Julehygge i Nordtyskland | Sørens Rejser.dk
Julehygge i Nordtyskland

Julehygge i Nordtyskland

Hamborg, Lübeck og Kiel

Fælles for alle julemarkeder i Tyskland er, at der er boder, hvor der sælges juleting samt boder med mad og drikke. Du kommer hverken til at sulte eller tørste under dette be­søg. Udvalget af mad og drikke er stort. ”Glühwein”, den tyske variant af gløgg, fremstilles af rødvin og er krydret med kanel, nellike og citronskal. På denne 3 dagstur har vi valgt de største julemarkeder i Nordtyskland, krydret med hyggeligt hotel samt musik og dans - det er lige i julens og Sørens Rejsers ånd.

1. dag – Hamborg
Turen går med passende pauser sydpå til Hamborg, som har et af Tyskland største julemarkeder. På den smukke plads foran Hamborg Rådhus, tilbyder 100 boder alverdens julepynt og juleguf. Helt naturligt breder markedet sig ud i gågadeområdet og fylder hele Hamborgs centrum med glade voksne og børn i julestemning. Der bliver tid på egen hånd til at besøge det store farverige julemarked med mange boder. Desuden har Hamborg adskillige overdækkede butiksarkader, specialforretning og stormagasiner. Byen er det rene slaraffenland for shopping af julegaver. Der er også mulighed for en spændende havnerundfart eller besøge et af byens mange museer. Midt på eftermiddagen forlader vi Hamborg og kører til Bordesholm, hvor vi skal bo de næste 2 nætter. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

2. dag – Lübeck og McArthurGlen Designer Outlet
Morgenmad på hotellet. I dag skal vi opleve den hyggelige jule­stemning i den gamle Hansestad, Lübeck. Der er gang i julemar­kederne i den indre by, som er iklædt den allersmukkeste julepragt. Der er opstillet over 400 boder med bl.a. Glühwein, honningkager, brændte mandler, trælegetøj, juletræsudsmykning, glasgaver og alverdens julegodter. Hen ad eftermiddagen kører vi retur til hotellet i Bordesholm. Til dem der har lyst, kører bussen til McArthur­Glen Designer Outlet ved Neumünster, der udbyder et væld af designerbutikker, med alt fra børne-, dame- og herretøj, sportstøj, fodtøj samt tilbehør til hjemmet. Her er alt hvad ethvert shopping hjerte måtte ønske sig, med designervaremærker, der er nedsat med 30-70 % i forhold til normal priserne. Til aften spiser vi god mad og efterfølgende spiller Tyske Heinz op til dans. Der er fri øl, vand og vin i 3 timer fra kl. 19.00 – 22.00.

3. dag – Kiel
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører vi til Kiel. Oplev hvordan hygge, maritim stemning og vinteratmosfære forenes på julemarkedet i byen. Her stråler den indre by i flot julebelysning og indbyder til en hyggelig indkøbstur og et varmende glas punch. De mange juleboder er med til at skabe en helt særlig stemning. De flotte stormagasiner, forretninger og butikker i byens centrum, indbyder spontant til en juleshopping. I Kiel kan man for en stund glemme den hektiske juletid og gøre juleindkøb i en afstresset atmosfære. Afgang fra Kiel midt på eftermiddagen mod grænsen, hvor der bliver en lille pause inden vi kører mod vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
04/12 - 06/12 2019 3 dage
 
Pris for 3 dage: kr.  2.595,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  495,-

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatning
2 x Morgenmad
2 x Aftensmad
1 x Øl/vand/vin i 3 timer til middagen
Musik og dans

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)