Skip to main content

Østrig - Feldkirch

- Søer, blomsterø og middelalderbyer i alperne
Vi bor i den vestlige del af Østrig. Byen, der har 33.000 indbyggere, er således et godt udgangspunkt for Feldkirch oplevelser i hele fire lande: Østrig, Schweiz, Lichtenstein og Tyskland. Vores 4-stjernede hotel ligger i det middelalderlige centrum med brostensbelagte gader, snævre passager, pergolaer, små butikker og markedsplads. En busrejse med Sørens Rejser til Alpelandet Østrig, er stedet hvis man er til skønne naturoplevelser. Her bliver man mødt af en gæstfri, gemytlig og imødekommende lokalbefolkning. De majestætiske Alper kigger ned på dig overalt. Mellem bjergene findes de idylliske byer, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer. 

1. dag - Danmark - Midttyskland
Første stop efter opsamling er ved grænsen. Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og får aftensmad.

2. dag - Midttyskland - Østrig
Efter morgenmaden kører vi videre sydpå og ankommer til vores hotel i Feldkirch midt på eftermiddagen.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Silvretta Hochalpenstrasse
Vi kører gennem Paznaundalen og passerer byerne Ischgl og Galtür, inden vi når den 22,3 km lange Silvretta Hochalpenstrasse, som er en af de smukkeste bjergveje i Alperne med tilnavnet ”drømmevejen”. Vi skal se de imponerende opdæmmede søer. Den første er Kops Stausee, hvorfra store turbinerør fører til kraftværket. Turen går videre til Bielerhöhe, som med sine 2032 meter over havet er Silvrettavejens højeste punkt. Vi gør ophold ved Silvretta Stausee, hvor der for dem, der har lyst er mulighed for en spadseretur på den enorme dæmning. På den smukke køretur ned gennem den 39 km lange Montafondal, omgivet af kilometer høje bjerge, kommer vi igennem en række hårnålesving.

Blomsterøen Mainau
Mainau er områdets største turistattraktion. Den 45 ha store ø i den nordlige del af Bodensee, er forbundet til fastlandet med en bro. Den har subtropisk klima og er et sandt eldorado med appelsin- og citrontræer, palmer og mange andre eksotiske planter, i en overdådig farveeksplosion. Urtehaven har et rigt sortiment af helbredende urter og krydderurter. Mainau ejes af den svenske grev Lennart Bernadotte, der arvede øen i 1930 og omdannede den til et pragtfuldt parkanlæg, der er et besøg værd på alle årstider.

Appenzell og Lichtenstein
Første stop på dagens udflugt er Appenzell. Byen med knap 7.000 indbyggere betegnes som en af de smukkeste i Schweiz, med fin udsigt til de omkringliggende bjerge. Maleriske gader med smukt udsmykkede huse i et bilfrit centrum, indbyder til en slentretur med fare for at blive fristet af bl.a. lokalt kunsthåndværk, i de mange små og store butikker. Vi fortsætter til Lichtenstein, som med sine 157 km² og godt 38.000 indbyggere, er et af de mindste lande i Europa – og et af verdens
rigeste, bl.a. takket være gunstige skatteregler. Vi laver et længere ophold i hovedstaden Vaduz, som domineres af slottet på en klippe højt over byen. Her bor fyrsten med sin familie. Liechtenstein er det eneste tysktalende land, som ikke grænser op til Tyskland.

Bregenz - Pfänder
I Bregenz, hovedstad i delstaten Voralberg og bl.a. kendt for sine årlige internationale musikfestivals, tager vi med gondolliften op på det 1.064 meter høje bjerg Pfänder. Det er regionens mest berømte udsigtspunkt, hvorfra man over en kop kaffe kan nyde udsigten over Bodensee, Tyskland, Østrig og Schweiz samt 240 alpetoppe. En særlig attraktion er den store alpevildtpark, som støder op til bjergstationen. Her lever vilde dyr fra regionen i deres naturlige omgivelser – bl.a. alpestenbukke, vilde får, kronhjorte, vildsvin og murmeldyr.

7. dag - Rothenburg ob der Tauber
Vi checker ud, pakker bussen og sætter kurs mod en af Tysklands smukkeste middelalderlandsbyer, Rothenburg ob der Tauber, på turistruten ”Romantische Strasse”. En 4 km lang bymur med 40 porte og tårne snor sig omkring byen. Der er tid til en spadseretur i de bilfrie gader med gavlvendte bindingsværkshuse i centrum – eller på bymuren med udsyn til de nærliggende skrånende vinmarker ved Tauber-floden, inden vi fortsætter til vores overnatningshotel.

8. dag - Midttyskland - Danmark
Vi kører videre nordpå forbi Hannover og Hamborg. Efter en pause ved grænsen venter det sidste stykke vej til vores hjembyer

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juli 2024

13/7 - se afgangstider8Østrig - FeldkirchCentral Hotel LöwenMere end 88.199,-BestilMere information

Hotel

Central Hotel Löwen

Central Hotel Löwen

Central Hotel Löwen er et 4-stjernet Hotel lige i centrum af Feldkirch som er den gamle historiske bydel. Hotellet har moderne og rummelige værelser, med en utrolig venlig atmosfære, som du også møder...

Rejsekalender

16/4Fødselsdagstur - Sørens Rejser 55 årFra 445,-
17/4SprogøFra 895,-
17/4Wellness i Polen 5 dageFra 3.395,-
19/4Porto Santo - Rejsen for krop & sjælFra 7.795,-
23/4REGAN VestFra 795,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo