Østrig | Sørens Rejser.dk
Østrig - Imst

Østrig - Imst

Det bedste af Tyrol

Alpelandet Østrig er stedet, hvis man er til skønne naturoplevelser. Her bliver man mødt af en gæstfri, gemytlig og imødekommende lokalbefolkning. De majestætiske Alper kigger ned på dig overalt. Mellem bjergene findes de idylliske byer, dybgrønne græsgange og spejlblanke søer. Vi skal naturligvis opleve det vidunderlige landskab, der har gjort området til et af Østrigs mest eftertragtede ferieområder. Vi bor i Imst, der er en del af Tyrol. Byen er en rigtig livlig by med ca. 9.800 indbyggere og ligger omgivet af mange skønne naturoplevelser.

1.dag - Danmark - Midttyskland
Vi kører med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag – Midttyskland – Imst
Efter en god nats søvn og et godt morgenbord, tager vi plads i bussen og fortsætter syd på gennem Bayern. Midt på eftermiddagen er vi fremme i Imst, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Hirschen.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Imst, Venet Bergbahnen og panoramatur
Efter morgenmaden går vi en lille orienterende byrundtur i Imst. Over middag kører vi til nabobyen Zams, hvor vi tager med svævebanen op på Krahberg. Fra 2.208 meters højde nyder vi den flotte udsigt.

Silvretta Hochalpenstrasse
Vi kører gennem Paznaundalen og passerer byerne Ischgl og Galtür. Herefter videre af Silvretta Hochalpenstrasse, hvor vi skal se de betagende kunstige anlagte søer. Den første er Kops Stausee, hvorfra store turbinerør fører til kraftværket. Dernæst går turen videre til Bielerhöhe, som er Silvrettavejens højeste punkt. Vi gør ophold ved Silvretta Stausee, hvor der bliver mulighed for en spadseretur ud på den enorme dæmning. Vi fortsætter turen gennem hårnålesving ned gennem den flotte Montafondal.

Glurms Syd Tirol
Vi kører ud og holder en lille pause ved søen Reschen, hvor kirketårnet fra en oversvømmet landsby stadigt er synligt i vandoverfladen. Vi fortsætter til Glurms, som ligger 907 m over havets overflade. Byen blev grundlagt for over 700 år siden, og gennem århundreder spillede den en vigtig rolle som en fæstning. Glurms er aldrig vokset ud over de historiske bymure og har fastholdt sin historiske karakter uændret som en middelalderlig by. Med sin specielle charme betragtes byen, som en arkitektonisk perle, med de gamle bymure med byens tårne, der omslutter de maleriske byhuse fra det 16. århundrede. Desuden har byen aldrig haft en befolkning på over 880 indbyggere. Intet under at Glurns ofte har fungeret som en filmby.

Kaunertaler Gletscherstrasse
Af den berømte panoramavej, som er en af de mest imponerende dale i Tyrol, kører vi af snoede veje op, hvor den ene flotte udsigt afløser den anden. Forbi den lange Gepatsch Stausee, inden vi ender i 2.750 meters højde ved gletsjeren. Her holder vi en længere pause, med mulighed for at købe frokost i bjergrestauranten samt tage en tur med bjergbanen.

Aftentur / Tyroleraften
Vi bliver hentet af traktor med vogne og bliver kørt til en nærliggende bondegård, hvor vi spiser aftensmad og hygger os med musik og dans.

7. dag – Imst – Midttyskland
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland.

8. dag – Midttyskland – Danmark
Efter morgenmaden kører vi nord på mod vores hjembyer med forventet hjemkost først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
01/08 - 08/08 2020 8 dage Ring
 
Pris for 8 dage: kr.  6.195,-
Tillæg for enketvær.: kr.  675,-

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
7 x Aftensmad
Tyroleraften
Entré til Venet Bergbahnen
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)