Østrig - Golling | Sørens Rejser.dk
Østrig - Golling

Østrig - Golling

- Udflugter i særklasse

Midt i Østrig ligger det historiske og meget gæstfrie område med de høje alpetinder mod syd, og store imponerende søer i området Salzkammergut. Den nordlige del af delstaten er en blanding af kuperet og fladt landskab. Mod øst finder man alpeområderne med den ene imponerende dal efter den anden. I mødet med Salzburgerland er det svært ikke at lade sig ”bjergtage”. Her er alt det man forventer af en ferie i Østrig.

Hotel Hauslwirt er placeret midt i den livlige hovedgade med forretninger og caféer. Vores vært taler perfekt dansk, og fruens gæstfrihed danner rammerne om nogen fantastiske feriedage. Glæd jer til en ferie I aldrig glemmer.
Fordele ved Sørens Rejser


- derfor skal du vælge denne rejse med os  • Dansk rejseleder hele vejen

  • Høje alper og dybe dale

  • Mozarts fødeby

  • Skarp pris

  • Masser af udflugter inkluderet
1. og 2. dag - Danmark - Østrig
Vi kører fra vores opsamlingssteder til overnatningshotellet midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

Efter morgenmaden fortsætter turen sydpå gennem det smukke Bayern, og snart kan vi skimte Alperne i det fjerne. Vi passerer grænsen ved Salzburg, og er fremme i Golling om eftermiddagen.

Udflugter & OPLEVELSER

Salzburg og Golling vandfaldet
Vi skal til Mozarts fødeby, Salzburg. I byen er der talrige verdenskendte seværdigheder. Højt over byen knejser borgen Hohensalzburg, som man kan besøge med kabelbanen. På en gåtur i byen ser vi bl.a. domkirken med barokfacaden, esidenzpladsen, Getreidegasse med de mange smedejernsskilte samt Mozarts fødehjem. På vej mod hotellet besøger vi det imponerende Golling vandfald.

Ørnereden
Vi kører til et af de allersmukkeste hjørner af Tyskland. Kehlsteinhaus er bedre kendt som Ørnereden. Et navn som de allierede gav Hitlers sommerresidens, fordi det er placeret på toppen af den 1.834 meter høje Kehlsteinberg. Ørnereden et af de få mindesmærker fra nazitiden, som står næsten uberørt. Det lokker hvert år hundredtusinder af turister til. Vi kører med lokale busser op til Hitlers Ørnerede, som nu er en restaurant, hvorfra der er en storslået udsigt.

Golling, Trattberg og Christl-Alm
Vi holder formiddagen fri i Golling. Der er en del butikker i byen samt en hyggelig kirke. Over middag kører vi ad den smukke panoramavej til Trattberg. Her ser vi den vilde natur og den betagende udsigt til Dachsteinbjergene. Vi gør ophold i den hyggelige Almhytte, Christl-Alm. Der bliver mulighed for at prøve stedets specialiteter samt opleve musikalsk underholdning.

Salzkammergut – St. Wolfgang
Den store udflugt til Salzkammergut er en af turens højdepunkter. Vi kører over Pass Geschutt til den særprægede by Hallstadt. Byen ligger i terrasseform op ad bjergsiden ved den skønne sø af samme navn. Videre til St. Wolfgang og St. Wolfgangsee. Vi holder frokostpause i den mere end 1000 år gamle by. Derefter går turen mod Fuschl og Fuschlsee og derefter videre forbi Weistalsee.

Østrigsaften – ”Heimatabend”
Under opholdet, skal vi opleve en rigtig ”Heimatabend” med masser af stemning og godt humør.

7. og 8. dag – Østrig – Danmark
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland. Dagen efter vil der være morgenmad på hotellet, inden turen fortsætter mod Danmark. Forventet ankomst til vores hjembyer først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
30/08 - 06/09 2020 8 dage Ring
 
Pris for 8 dage: kr.  6.150,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  950,-

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
7 x Aftensmad
Entré til Ørnereden
Lokal bus til Ørnereden
Entré til Golling Vandfaldet
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)