Jul i Nordtyskland | Sørens Rejser.dk
Jul i Nordtyskland

Jul i Nordtyskland

2 forskellige turer til samme pris

Fælles for alle julemarkeder i Tyskland er, de hyggelige boder, hvor fra der sælges juleting, med mad og drikke. Du kommer hverken til at sulte eller tørste under et besøg på et tysk julemarked: Udvalget af mad og drikke er stort! ”Glühwein”, den tyske variant af gløgg, fremstilles af rødvin og er krydret med kanel, nellike og citronskal. Vi er jo i Tyskland, så selvfølgelig kan man købe mange slags ristede pølser på julemarkederne, men prøv f.eks. også de lækre crepes (tynde pandekager) eller ”Berliner Pfannkuchen” – en form for æbleskiver. Duften af brændte mandler er så forførende, at de bare skal prøves. Derudover er honningkagehjerter og ”Christstollen” velegnede til at tage med hjem som spiselige souvenirs.




TUR 1 - Hamborg/Lübeck


Afgang 26.11.2020



  1. dag – Hamborg
  Turen går med passende pauser sydpå til Hamborg, som har et af Tyskland største julemarkeder. På den smukke plads foran Hamborg Rådhus, tilbyder 100 boder alverdens julepynt og juleguf. Helt naturligt breder markedet sig ud i gågadeområdet og fylder hele Hamborgs centrum med glade voksne og børn i julestemning. Der bliver tid på egen hånd til at besøge det store farverige julemarked med mange boder. Desuden har Hamborg adskillige overdækkede butiksarkader, specialforretninger og stormagasiner. Byen er det rene slaraffenland for shopping af julegaver. Der er også mulighed for en spændende havnerundfart eller besøge et af byens mange museer. Midt på eftermiddagen forlader vi Hamborg og kører til vores hotel i Bordesholm, her bliver vi indkvarteret og spiser aftensmad. Efterfølgende spiller Heinz op til Dans. Der er fri øl/vand/vin i 3 timer fra kl.19.00 – 22.00

  2. dag - Lübeck
  Morgenmad på hotellet. I dag skal vi opleve den hyggelige julestemning i den gamle Hansestad, Lübeck. Der er gang i julemarkederne i den indre by, som er iklædt den allersmukkeste julepragt. Der er opstillet over 400 boder med bl.a. Glühwein, honningkager, brændte mandler, trælegetøj, juletræsudsmykning, glasgaver og alverdens julegodter. Hen af eftermiddagen kører vi mod grænsen, hvor der bliver pause til de sidste juleindkøb. Vi forsætter hjemover og forventer at være i Midtjylland sidst på aftenen.




TUR 2 - Flensborg / Kiel


Afgang 03.12.2020



  1. dag - Flensborg
  Afgang fra vores opsamlingsteder. Vi kører syd på til vores første julemarked i Flensborg. Julemarkedet i Flensborg er rigtig hyggeligt og strækker sig fra Nordermarkt hele vejen ad den ca. 1,2 km lange gågade til Südermarkt med masser af boder, hvor der serveres gløgg, brændte mandler og andre lækkerier. I Flensborg er der også boder, hvor du kan købe juledekorationer og kunsthåndværk, f.eks. de kendte englefigurer og nøddeknækkere fra Erzgebirge. Vi kører fra Flensborg, til vores hotel i Bordesholm, her bliver vi indkvarteret og spiser aftensmad. Efterfølgende spiller Heinz op til Dans. Der er fri øl/vand/vin i 3 timer fra kl.19.00 – 22.00

  2. dag - Kiel
  Efter morgenmaden kører vi til Kiel, som kan betegnes som hyggeligt og maritimt. Oplev hvordan hygge, maritim stemning og vinteratmosfære forenes på julemarkedet i Kiel. Her stråler den festsmykkede indre by i flot julebelysning og indbyder til en hyggelig indkøbstur og et varmende glas punch. De mange juleboder er med til at skabe en helt særlig stemning. De festligt smykkede stormagasiner, forretninger og butikker i byens centrum indbyder spontant til juleshopping. I Kiel kan man for en stund glemme den hektiske hverdag og fortage juleindkøb i en afstresset atmosfære. Det kunne jo være, at en julegave fra Kiel finder vejen ind under juletræet. Afgang fra Kiel midt på eftermiddagen mod grænsen, hvor der bliver en lille pause, inden vi fortsætter mod vores hjembyer.

Afrejse/hjemkomst:
26/11 - 27/11 2020 2 dage
03/12 - 04/12 2020 2 dage
 
Pris for 2 dage: kr.  1.495,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  295,-

I prisen er inkluderet:
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
1 x 3-retters middag
Øl/vand/vin i 3 timer til middagen
Musik & dans
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)