Østrig - Zillertal | Sørens Rejser.dk
Østrig - Zillertal

Østrig - Zillertal

- Absolut klassikker hos Sørens Rejser

Oplev den klassiske Almabtrieb og Tyrol - kendt som ”Bjerglandet”. Over alt knejser de majestætiske Alper. Mellem bjergene ligger idylliske græsgange, spejlblanke søer og skønne bjergbyer, der hver især oser af atmosfære. Den storslåede natur, atmosfæren og den gæstfri befolkning gør Zillertal til det perfekte rejsemål.

1. dag – Danmark – Midttyskland
Vi kører med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag – Midttyskland – Zell am Ziller
Efter morgenmaden tager vi plads i bussen og fortsætter sydpå gennem Bayern forbi Tegernsee og Achensee. Sidst på eftermiddagen er vi fremme, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Englhof.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Hintertux
En dejlig tur gennem Zillerdalen, hvor vi passerer den kendte vintersports by Mayrhofen. Efter Mayrhofen går turen op til Tuxeralperne. Vores mål er Hintertux, hvor vejen simpelthen ender. Her bliver der et længere ophold, hvor man kan gå en tur eller tage med svævebanen op på toppen af Hintertux. Midt på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet.

Krimmlervandfaldene og Kitzbühel Alperne
Vi besøger Krimmlervandfaldene, som er Østrigs højeste vandfald med en faldhøjde på 380 meter. Der bliver mulighed for en dejlig gåtur hen til vandfaldene. Vi fortsætter rundt om Kitzbühel Alperne, over Pass Thurn og forbi byen Kitzbühl. Videre til Rattenberg, som er kendt for sine krystalsliberier. Der gøres et ophold i byen, inden vi kører tilbage til vores hotel.

Almabtrieb i Zillertal
Her opleves den årlige ”almfest” i en af byerne i Zillertal. Her drives køerne ned fra bjergene. Udover at se køerne pyntet med blomster mv., afholdes en byfest med tyrolermusik samt et mindre marked. En god dag med mange traditionelle oplevelser.

Innsbruck - Gramai Alm
Innsbruck har kun 130.000 indbyggere. Med sin skønne beliggenhed mellem sneklædte alpetinder charmerer Innsbruck allerede ved første blik. Floden Inn løber roligt gennem centrum, omgivet af flotte bygningsværker. Vi går en lille tur med rejselederen, og herefter er der tid på egen hånd. Vi fortsætter til Achensee, som er den højeste beliggende sø i Alperne. Søen er 9. km lang og 1. km bred.

Vi fortsætter ind i bjergene bag ved Pertisau til Gramai Alm. Her er en enestående natur og luft, som man ikke finder andre steder. Vi holder en pause i de skønne omgivelser. Her kan man besøge alpehytten fra 1600 tallet, hvor de laver brød, ost og lufttørret skinke som i gamle dage.

7. dag – Zellberg – Midttyskland
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland.

8. dag – Midttyskland – Danmark
Efter morgenmaden kører vi nord på til vores hjembyer, med hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
21/09 - 28/09 2020 8 dage Ring
 
Pris for 8 dage: kr.  5.995,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  695,-

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
7 x Aftensmad
Entré til Krimmlervandfaldene
Entré til Almabtrieb
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)