Cykelferie i Mosel | Sørens Rejser.dk
Cykelferie i Mosel

Cykelferie i Mosel

Krydstogt og cykelferie

Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.
Tag med Sørens Rejser på cykelkrydstogt og oplev den storslåede natur langs Saar og Mosel. Turen går fra Saarburg til Koblenz, hvor vi oplever den smukke natur, idylliske landsbyer og de mange vinmarker. Aftenen bruges på MS Patria, som hver eftermiddag venter ved etapens sidste by. Her er der mulighed for at slappe af i baren eller nyde udsigten fra soldækket. Turen er perfekt til dem, der ønsker at kombinere en cykelferie med et krydstogt, Det er helt op til dig selv, hvor meget eller hvor lidt du vil cykle i ugens løb, og ude på ruten cykler du helt i dit eget tempo, og bestemmer selv dine pauser ved de seværdigheder, som du har lyst til at udforske nærmere. Hver dag en ny havn og et nyd sted at opleve.

1. dag – Udrejse - Saarburg
Bussen kører fra Danmark mod Saarburg, hvor skibet og besætningen byder velkommen. Aften bruges i Saarburg, hvor der er mulighed for at udforske byen. Her kan man tage en tur ind til centrum, hvor det blandt andet er muligt at opleve et 20 meter dybt vandfald. Saarburg blev grundlagt i år 964, og er i dag et anerkendt feriested for folk, som ønsker lidt fred og ro.

2. dag – Wasserbilig(Luxemburg) - Trier (cykeltur 26-64 km)
Dagens cykeltur går fra Saarburg og gennem den smukke natur langs Saar floden. Herfra går det videre til Igeler Säule og Wasserbilig i Luxemburg. Turen slutter i Tysklands ældste by – Trier - der er beliggende tæt ved den franske grænse. Trier blev grundlagt af romerne, og der er ikke mindre end 9 monumenter og kunstskatte der er på listen over UNESCO’s ”verdens kulturarv”. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at udforske byen på egen hånd eller bestille en byrundtur med en ”traditionel Romersk guide”

3. dag – Trier - Mehring (cykeltur ca. 26 km)
Efter morgenmaden cykler vi via Pfalzel, hvor der ved havnen ligger en hyggelig café, som delvist er bygget ind i det gamle kloster fra romertiden. Herfra cykler vi videre til Mehring, som er det største vinbøndersamfund i Mosel regionen.

4. dag – Mehring - Bernkastel-Kues (cykeltur ca. 46 km)
På dagens cykeltur kommer vi forbi Neumagen Dhron, som er den ældste vin-by i Tyskland. Herfra går turen videre mod Piesport, som har det ældste vindyrkningssamfund langs Mosel. Etapen slutter i Bern­kastel-Kues, hvor man kan opleve flotte bindingsværkshuse. Byen indbyder til at man stå af cyklen og går en tur i denne flotte by, hvor man kan besøge nogle af de romerske kæl­dre og områdets vinmarker. Om aftenen kan man besøge nogle af de lokale vinslotte, hvor der er mulighed for at smage på de berømte Mosel vine

5. dag – Bernkastel-Kues - Zell (cykeltur ca. 46-49 km)
Dagens etape bringer os til den romantiske by Traben-Trarbach, hvor Jugendstil arkitekturen viser sig fra sin bedste side. Herefter går turen videre til Zell, som er berømt for sine mange gode vine.

6. dag – Zell - Beilstein - Cochem (cykeltur 39 km)
Den flotte og vel bevarede bymidte i Beilstein, venter på dagens cykeltur. Cochem er dagens sidste stop på turen. Byen er kendt for Reichsburg Cochem, som er den højeste beliggende borg langs Mosel. Cochem er en pæn lille by med historiske bindingsværkshuse. Specielt den gamle bydel er et besøg værd.

7. dag – Cochem - Alken (cykeltur ca. 29 km)
Efter endnu en flot cykeltur langs Mosel, venter skibet i Alken, som er en af de ældste byer langs Mosel. Derfra sejler vi med skibet til Koblenz, hvor vi overnatter. Om aften vil der være afskeds­middag. Koblenz er en af de smukkeste byer i Tyskland. Byens smalle gader, romantiske hjørner og indbydende steder tiltrækker mange besøgende. I Koblenz finder du også Deutsches Eck, hvor floderne Rhinen og Mosel mødes.

8. dag – Koblenz
Efter morgenmaden går vi fra borde for sidste gang på turen og stiger på bussen, som med passende pauser kører os hjem til Danmark.

Interesseret i denne rejse?
Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.


I prisen er inkluderet:
7 x Overnatning på MS Patria
7 x Aftensmad
7 x Morgenmad
6 x Frokostpakker
Cykelleje i 6 dage
1 x Guidebog med rutekort pr. værelse
Rejseleder på hele turen

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 10
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Tinghallen Fremsendes
Kjellerup Parallelvej 7 Fremsendes
Silkeborg Shell, Søtorvet Fremsendes
Randers P-pladsen ved Randershallen Fremsendes
Århus Musikhuset Fremsendes
Viby P-plads ved Torv/Kirken Fremsendes
Skanderborg Banegården Fremsendes
Horsens Q8 Tanken i Lund Fremsendes
Vejle DTC Torvet Fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)