotellet.

2.dag - Jul i København
Efter morgenmaden er der tid på egen hånd til at opleve det julepyntede København, de mange butikker og seværdigheder. Kl. 15.00 kører vi med passende pauser mod Jylland hvor vi forventer at ankomme midt på aftenen. 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

December 2024

14/12 - se afgangstider2Julekoncert med DR pigekoretThe SquareMere end 82.795,-BestilMere information

Hotel

The Square

The Square

4-stjernet miljøvenlig hotel beliggende på Rådhuspladsen blot 200 m fra Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro. Hele hotellet har et minimalistisk design, som er utrolig lækkert og pæn. Alle værelser ha...

Rejsekalender

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo