Udflugt til Dronning Margrethes fødselsdag
Dronningens fødselsdag

Dronningens fødselsdag

Ønsk vores dronning tillykke

Dronningen fylder år
I anledningen af at Hendes Majestæt Dronning Margrethe fylder 80 år kører Sørens Rejser til København, for sammen med resten af Danmark at hylde vores Dronning, når hun træder ud på balkonen på Amalienborg.

Tag med Sørens Rejser til København og vær med til at ønske Hendes Majestæt Dronningen tillykke med den runde dag. Dronning Margrethe fylder 80 år den 16. april 2020 og dette fejrer vi med en tur til København. Vi køre tidlig fra vores opsamlingssteder, og holder en lille kaffe/rundstykke pause på vejen over Fyn.

Vi ankommer til København før middag. Kl. 12.00 kommer Hendes Majestæt frem på balkonen på Amalienborg for at lade sig hylde af de mange fremmødte. Vi udleverer flag i bussen, så vi kan give Dronningen et længe leve og et højt hurra. Herefter er der tid i København på egen hånd. Der udleveres en billet, så der er mulighed for at tage med Nettobådene på kanalrundfart og se de mange seværdigheder fra vandsiden. Der er afgang mod Jylland igen hen ad eftermiddagen. På vejen hjem får vi fødselsdagskage med kaffe til.

Vi forventer at være hjemme først på aftenen.Gratulationslister

Gratulationslister vil være fremlagt i porten i Det Gule Palæ, Amaliegade 18, 1256 København K, torsdag den 16. april 2020 i tidsrummet 10.00-14.00.
Afrejse/hjemkomst:
16/04 - 16/04 2020 1 dag Ring
 
Pris for 1 dag: kr.  595,-

I prisen er inkluderet:
Bustransport
Kaffe og rundstykke
Kanalrundfart
Fødsesdagskage

Valuta:
Danske kr.
Opsamlingsrute
Kjellerup Sørens Rejser 06.00
Silkeborg Ansvej 98 06.20
Skanderborg Banegården 07.00
Horsens Q8 tanken i Lund 07.15

Forventet hjemkomst:
Ca. først på aftenen

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)