Østrig - Zillertal | Sørens Rejser.dk
Sørens Rejser
Østrig - Zillertal

Østrig - Zillertal

Oplevelser i Tyrol og den klassiske Almabtrieb

En abosolut klassikker ved Sørens Rejser. Her kan man lade al hverdags stress og jag blive på den danske side af grænsen og blive fortryllet af det majestætiske alpelandskab. Sjælen bliver berørt i samme øjeblik, man ser de første bjertoppe. Vi lader udflugterne og billederne tale for sig selv. En rigtig god rejse.

1. dag – Danmark - Midttyskland
Vi kører til grænsen, hvor vi holder en lille pause. Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag – Midttyskland - Zell am Ziller
Efter en god nats søvn og et godt morgenbord tager vi plads i bussen og fortsætter sydpå gennem Bayern forbi Tegernsee og Achensee. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Zell am Ziller, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Englhof.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Hintertux
En dejlig tur gennem Zillerdalen, hvor vi passerer den kendte vint-ersports by Mayrhofen. Lige efter Mayrhofen går turen op til Tuxeralperne. Vores mål er Hintertux, hvor vejen simpelthen ender. Her
bliver der et længere ophold, hvor man kan spadsere en tur el­ler tage med svævebanen op på toppen af Hintertux. Midt på eftermid­dagen vender vi tilbage til hotellet.

Krimmlervandfaldene og Kitzbühel Alperne
Først besøger vi Krimmlervandfaldene, som i 3 store fald styrter de 380 meter ned. Der bliver mulighed for en dejlig gåtur hen til vandfaldet. Vi fortsætter rundt om Kitzbühel Alperne, over Pass Thurn og forbi byen Kitzbühl. Videre til Rattenberg, som er kendt for sine krystalsliberier. Der gøres et ophold i byen, inden vi kører tilbage til vores hotel.

Almabtrieb i Zillertal
Her opleves den årlige ”almfest” i en af byerne i Zillertal. Her drives køerne ned fra bjergene. Udover at se køerne pyntet med blomster mv., afholdes en byfest med tyrolermusik samt et mindre marked. En god dag med mange traditionelle oplevelser.

Innsbruck - Gramai Alm
Innsbruck har kun 130.000 indbyggere. Med sin skønne beliggenhed mellem sneklædte alpetinder charmerer Innsbruck allerede ved første blik. Floden Inn løber roligt gennem centrum omgivet
af flotte bygningsværker. Vi går en lille tur med rejselederen, herefter er der tid på egen hånd. Vi fortsætter til Achensee, som er den højeste beliggende sø i Alperne. Søen er 9. km lang og 1. km bred. Vi fortsætter ind i bjergene bag ved Pertisau til Gramai Alm. Her er en enestående natur og luft, som man ikke finder andre steder. Vi holder en pause i de skønne omgivelser. Her kan man også besøge alpehytten fra 1600 tallet, hvor de laver brød, ost og lufttørret skinke som i gamle dage.

7. dag – Zell am Ziller - Midttyskland
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland.

8. dag – Midttyskland - Danmark
Efter morgenmaden fortsætter vi nord over med en pause ved grænsen, før vi når til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
24/09 - 01/10 2018 8 dage Få pladser
 
Pris for 8 dage: kr.  5.875,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  695,-

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
7 x Aftensmad
Udflugter ifølge programmet
Entré: Krimmlervandfaldene
Entré: Almabtrieb

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)